Ryzykować by sprawdzić czy to ten? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ryzykować by sprawdzić czy to ten?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Ryzykować by sprawdzić czy to ten?

Witam!
Proszę poradźcie mi.
Mieszkając na stancji poznałam kolegę współlokatora który po kilku miesiącach wyjechał za granicę by tam zamieszkać. Po prostu rzucił wszystko i nie ma zamiaru wracać do Polski. Jeszcze kiedy był w  PL, pisaliśmy ze sobą na facebook-u. Mięło już kilka ładnych miesięcy, ja jestem również za granicą ae w innym kraju. Od pewnego czasu namawia mnie abym pojechała do niego i zamieszkała z nim tam gdzie on teraz jest. Mamy stały kontakt na Skype i Facebooku. Bardzo bym chciała do niego pojechać ale nie chcę wyglądać jak ofiara która sama się podkłada.
Co byście zrobiły w mojej sytuacji? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ryzykować by sprawdzić czy to ten?

Działać niezależnie od faceta. Mieć swoje życie. Oczywiście możesz tak pokierować, aby być w tym samym miejscu co on.

3

Czyli jechać do niego? hehe tongue
Moje życie jest w ciągłych podróżach z miejsca na miejsce smile

4

A coś Cię trzyma tam gdzie jesteś? Jeśli nie to jechać wink Skoro tyle podróży przeżyłaś to jedna więcej nie przeszkodzi w niczym tongue

5

Chodzi o to że, zawsze przejmowałam się tym co ludzie o mnie mówili. Teraz mam ochotę zrobić coś dla siebie. Nie ukrywam iż chciała bym spróbować stworzyć związek z NIM ale obawiam się iż jesteśmy z innych bajek.
Mimo oparzeń można nadal żyć, prawda? smile

6

izma91 napisał/a:

Czyli jechać do niego? hehe tongue
Moje życie jest w ciągłych podróżach z miejsca na miejsce smile

Moje zycie tez takie jest, a co w tym zlego, zaluj ze sprobowalas niz mialabys zalowac ze nie sprobowalas

7

Nic mnie jeszcze nigdzie nie trzyma.
Czyli chyba trzeba zamawiać bilety smile

8

izma91 napisał/a:

Nic mnie jeszcze nigdzie nie trzyma.
Czyli chyba trzeba zamawiać bilety smile

Zdecydowanie smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ryzykować by sprawdzić czy to ten?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024