jak zaskoczyć chłopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » jak zaskoczyć chłopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: jak zaskoczyć chłopaka

hej wink mam 18 lat od 4 miesiecy mam chłopaka , uprawialiśmy ze soba seks ale akurat jutro nadarzy sie sytuacja że bede u niego spała , chciałam bym go czymś fajnym zaskoczyć w znaczeniu łóżkowym .
wiem że niedawno mówił mi że sniło mu sie jego wymarzony wieczór ale oczywiście nie chciał mi powiedzieć co mu sie tam działo powiedział wtedy ze to tylko sen i ze wie ze nidgy takiego wieczoru nie bedzie bo ja niby nie jestem w stanie takiego stworzyć zasmuciło mnie to, ale podjełam decyzje ze chce chociaż troche sprawić mu przyjemności jeżeli nie potrafie jego zdaniem spełnić jego marzen seknnych,
pomóżcie może macie jakieś pomysły ;D

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez bbbk (2013-09-06 19:01:23)

Odp: jak zaskoczyć chłopaka

Zrób mu loda, to zawsze działa wink jak ja o mówię Dobra gałą cuda zdziała big_smile hahaha A tak na poważnie to nie rozumiem jego podejścia. Skoro uważa, że gonie zadowalasz, to powienien się przynajmniej zamknąć, no chyba, że specjalnie to powiedział, żebyś zaczęła coś wymyślać wink

3

To zależy od Twojej śmiałości w znacznym stopniu. Możesz się przebrać za jakąś męską fantazję, możesz zrobić striptiz, możesz dać się związać... Możesz wszystko, tylko czego chcesz wink. Oral jest zawsze dobrą niespodzianką tongue podtrzymuję wypowiedź bbbk tongue

4

Proponuję pazury dół i góra na czerwono idealnie, czarna/biała nowa bielizna, gładkie nóżki, zadbane włosy, skóra -- wszysstko co potrzebne do seksu i żeby to było po tobie widać.

5

No wiesz co powiedział ci że nie spełniasz jego marzeń seksualnych, a ty się jeszcze starasz? To jest dla mnie trochę chore. Prawdziwy facet sam powinien działać odpowiednio, a nie jeszcze mówić takie rzeczy dziewczynie, no kiepsko..kiepsko...Ja tam nigdy nic takiego nie usłyszałam a już z facetem jestem 9 lat:)

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » jak zaskoczyć chłopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024