Imprezowy Lublin - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Imprezowy Lublin

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Imprezowy Lublin

Siemka wink chciałabym poznać nowych zakręconych ludzi, chętnych na wypady do klubów itp. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Imprezowy Lublin

Klubów oczywiście golfowych.

3

Raczej tanecznych ;P

4

Jestem średnio imprezowa,ale trzeba to kiedyś zmienić. Dołącze kiedyś- jak pozwólcie smile

5

Ja jestem chętny:) Tańczyć bardzo lubię, jeszcze jak partnerka ma ochotę to naprawdę jest super.

6

Oczywiscie ze o taneczne kluby mi chodzi:p

7

Jakie kluby w lublinie polecacie tak aby można było potańczyć. Najlepiej będzie gdzieś gdzie grają muzykę disco polo, retro, euro dance, dance, pop itp. ;p

8

Hej dołącze do rozmowy:)

A jeździcię gdzieś poza lbn na imprezy?typu Malibu było czy też jest bo już nie wiem albo do opola lubel?:)

9

Kiedyś  było Malibu już go chyba nie ma, W stronę opola lubelskiego też są dwa kluby Zilion i Brand Club można by się spotkać kiedyś smile Sporo ludzi muzyka do wyboru, każdy znajdzie coś dla siebie

10

No właśnie.ja osobiście wolę Brand Club bo na Zilionie byłam we wrześniu tamtego roku to były 18te urodziny i tyle wiary że szok:onie było gdzie się pobawić...jeszcze lało wtedy i jak jedliśmy z chłopakiem kebaby to z sufitu lało nam się do nich i jakoś tak mnie odrzuciło wtedy...

Praca bardzo nie pozwalała na to żeby pojechać i zaszaleć ale czas się znowu wyrwać...:)

11 Ostatnio edytowany przez N4VV (2013-08-07 09:14:20)

TenKtos napisał/a:

...jak partnerka ma ochotę to naprawdę jest super.

No pewnie. big_smile

12

Przepraszam źle to ująłem.

13

Ha ha ha no to dałeś z tym tekstem:D"jak ma ochotę":)

14

siema
Ja jestem z lbn i chętnie się gdzieś wybiorę. Wszyscy znajomi wyjechali zagranice i zostałem sam:)

15

zawsze fajnie poznać nowe osoby wink

16

Miałam ochotę namówić Was na imprezę w Opolu lubel. w Brand Club-ie  smile ale zapomnialam,że jest na Kęble uroczystość ok 21.30 koło Wąwolnicy i nie dam rady jednak. Może za tydz.ktoś by się pisał?:)

17

25.anowi napisał/a:

Miałam ochotę namówić Was na imprezę w Opolu lubel. w Brand Club-ie  smile ale zapomnialam,że jest na Kęble uroczystość ok 21.30 koło Wąwolnicy i nie dam rady jednak. Może za tydz.ktoś by się pisał?:)

ja big_smile

18

Malinann2 napisał/a:
25.anowi napisał/a:

ja big_smile

nie ukrywam że można się poznać:)na imprezie bo tam jeździmy.Może w przyszła sobotę bo w ta mam niestety dużo pracy a i remont dalszy:Dwięc wymiekam.

19

Hejki:)czy ktoś się pisze dziś na imprezę w skokowie pod Opolem lubel.?w Brand Club:)bo mamy zamiar jechać z chłopakiem i pytam.

20

jestem samotna.. bylam w 4 letnim zwiazku, teraz zostalam sama. mam 24 lata i mieszkam w lublinie. wszystkie moje kolezanki powyjeżdżały bądź mają już swoje rodziny itp. szukam osoby z którą nie tylko wyjdę na miasto do kina czy na impreze ale tez taka z ktora przesiedze pol nocy rozmawiajac, ktora bedzie dla mnie sparciem tak jak ja dla niej. tez szukasz takiej osoby? odezwij sie smile

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Imprezowy Lublin

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024