Jak sprawdzic czy dziewczyna cos czuje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak sprawdzic czy dziewczyna cos czuje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Jak sprawdzic czy dziewczyna cos czuje?

Witam

Zagmatwana sytuacja, dziewczyna kumpla ktorego znam od wielu lat (chociaz nie najlepszego) od okolo 2 lat czyli od kiedy sie z nia znamy wykazuje oznaki zainteresowania moja osoba, tzn. tlumaczy ze niby jestem jej przyjacielem ale swobodnie ze mna rozmawia, lubi spedzac ze mna wspolnie czas, gdy siedzimy razem ciagle sie na mnie patrzy, gdy jestesmy np. w sklepie wrecz mnie ciagnie do siebie poklepuje etc. Raz wyslala mi swoje pozowane prawie nagie zdjecia (niby zebym ocenil). Dodatkowo juz dwukrotnie pytala sie czy kobiety mnie kreca, jakie etc, i czy moze takie jak ona....

Ostatnio napisala mi ze widzi iz staram sie dla niej, abym byl z nia szczery oraz ze nie daje sie dobrze poznac.

Prosze o powazna porade jak sprawdzic czy ona rzeczywiscie jest mna zainteresowana czy moze ma mnie zaprzyjaciela i chce sie mna bawic.

Bo najgorsze jest w tym ze m ona tez sie cholernie podoba.

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Shanty (2011-08-18 21:00:30)

Odp: Jak sprawdzic czy dziewczyna cos czuje?

zapytaj?
nie ma to jak szczerość.
fakt, ona zachowuje się po szmaciarsku-ma kogoś a rwie prawie jawnie z tymi gadkami.
pamiętaj, co kobieta jest w s tanie zrobić Twojemu kumplowi, potrafi i Tobie-na przyszłość.
nie zapomnij.

Ja- kobieta, nigdy nie zrobiłabym świństwa własnej koleżance ii nie odbiłabym jej chłopaka. Ty zrobisz to, jak bedziesz z nia, odbierzesz dziewczyne kumplowi. NIe rozumiem jej, jest z jednym kreci z drugim... Moze na samym poczatku pogadaj z kolegą czy układa sie między nimi, albo zagadaj do niej,powiedz jej , ze Cie kręci i jezeli jej to odpowiada, to zeby zostawiła swojego obecnego chłopaka. Troche dziwna dziewczyna, obyś nie miał z nia problemów w przyszłości.

4

Problem w tym ze ja nie jestem pewien czy ona na cos liczy, wyglada ze niby jest szczesliwa z tamtym chlopakiem ale objawy jak wyzej opisalem plus to ze chce sie ze mna spotykac niby na rozne wycieczki itp. itd. dziwne to.

Jest jakas ukryta metoda na sprawdzenie co jej w glowie siedzi?

5

Jezu wysyła Ci półnagie zdjęcia, pyta o twój ideał kobiety, a przeżyć nie mogę i ciśnie mi się słowo jedno brzydkie jak sobie przypomnę że ona kogoś ma i robi z  niego wała.
ile Ty masz lat ?
zapytaj i tyle

6

Nie chce pytac wprost. Jeszcze. Ta kobieta jest bardzo emocjonalna i mozna wiele jej zachowan podpiac pod hustawke nastrojow.

7

jaka analiza.
to pewnie nie kobieta a dziewczyna.
nie odstrasza Cie to? ze robi z kolegi wala, ma huśtawki nastrojów? no wiesz, chyba ze w sam raz na jeden raz
raczej widać, ze jest zainteresowana, tylko pytanie co zrobisz? będziesz brnął a ona będzie pogłębiać swoje filozofie czy podejmiesz decyzje jak mężczyzna w stylu-dasz jej czas przynajmniej na zerwanie z tamtym. choć nutka przyzwoitości.

8

masz racje, jest dziecinna czesto i nawet tego nie ukrywa. Ale zanim powiedzialbym jej prosto z mostu co o tym sadze chcialbym sie upewnic czego ona oczekuje. Trudno pozostaje testowac ja dalej.

9 Ostatnio edytowany przez Shanty (2011-08-18 21:38:40)

'testować'
n/c
poza tym 14 07 2011 już taki watek założyłeś. identyczny.  ->     http://www.netkobiety.pl/t27464.html
mało Ci?

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak sprawdzic czy dziewczyna cos czuje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024