towarzystwo - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » towarzystwo

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez michalina900 (2013-09-03 16:16:34)

Temat: towarzystwo

Witam smile
Mam pewien problem.Chodzę do nowej szkoły.Nie jestem osobą sztywną,raczej lubie towarzystwo innych ludzi.Może troszkę nieśmiałą,ale szybko te nieśmiałość pokonuję.W tej klasie są dość sympatyczni ludzie.Myślę,że stworzymy zgraną paczkę.Ale jest mały problem.Mam wrażenie,że ludzie są ode mnie oddaleni.Tzn wiem,że dopiero sie poznajemy.Ale mam kolezankę,która miss piękności nie jest.Wręcz przeciwnie wiele osób uważa ją za mniej atrakcyjną ode mnie.Aczkolwiek każdy ma inny gust i nie mnie to oceniać.Co do zachowania jest taka jak ja.Albo przynajmniej na razie się tak zachowuje.Nie mówi dużo,nie wciska się im do tyłka na siłę.Wszystko z czasem,powoli.A jednak to bardziej ją lubią.Koledzy z klasy zaczepiają,próbują nawiązać z nią kontakt,mile uśmiechają.A ze mną zupełnie odwrotnie.I nie chodzi tu o to żeby mnie podrywali.Chodzi tu tylko o zwykłą rozmowę.Po prostu pogadałabym sobie z kimś..zeby ktoś na mnie zwrócił uwagę tak jak na nią.Jednak kiedy chce zacząć rozmowę każdy chłopak odwraca wzrok i tyle mi z tego...Nie powiem przykro mi z tego powodu.Wiem,że to początki,że wszystko pewnie się zmieni ale nie rozumiem czemu tak jest,od czego to zależy.Czy brzydsze osoby mają sie lepiej ?Słyszałam wręcz odwrotnie.Ale coraz częściej przekonuję się,że jednak chyba nie.Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :
Odp: towarzystwo

A skad wiesz ze to ty jestes ladniejsza? Po drugie, swiat nie kreci sie tylko wokol facetow, zagadaj z innymi dziewczynami narazie a predzej cZy pozniej jakis chlopak Tez do ciebie zagada. Przestan o tym tak duzo myslec bo cie moga uznac Za desperatke, a chlopacy tego nie lubia. Wyluzuj I ciesz sie powodzeniem kolezanki a i na ciebie prZyjdzie pora, tak to juZ jest ze nie ktore dziewczyny maja to co I sa bardziej zauwazalne przez plec przeciwna ale nie martw sie- I ciebie zaczna zauwazac z czasem szczegolnie ze sie trzymacie razem z ta kumpela. Pozdrawiam!

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » towarzystwo

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024