hej
mam 18 lat od 4 miesiecy mam chłopaka , uprawialiśmy ze soba seks ale akurat jutro nadarzy sie sytuacja że bede u niego spała , chciałam bym go czymś fajnym zaskoczyć w znaczeniu łóżkowym .
wiem że niedawno mówił mi że sniło mu sie jego wymarzony wieczór ale oczywiście nie chciał mi powiedzieć co mu sie tam działo powiedział wtedy ze to tylko sen i ze wie ze nidgy takiego wieczoru nie bedzie bo ja niby nie jestem w stanie takiego stworzyć zasmuciło mnie to, ale podjełam decyzje ze chce chociaż troche sprawić mu przyjemności jeżeli nie potrafie jego zdaniem spełnić jego marzen seknnych,
pomóżcie może macie jakieś pomysły ;D
2 2013-09-06 19:00:43 Ostatnio edytowany przez bbbk (2013-09-06 19:01:23)
Zrób mu loda, to zawsze działa
jak ja o mówię Dobra gałą cuda zdziała
hahaha A tak na poważnie to nie rozumiem jego podejścia. Skoro uważa, że gonie zadowalasz, to powienien się przynajmniej zamknąć, no chyba, że specjalnie to powiedział, żebyś zaczęła coś wymyślać ![]()
To zależy od Twojej śmiałości w znacznym stopniu. Możesz się przebrać za jakąś męską fantazję, możesz zrobić striptiz, możesz dać się związać... Możesz wszystko, tylko czego chcesz
. Oral jest zawsze dobrą niespodzianką
podtrzymuję wypowiedź bbbk ![]()
Proponuję pazury dół i góra na czerwono idealnie, czarna/biała nowa bielizna, gładkie nóżki, zadbane włosy, skóra -- wszysstko co potrzebne do seksu i żeby to było po tobie widać.
No wiesz co powiedział ci że nie spełniasz jego marzeń seksualnych, a ty się jeszcze starasz? To jest dla mnie trochę chore. Prawdziwy facet sam powinien działać odpowiednio, a nie jeszcze mówić takie rzeczy dziewczynie, no kiepsko..kiepsko...Ja tam nigdy nic takiego nie usłyszałam a już z facetem jestem 9 lat:)