Czy mam jeszcze szanse go odzyskac? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mam jeszcze szanse go odzyskac?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy mam jeszcze szanse go odzyskac?

Miesiąc temu zrobiłam straszną głupotę,której sobie nie mogę darowac.Poprostu zachowałam się dziecinnie,niedojrzale jak na swój wiek.Otóz wysłałam poznanemu facetowi nie swoją fotkę.,poniewaz aktualnej nie miałam,proponował mi spotkanie na chwilę,ale ja nic mu nie odpowiedziałam,narzucałam mu się strasznie.,posądzałam,że ma kogoś itp,On odpisał pare dni temu ze nie ma bardzo czasu,Dzisiaj wiem,ze to bardzo dobry facet.Dzisiaj cholernie załuję,ze tak postąpiłam w stosunku do niego.,byłam poprostu bardzo nie fear wobec niego i strasznie się myliłam do niego.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mam jeszcze szanse go odzyskac?

Młodamamo, po pierwsze...jak nie ma się "aktualnej fotki" to się żadnej nie wysyła, mówi się wprost o tym i tyle. Wysłanie czyjejś fotki, jest zwykłym oszustwem i nic tego nie tłumaczy, a już na pewno nie brak "aktualnego foto".
Po drugie... on proponował Ci spotkanie, a Ty nic nie odpowiedziałaś... ok. Rozumiem że po prostu wstydziłaś się tego co zrobiłaś, bo byłaś pewna że wyjdzie na jaw kłamstwo.
Po trzecie... narzucałaś się, oskarżałaś go że ma kogoś innego, podczas gdy ty Ty okłamywałaś jego...

Czy masz szansę go odzyskać?
Nie wiem... jedyne co wiem, to to... że jeśli chcesz spróbować, to musisz przyznać się najpierw do kłamstwa.
Reszta zależy już od chłopaka.
Nikt tutaj nie przewidzi, czy będzie chciał nadal spotkać się z Tobą.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mam jeszcze szanse go odzyskac?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024