złe samopoczucie psychiczne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » złe samopoczucie psychiczne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: złe samopoczucie psychiczne

Witam,
pisze gdyż zaczynam dostrzegać, że moje życie traci sens.
Dzień w dzień dzieje się to samo.
boję się o swoją przyszłość - gdyż studia w dzisiejszych czasach ma praktycznie każdy..
Nie mam jakiś super bogatych rodziców, więc nie pomogą nawet na starcie w dorosłe życie.
Teraz nie pracuje, gdyż w mojej miejscowości 9 tys. ciężko z pracą, a nie opłacało mi się finansowo zostać w moim studenckim mieście na wakacje.
Nie mam ochoty zbytnio wychodzić z domu - do ludzi, a jak już wychodzę to gdzieś taka nieobecna jestem myślami, po drugie wszystko w tej mojej miejscowości kojarzy mi się z byłym narzeczonym...  Nie wytrzymuje tego psychicznie..  Z czasem miało być lepiej ze mną z psychiką, NIE UMIEM JEGO ZAPOMNIEĆ.. Miałam wystarczająco czasu by móc chociaż z nim porozmawiać - ale nie odważyłam się, bo nie umiem po tym wszystkim co mi zrobić nawet mu w oczy spojrzeć , wiec co mówić tu o spotkaniu się i rozmowie...
dzisiaj dowiedziałam się że ten "mój były narzeczony" ma nową zdobycz - 3 lata ode mnie młodszą..
A niby to ja jestem mało mądra życiowa więc co taka 19-latka?
Wszystko mnie dołuje w ostatnim czasie,  TO CO KIEDYŚ sprawiało mi przyjemność też już nie cieszy.
Nie wiem co mam ze sobą zrobić poprostu,  w nocy też śpię i się męczę bo on mi sie śni.
zle mi jest bardzo.....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: złe samopoczucie psychiczne

Kochana, przede wszystkim skup się teraz na sobie. Zajmij się czymś ,co lubisz robić najbardziej? i wyjdź do ludzi!!!:) Gdy zaczniesz wypełniać swój wolny czas intensywnie to w Twojej głowie nie będzie już miejsca na myśli o eks.

Odnośnie pracy...nie zamartwiaj się na zapas. Podejmuj się już teraz jakiś małych prac, bądź nawet podczas wakacji idź na jakieś praktyki. Im więcej doświadczenia tym lepsze cv smile nie rozmyślaj co i jak tylko działaj!!!:)

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » złe samopoczucie psychiczne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024