Interpretacja wyników badań - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Interpretacja wyników badań

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Interpretacja wyników badań

Witam serdecznie wszystkie Kobietki na tym forum chciałam się z kimś podzielić moim problemem, otóż borykam się z problemem nie regularnych miesiączek a obecnie braku miesiączki.... dostałam na wywołanie leki i z początkiem cyklu wykonałam badania których wyniki chciałam Wam przedstawić może cos ktoś zna się na tym, do lekarza dostne się dopiero za 2 miesiące a chciałabym pewniej się poczuć czy wszystko jest okey ze mną... chociaż podejrzewam że jest do niczego ze mną i moimi hormonami sad  mam 23 lata, bardzo chciałabym mieć dzieci ale nie wiem czy będzie to możliwe.

4 dzień cyklu:
FSH 7,20 mIU/ml
LH  6,47 mIU/ml
13 dzień cyklu:
Estradiol 31,12 pg/ml
22 dzień cyklu:
Prolaktyna 10,67 ng/ml 2,8 29,20
Progesteron 0,46 ng/ml
Testosteron 19,50 ng/dl 14 76,00

Proszę o jakieś słowo wsparcia czy jest bardzo źle???
Dziękuje z góry za uwagę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Interpretacja wyników badań

Najbardziej trafna interpretacje wyników badań uzyskasz u lekarza (chociażby pierwszego kontaktu)
chyba że tutaj znajdzie się lekarz.
W takim przypadku nie można popełnić bledu, ponieważ zla interpretacji wpływa na Twoje zdrowie psychiczne.
Powodzenia! Ścisk

3

wpisz w wyszukiwarkę: wyniki krwi system, na tej stronce znalazłam program, który analizuje wyniki krwi, hormony i inne

4

Oberżyna napisał/a:

Najbardziej trafna interpretacje wyników badań uzyskasz u lekarza (chociażby pierwszego kontaktu)
...

Zwłaszcza gdy u trzech lekarzy uzyska trzy sprzeczne.
Nie wiem skąd to ślepe zaufanie....

5

Od lekarza pierwszego kontaktu niekoniecznie, lepiej pójść do specjalisty, ginekologa.
W internecie też można uzyskać sprzeczne informacje, na trzech różnych portalach.
Jednak ten specjalista chyba będzie pewniejszy...

6

N4VV napisał/a:
Oberżyna napisał/a:

...

Zwłaszcza gdy u trzech lekarzy uzyska trzy sprzeczne.
Nie wiem skąd to ślepe zaufanie....

To idź do 5 lekarzy wystarczy, może przynajmniej dwóch ze sobą się zgodzi wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Interpretacja wyników badań

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024