Zaręczony kochanek :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zaręczony kochanek :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Zaręczony kochanek :)

Witam:)mam 18 lat własnie wróciłam z wakacji z Mazur. . Każdego wieczoru wychodziłyśmy z kolezanka na miasto. Co chwile poznawałysmy nowych ludzi miedzy innymi poznałam Tomka. spędzaliśmy razem wieczory pisaliśmy ( on pisał od kolegi) nie zwracałam na to uwagi ponieważ miałam go za dziwnego kolesia. Do końca nie wiedziałam nawet jak ma na imie . nie chciał mi nic o sobie mówić. Dzisiaj dostałam od niego smsa z przeprosinami ... a w nim zawarta była taka tresć " przepraszam Cie ale jestem zaręczony " yikes. Lecz na tym sie nie skończyło powiedział ze na dzisiaj kupi sobie inna karte zeby mieć jeszce ze mną kontakt. Pisaliśmy o tym że za rok sie do mnie odezwie i zabierze mnie na wakacje i żebym czekała . Po czym powiedział ,że wyrzuca ta karte .. numer bedzie nieaktualny... NIE WIEM CO JA MAM ZROBIĆ , WARIUJE !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zaręczony kochanek :)

A mozesz powiedzic ile on ma lat? smile. Mysle ze bawi sie Toba, jesli naprawde jest zareczony to raczej "sprawdza" siebie czy dalej umie uwodzic, oczywiscie jest nie fair w stosunku do swojej kobiety. Pozatym mialem podobna sytuacje, kolezanka napisala do mnie ze nie moze sie doczekac az skoncze swoj zwiazek i bede caly jej po czym zaszla w ciaze i wyszla za maz, wiec trzeba uwarzac na takie slowa, mysle ze nie jest szczery.

3

Co to w ogóle za pytanie : Co ja mam robić?

Zapomnieć o nim, przestać odpisywać czy w jakikolwiek sposób utrzymywać z nim kontakt. I nie czekać, bo nie ma na co.

4

Poznałaś kogoś, zauroczyłaś sie i wydaje Ci się że to miłość na całe życie. Jesteś bardzo młoda wiele nowych znajomości przed Tobą. Znajdziesz kogoś dla kogo będziesz warta zachodu i poważnego traktowania. Nie zaprzątaj sobie głowy facetem, który lubi zabawy w podchody albo w kotka i myszkę.

5

eljola napisał/a:

Znajdziesz kogoś dla kogo będziesz warta zachodu i poważnego traktowania.

To odległa przyszłość, bo sama siebie poważnie nie traktuje. smile

6

Co robić? Nic nie robić. Znajdź sobie szybko nowego chłopaka.

7

adamajkis napisał/a:
eljola napisał/a:

Znajdziesz kogoś dla kogo będziesz warta zachodu i poważnego traktowania.

To odległa przyszłość, bo sama siebie poważnie nie traktuje. smile

Trudno w tak młodym wieku traktować siebie poważnie. Niby to już dorosłość, ale tak naprawdę dopiero zaczyna uczyć się życia. Zapytała, więc my bardziej doświadczeni powinniśmy udzielić jej odpowiedzi, a nie krytykować.

8

Facet ma narzeczoną, którą oszukuję, a dodatkowo bawi się młodą kobietką, której również nie traktuję poważnie. Myślę, że powinnaś kopnąć go w tyłek i nie łudzić się, że czeka was jakakolwiek wspólna przyszłość, póki sprawy nie zaszły za daleko, a twoje serce nie polubiło takiego typa za bardzo, dlatego warto się pożegnać wink

9

On ma 21 lat. Dzieki za odpowiedzi te szczere i te bardziej chamskie ale każde sie przydały.

10

nie wpieprzaj się w czyjś związek, bo wyjdziesz z tego poorana,poza tym źle to o Tobie świadczy, tego kwiatu jest pół światu byleby był wolny...zobaczysz prawdziwa miłość przed Tobą

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zaręczony kochanek :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024