Witam:)mam 18 lat własnie wróciłam z wakacji z Mazur. . Każdego wieczoru wychodziłyśmy z kolezanka na miasto. Co chwile poznawałysmy nowych ludzi miedzy innymi poznałam Tomka. spędzaliśmy razem wieczory pisaliśmy ( on pisał od kolegi) nie zwracałam na to uwagi ponieważ miałam go za dziwnego kolesia. Do końca nie wiedziałam nawet jak ma na imie . nie chciał mi nic o sobie mówić. Dzisiaj dostałam od niego smsa z przeprosinami ... a w nim zawarta była taka tresć " przepraszam Cie ale jestem zaręczony "
. Lecz na tym sie nie skończyło powiedział ze na dzisiaj kupi sobie inna karte zeby mieć jeszce ze mną kontakt. Pisaliśmy o tym że za rok sie do mnie odezwie i zabierze mnie na wakacje i żebym czekała . Po czym powiedział ,że wyrzuca ta karte .. numer bedzie nieaktualny... NIE WIEM CO JA MAM ZROBIĆ , WARIUJE !
A mozesz powiedzic ile on ma lat?
. Mysle ze bawi sie Toba, jesli naprawde jest zareczony to raczej "sprawdza" siebie czy dalej umie uwodzic, oczywiscie jest nie fair w stosunku do swojej kobiety. Pozatym mialem podobna sytuacje, kolezanka napisala do mnie ze nie moze sie doczekac az skoncze swoj zwiazek i bede caly jej po czym zaszla w ciaze i wyszla za maz, wiec trzeba uwarzac na takie slowa, mysle ze nie jest szczery.
Co to w ogóle za pytanie : Co ja mam robić?
Zapomnieć o nim, przestać odpisywać czy w jakikolwiek sposób utrzymywać z nim kontakt. I nie czekać, bo nie ma na co.
Poznałaś kogoś, zauroczyłaś sie i wydaje Ci się że to miłość na całe życie. Jesteś bardzo młoda wiele nowych znajomości przed Tobą. Znajdziesz kogoś dla kogo będziesz warta zachodu i poważnego traktowania. Nie zaprzątaj sobie głowy facetem, który lubi zabawy w podchody albo w kotka i myszkę.
Znajdziesz kogoś dla kogo będziesz warta zachodu i poważnego traktowania.
To odległa przyszłość, bo sama siebie poważnie nie traktuje. ![]()
Co robić? Nic nie robić. Znajdź sobie szybko nowego chłopaka.
eljola napisał/a:Znajdziesz kogoś dla kogo będziesz warta zachodu i poważnego traktowania.
To odległa przyszłość, bo sama siebie poważnie nie traktuje.
Trudno w tak młodym wieku traktować siebie poważnie. Niby to już dorosłość, ale tak naprawdę dopiero zaczyna uczyć się życia. Zapytała, więc my bardziej doświadczeni powinniśmy udzielić jej odpowiedzi, a nie krytykować.
Facet ma narzeczoną, którą oszukuję, a dodatkowo bawi się młodą kobietką, której również nie traktuję poważnie. Myślę, że powinnaś kopnąć go w tyłek i nie łudzić się, że czeka was jakakolwiek wspólna przyszłość, póki sprawy nie zaszły za daleko, a twoje serce nie polubiło takiego typa za bardzo, dlatego warto się pożegnać ![]()
On ma 21 lat. Dzieki za odpowiedzi te szczere i te bardziej chamskie ale każde sie przydały.
nie wpieprzaj się w czyjś związek, bo wyjdziesz z tego poorana,poza tym źle to o Tobie świadczy, tego kwiatu jest pół światu byleby był wolny...zobaczysz prawdziwa miłość przed Tobą