Witam Naturalnie :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam Naturalnie :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Witam Naturalnie :)

Witajcie!

Przyszłam na to forum, gdyż chciałabym odnaleźć inne dziewczyny, które tak ja ja uważają, że naturalność u kobiet jest cechą wartą uwagi.

Jestem przeciwniczką depilacji, makijażu i innych takich. Szukam kogoś, kto to rozumie i z kim mogłabym pogadać o tym i o owym - gdyż w moim otoczeniu nie ma absolutnie nikogo z takim podejściem. smile

Mam 20 lat. Chętnie popiszę o wszystkim.

Pozdrawiam Was!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam Naturalnie :)

Witaj na forum

witaj NaturalneDziewcze smile
Oczywiście, że naturalne dziewczyny są najpiękniejsze. Szczególnie, kiedy mają 20 lat.... Zupełnie nie rozumiem, dlaczego te piękne, nieskalane niczym twarze są wysmarowane całymi kilogramami podkładów, pudrów itp. Nie wiem, czy sama mam takie pojęcie o kosmetykach, jak te dziewczęta....

Tak więc bądź wierna swoim przekonaniom i nie daj się zwariować...

Jeśli zaś chodzi o depilację... No cóż.. Nie wiem, w jakim kontekście jesteś jej przeciw. Ale dla mnie nieogolone nogi, czy paszki u kobiet to jednak trochę niezbyt....

4

podzielam twoje zdanie na temat depilcji niezapominajko wink Ja mam 20 lat i jestem raczej naturalna ale faktycznie depilacja to moim zdaniem podstawa

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam Naturalnie :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024