czy to jest normalne że zaczynam w ten sposób traktować chłopaka? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » czy to jest normalne że zaczynam w ten sposób traktować chłopaka?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: czy to jest normalne że zaczynam w ten sposób traktować chłopaka?

witajcie;) chciałabym prosić Was o radę, bo trochę się w tym gubię. Mam 20lat, mój chłopak 22, chodzimy ze sobą już pół roku. Ja nigdy nie uprawiałam seksu, on również i jest prawiczkiem, powiem że pasuje mi coś takiego. Wszystko między nami układa się dobrze, studiujemy razem i zawsze też fajnie spędzamy czas. Teraz zauważyłam że bardzo często zbliżamy się do siebie fizycznie. Przyznam że nawet jestem gotowa na seks. Z każdym spotkaniem posuwamy się coraz dalej, kilka razy doprowadził mnie do orgazmu i ja jego ale na całość jeszcze nie poszliśmy. Zauważyłam jednak coś dziwnego, od kiedy robimy takiego typu rzeczy przestalam patrzec na niego jak na mojego chłopaka, jak na osobę której moge zaufać i wszystko powiedzieć, z która moge spędzić cudownie czas. Patrzę na niego jak na faceta który zrobi mi "dobrze". Nie wiem co się dzieje czy to wszystko idzie za szybko, obawiam się powiedzieć prawdy ponieważ wiem że może to źle odebrać. Czy mi to przejdzie? Może miał ktoś z Was podobny "problem".

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy to jest normalne że zaczynam w ten sposób traktować chłopaka?

Patrzysz po prostu na niego, jak na swojego faceta(teraz również obiekt seksualny), nie jak na kolegę czy przyjaciela z którym miło spędza się czas. Wydaje mi się, że to nic złego, a z czasem...gdy oswoicie się ze swoimi ciałami, ze zbliżeniami, emocje trochę się uspokoją i wszystko powinno wrócić do normy. Jak dla mnie, to jest normalne, że raz zamaskowany owoc, kusi coraz bardziej, tym bardziej gdy smakuje się go po kawałeczku wink Poznawajcie się wzajemnie, pomału, nie zmuszając się do niczego, a będzie dobrze.

3

Ja bym się tym na razie nie przejmował. Jesteście młodzi, musicie się dotrzeć. Jeżeli go kochasz, to wątpliwości powinny minąć.

4

Ja też czasem patrzę na swojego chłopaka, tylko pod kątem seksualnym, ale nie zawsze. Wg mnie problemu nie ma, po prostu masz ochotę na niego często i na pieszczoty więc dlatego Ci się wydaje, że zaczynasz go traktować przedmiotowo, ale pewnie tak nie jest smile

5

Pewnie jakby autorem tekstu był facet to zostałby zjechany że nie szanuje swojej kobiety, nie jest jej wart itd. Ale jak dziewczyna tak pisze o facecie to ok tongue

6

Patrzę na niego jak na faceta który zrobi mi "dobrze".

Supeeerrrrrrrrrr! Tylko mu tego nie mów, bo pomyśli, że spłaszczyłaś relację. Powinnaś się cieszyć z takiego pożądania, bo to jedno z najfajniejszych uczuć jakie człowieka mogą spotkać.

A za parę lat znowu będzie dla Ciebie bardziej jak przyjaciel.

7

Wielki_Kot napisał/a:

Pewnie jakby autorem tekstu był facet to zostałby zjechany że nie szanuje swojej kobiety, nie jest jej wart itd. Ale jak dziewczyna tak pisze o facecie to ok tongue

Ale ja się moge  przyznac do tego że teraz zaczynam traktować go przedmiotowo tylko pod żadnym pozorem nie powiem mu tego bo widzę jak mu na mnie zależy i wtedy wiem ze mógłby być to koniec

8

też tak czasem mam smile ale raczej w trakcie seksu już. wyłączam wtedy w głowie tryb myślenia o nim jak o moim partnerze któremu piore skarpetki i włączam tryb kochanek tongue tyle, że zwykle "po" to mija i wracamy znowu do bycia partnerami:)

9

ale generalnie to twoje uczucie ma pozytywny wydzwiek (pożądanie) czy raczej negatywny?

10

Hormony wzięły górę, co tu dużo gadać.

11

Ja po ponad sześciu latach związku mam czasem takie dni, że ograniczam się do jednej części ciała mojego lubego. Przyjaźń i miłość tylko wzmacniają ten dziwny stan smile

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » czy to jest normalne że zaczynam w ten sposób traktować chłopaka?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024