Lublin , okolice :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Lublin , okolice :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Lublin , okolice :)

Hej smile Jeżeli jakaś dziewczyna szuka koleżanki do pogadania itd. zapraszam smile
Brak przyjaciolki przeszkadza pomimo że mam dziecko i męża ... big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Lublin , okolice :)

Witam,też jestem mężatka mam córeczke no i jestem z okolic Lublina pozdrawiam

3

ooo to fajnie smile szukasz kogoś do pogadania ? smile

4

hehe to może i ja sie załapie ???:P tez jestem z okolic Lbn tongue

5

noo jasne smile pisz na maila jak coś tongue

6

Ja z okolic Kraśnikaco prawda.... ale do Lublina nie tak daleko wink

7

No to super smile jesli masz ochote pisz smile albo tutaj albo na maila smile to pogadamy smile

8

a ode mnie wiadomosc dostałas??? tongue

9

nieee nic nie bylo sad napisze ci na maila nr gg to pisz smile

10

Hej,

Ja też szukam bratnich dusz, wszystkie moje przyjaźnie rozpadły się kiedy studia dobiegły końca, a pozostałe chyba nic nie znaczyły, skoro błahostki spowodowały urwanie kontaktu..
Nie mam zbytnio czasu na imprezowanie, bo można powiedzieć, że jestem trochę uziemiona mam 10miesięczną córcię i na co dzień się nią zajmuję. Do tego cholernie mi się nudzi, bo często męża nie ma w domu i czuję się trochę samotna

11

Ja jestem z Lu, choc chwilowo w nim nie mieszkam smile ale chetnie pogadam big_smile

12

Hej! Mam 22 lata i mieszkam od urodzenia w Lublinie Nie mam zbyt wiele przyjaciółek, bo zarazem jedną (miałam jeszcze dwie, ale obie wbiły mi nóż w plecy ).
Jeśli macie ochotę ze mną pogadać tutaj/na gg/e-mail/fb to odzywajcie się! Może to będzie początek przyjaźni

13

JA też z okolic smile Jeśli jeszcze ktoś ten temat czyta, to chętnie nawiążę jakąś znajomość smile

14

O ile chętnych się znalazło a już myślałam,że tu ciężko kogoś znaleść z lubelskiego wink zgłaszam się jako chętna do rozmów ;)co więcej myślę,że fajnie by było w kilka osób się spotkać i poznać na żywo  pozdrawiam

15

Lejdi_in_red napisalam maila do cb tongue

16

ja też z okolic Lublina jestem. Tyle że mam 19 lat, ale chętnie się spotkami pogadam wink większą grupa było by super się zorganizować i pogadać wink pozdrawiam wink

Hej dziewczyny wink
ja też chetnie pogadam smile)

18

Witam,
tak jak większość tutaj szukam przyjaciółki. Jednak tym razem (bo już nie raz się zawiodłam) takiej prawdziwej. Do pogadania, popłakania, pośmiania, wyjścia gdzieś, po prostu BYCIA. hmm Czy jest ktoś chętny?

19

Hej kochane;p i ja szukam kumpeli do  wspolnych wypadow tongue chociazby na lyzwy niedlugo ..:) Niestety wszystkie kolezanki albo zonate juz, albo dzieci maja i nie ma nawet z kim sie gdzies wybrac a koledzy to nie to samo .. Jesli ktoras bedzie zainteresowana to czekam na odp
Ps. Jestem z okolic Lbn

20

Hejkmam ma imie ewa okolic lublina. Czuje sie okropna brakuje samotna nie mam żadnej przyjaciółki sad sad mam koleżanka ale zawsze mnie zostawić. Nie mam z kimś pogadać śmiać spacery rozmawiać . Marzenie ciągle o tym chce mieć przyjaźń sad każdej ciągle zajęta gdzieś i dla mnie nie ma czasu to lipa tego nie lubie. Ktoś ma czas to chętnie poznać rozmawiać ogólnie to bedwie świetnie smile jak coś pisz email.

21

jestem samotna.. bylam w 4 letnim zwiazku, teraz zostalam sama. mam 24 lata i mieszkam w lublinie. wszystkie moje kolezanki powyjeżdżały bądź mają już swoje rodziny itp. szukam osoby z którą nie tylko wyjdę na miasto do kina czy na impreze ale tez taka z ktora przesiedze pol nocy rozmawiajac, ktora bedzie dla mnie sparciem tak jak ja dla niej. tez szukasz takiej osoby? odezwij sie smile

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Lublin , okolice :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024