Jestem po dwóch nie udanych związkach nie było kolorowo alkoholizm ze strony partnerów niszczył to w grudniu, tamtego roku dałam się nabrać kolejnemu nie wiem czemu ,chyba dlatego ze czułam się samotna zagubiona mam dwoje dzieci codzienność mnie przytłaczała bardzo je kocham i teraz bardzo żałuje tego co zrobiłam on cudowny zrobił ze mnie kobietę przekonał ze nie jestem kurom domową. ze jestem uwielbiana przez niego i kochana porostu anioł, a po czterech miesiącach takie mniej więcej epitety przytoczę kawałek rozmowy z dzisiejszego GG-
Tekst usunięty przez moderatora
ale jak kasuje GG to straszy ze jak nie on to jego kolesie mnie poczęstują żelastwem bardzo się boje nadmienię ze jak już byłam w jego sidłach tak mniej więcej po miesiącu okazało się ze siedział za wymuszania i TP ze był członkiem mafii mokotowski pomóżcie co robić,ja naprawdę chce to skończyć kasuje hg mejla a on dzwoni na tel i wie gdzie mieszkam .Z góry dziękuje za pomoc lub rady
Cytowanie korespondencji bez zgody tejże osoby jest niezgodne z prawem, a używanie wulgaryzmów - z regulaminem forum. Mod. Wielokropek