Siemka
chciałabym poznać nowych zakręconych ludzi, chętnych na wypady do klubów itp. ![]()
Klubów oczywiście golfowych.
Raczej tanecznych ;P
Jestem średnio imprezowa,ale trzeba to kiedyś zmienić. Dołącze kiedyś- jak pozwólcie ![]()
Ja jestem chętny:) Tańczyć bardzo lubię, jeszcze jak partnerka ma ochotę to naprawdę jest super.
Oczywiscie ze o taneczne kluby mi chodzi:p
Jakie kluby w lublinie polecacie tak aby można było potańczyć. Najlepiej będzie gdzieś gdzie grają muzykę disco polo, retro, euro dance, dance, pop itp. ;p
Hej dołącze do rozmowy:)
A jeździcię gdzieś poza lbn na imprezy?typu Malibu było czy też jest bo już nie wiem albo do opola lubel?:)
Kiedyś było Malibu już go chyba nie ma, W stronę opola lubelskiego też są dwa kluby Zilion i Brand Club można by się spotkać kiedyś
Sporo ludzi muzyka do wyboru, każdy znajdzie coś dla siebie
No właśnie.ja osobiście wolę Brand Club bo na Zilionie byłam we wrześniu tamtego roku to były 18te urodziny i tyle wiary że szok:onie było gdzie się pobawić...jeszcze lało wtedy i jak jedliśmy z chłopakiem kebaby to z sufitu lało nam się do nich i jakoś tak mnie odrzuciło wtedy...
Praca bardzo nie pozwalała na to żeby pojechać i zaszaleć ale czas się znowu wyrwać...:)
11 2013-08-07 09:13:57 Ostatnio edytowany przez N4VV (2013-08-07 09:14:20)
...jak partnerka ma ochotę to naprawdę jest super.
No pewnie. ![]()
Przepraszam źle to ująłem.
Ha ha ha no to dałeś z tym tekstem:D"jak ma ochotę":)
siema
Ja jestem z lbn i chętnie się gdzieś wybiorę. Wszyscy znajomi wyjechali zagranice i zostałem sam:)
zawsze fajnie poznać nowe osoby ![]()
Miałam ochotę namówić Was na imprezę w Opolu lubel. w Brand Club-ie
ale zapomnialam,że jest na Kęble uroczystość ok 21.30 koło Wąwolnicy i nie dam rady jednak. Może za tydz.ktoś by się pisał?:)
Miałam ochotę namówić Was na imprezę w Opolu lubel. w Brand Club-ie
ale zapomnialam,że jest na Kęble uroczystość ok 21.30 koło Wąwolnicy i nie dam rady jednak. Może za tydz.ktoś by się pisał?:)
ja ![]()
25.anowi napisał/a:Miałam ochotę namówić Was na imprezę w Opolu lubel. w Brand Club-ie
ja
nie ukrywam że można się poznać:)na imprezie bo tam jeździmy.Może w przyszła sobotę bo w ta mam niestety dużo pracy a i remont dalszy:Dwięc wymiekam.
Hejki:)czy ktoś się pisze dziś na imprezę w skokowie pod Opolem lubel.?w Brand Club:)bo mamy zamiar jechać z chłopakiem i pytam.
jestem samotna.. bylam w 4 letnim zwiazku, teraz zostalam sama. mam 24 lata i mieszkam w lublinie. wszystkie moje kolezanki powyjeżdżały bądź mają już swoje rodziny itp. szukam osoby z którą nie tylko wyjdę na miasto do kina czy na impreze ale tez taka z ktora przesiedze pol nocy rozmawiajac, ktora bedzie dla mnie sparciem tak jak ja dla niej. tez szukasz takiej osoby? odezwij sie ![]()