Kochanek,czy tylko znajomy???? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Kochanek,czy tylko znajomy????

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez kłamstawa2 (2013-02-22 16:12:47)

Temat: Kochanek,czy tylko znajomy????

Witam.Moja historia jest dość banalna.Jestem po ślubie 13,lat.i wszystko się rozpada ,mój mąż ciągle ma do mnie jakieś problemy,a to że jestem głupia,a to nawiedzona ,wciąż przykro do mnie się odnosi nawet w obecności córki,przy której nie mam już autorytetu.nie wspomnę o tym że lubi sobie wypić i wtedy najbardziej mnie rani.jest miły tylko wtedy jak coś potrzebuje,czyli sex(co jest już dla mnie tragiczny)Poznałam kolegę w pracy,jakieś 2 lata temu,zaczęliśmy do siebie pisać,umawiać się.było to trochę skomplikowane,ale raz zaprosił mnie do domu(Choć też ma żonę i córkę)Potrzebowałam po prostu sexsu,nie oceniajcie mnie żle.ale nie robiłam tego od kilku miesięcy.Co prawda nie wyszło nam tak jak sobie tego wyobrażałam,ponieważ mój przyjaciel za bardzo się zdenerwował.Minoł już rok od tamtego zdarzenia i wciąż mnie przeprasza że nawalił i chce się zrewanżować.umawialiśmy się już tyle razy i zawsze coś stało na przeszkodzie.sama już nie wiem czy to ciągnąć czy nie.Ja bym bardzo chciała,ale odnoszę wrażenie że on ma zawsze jakąś wymówkę,chodź twierdzi ze się nie możne doczekać spotkania.Mąż oczywiście nic nie wie,zresztą cały czas mnie ogranicza i to finansowo.czuję się jakbym stała pod murem,duszę się z każdej strony.brakuje mi powietrza i to w domu i na-zewnątrz.całe moje życie jest do bani,cały czas monotonia i brak zrozumienia miłości,dotyku.ani ze strony przyjaciela,a już tym bardziej od męża.Poradzie co robić?czy zerwać znajomość,czy poszukać kogoś nowego.brakuje mi adrenaliny,miłości ,dobrego słowa,a możne to ze mną jest coś nie tak?Nie wyglądam jak lalka barbie,jestem przeciętną kobietą tak zwaną kura domową.Potrzebuję zmian już  dalej tak nie wytrzymam.pozdrawiam-odpiszcie proszę!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kochanek,czy tylko znajomy????

rozwiedz sie z mezem. chyba ze jako wolna kobieta nie dostaniesz juz tej tak bardzo upragnionej adrenaliny...

3

Mysle ze jesli chcesz zmienic cos w Twoim zyciu to powinnas zakonczyc zwiazek z mezem skoro juz i sie przy nim nie czujesz, brakuje Ci milosci, bliskości i zle Ci. Jesli nie widzisz juz szans na odbudowanie tego co było kiedys to chyba nie warto marnowac kolejnych dni , miesiecy i lat na cos co sprawia ze sie ,,dusisz,,.
Znajomosc z tamtym ,,przyjacielem,, przemyslałabym na Twoim miejscu , nie wiem jakie on ma relacje z zona ale jesli chcecie sie spotykac na sex to pamietaj ze wkraczasz w ich zycie i to w dosc nie elegancki sposob ale jestescie dorosli wiec zrobisz co zechcesz, bo jak rozumiem nie planujecie byc razem ?
Jesli nie planujecie byc razem to ja nie ciagnelabym tej znajmosci, zaczelabym INNE ZYCIE , na nowo smile
Oderwałabys sie od codziennosci i uwolniła od meza (jesli Cie utrzymuje ) jesli masz mozliwosc znajdz prace, i zacznij ZYC ! smile a nie egzystoac z dnia na dzien.
Zycze Ci zeby w Twoim zyciu pojawil sie ktos kto dostarczy adrenaliny smile , uczuc i odzyjesz (ktos wolny)

pozdrawiam cieplutko,
ciezkie decyzje przed Toba.

4

LyLy napisał/a:

Mysle ze jesli chcesz zmienic cos w Twoim zyciu to powinnas zakonczyc zwiazek z mezem skoro juz i sie przy nim nie czujesz, brakuje Ci milosci, bliskości i zle Ci. Jesli nie widzisz juz szans na odbudowanie tego co było kiedys to chyba nie warto marnowac kolejnych dni , miesiecy i lat na cos co sprawia ze sie ,,dusisz,,.
Znajomosc z tamtym ,,przyjacielem,, przemyslałabym na Twoim miejscu , nie wiem jakie on ma relacje z zona ale jesli chcecie sie spotykac na sex to pamietaj ze wkraczasz w ich zycie i to w dosc nie elegancki sposob ale jestescie dorosli wiec zrobisz co zechcesz, bo jak rozumiem nie planujecie byc razem ?
Jesli nie planujecie byc razem to ja nie ciagnelabym tej znajmosci, zaczelabym INNE ZYCIE , na nowo smile
Oderwałabys sie od codziennosci i uwolniła od meza (jesli Cie utrzymuje ) jesli masz mozliwosc znajdz prace, i zacznij ZYC ! smile a nie egzystoac z dnia na dzien.
Zycze Ci zeby w Twoim zyciu pojawil sie ktos kto dostarczy adrenaliny smile , uczuc i odzyjesz (ktos wolny)

pozdrawiam cieplutko,
ciezkie decyzje przed Toba.

Bardzo dziękuje ci za słowa otuchy! wiem doskonale ze to jest bardzo skomplikowane postaram sie to jakoś poukładać.choć wiem że dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane.mąż na pewno nie pozwoli mi odejść ,bo i nie raz odgrażał,się .i wież mi mówił serio,prace mam chodz ostatnio dość choruję,ale niestety oprócz dziecka trzymają nas ogromne długi,które nawet po rozwodzie nie była bym wstanie płacić ,nawet na pół.do tego mój dom rodzinny,który odziedziczyłam po szybkiej śmierci rodziców,on nie zostawi tego na 200%,prędzej mnie z niego wyrzuci.a co do przyjaciela-może faktycznie czas rozejżeć się za kimś innym.ponieważ on nie jest zbyt poważny i nie można na niego liczyć.jeszcze raz dzięki.pozdrawiam

5

z tego co wiem to spadku po rodzicach nie bedzie ci mogl odebrac.jedynie moze zadac splaty polowe jego wkladu w ten dom

6

klementynka22 napisał/a:

z tego co wiem to spadku po rodzicach nie bedzie ci mogl odebrac.jedynie moze zadac splaty polowe jego wkladu w ten dom

Tak zgadza się,tyle ze on w to zainwestował,i pracawał na to.ja z mojej nędznej wypłaty ledwo co na życie mam.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Kochanek,czy tylko znajomy????

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024