przelamac wstyd - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: przelamac wstyd

mam problem od zawsze:( nawet jesli jestem w zwiazku z facetem nie potrafie przelamac wstydu przed seksem i unikam go przez co moje zwiazki sie koncza. Wstydze sie swojego ciala,tego co facet pomysli jak zobaczy reakcje na pieszczoty nigdy nie kocham sie w dzien ani przy swietle,nigdy po za lozkiem. jak to przelamac? Wstydze sie nawet zlapac faceta za penisa i zrobic mu lodzika

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez flores18261 (2013-07-27 20:38:03)

Odp: przelamac wstyd
Martusia-1986 napisał/a:

mam problem od zawsze:( nawet jesli jestem w zwiazku z facetem nie potrafie przelamac wstydu przed seksem i unikam go przez co moje zwiazki sie koncza. Wstydze sie swojego ciala,tego co facet pomysli jak zobaczy reakcje na pieszczoty nigdy nie kocham sie w dzien ani przy swietle,nigdy po za lozkiem. jak to przelamac? Wstydze sie nawet zlapac faceta za penisa i zrobic mu lodzika

Dziewcyno ile Ty masz lat?! Wiesz ja też się wstydziłam swojego ciała ale wiesz jak to przełamałam poznałam prawdziwego faceta nie stety nie jestem z nim jest dużo starszy odemnie ale go często widzę na ulicy i nie wstydziłam się przy nim rozebrać i kochać się w dzień ani zrobić mu loda nawet z połykiem bo co prawda nie byłam już dziewicą ale to On zrobił ze mnie kobietę .

3

mam 28 lat,jestem lekko puszysta,nie od zawsze,po ciazy ale wstyd przed seksem mam od poczatku:(

4

Martusia-1986 napisał/a:

mam 28 lat,jestem lekko puszysta,nie od zawsze,po ciazy ale wstyd przed seksem mam od poczatku:(

Ja mam 29lat średniej budowy ciała , nie mam jeszcze dzieci.

5

doprowadza mnie to szewskiej pasji. Jak moj facet jest daleko to go pragne czuje sie smiala itp a gdy mam go tuz obok to koniec,nawet dotknac sie nie dam:( wszsystko sie psuje   

flores18261 napisał/a:
Martusia-1986 napisał/a:

Ja mam 29lat średniej budowy ciała , nie mam jeszcze dzieci.

6

No to ja polecam jakąś psychoterapię bo inaczej wstydu sama a nie pokonasz .Może terapeuta pomoże uporać sie z kompleksami bo wstyd bierze sie z nieakcpetowania twojego ciała nagości i może nawet brać sie ztego że jako dziecko rodzice przekazali ci zły obraz nagości erotyzmu .Musisz nabrać dystansu do siebie do swego wyglądu i do bycia nagim.

7

no cos takiego mialo miejsce. Jako dziecko wiele razy slyszalam jak sie kochali rodzice i tego nienawidzilam. Teraz nie potrafie sie przelamac by pojsc sie kochac z kims kogo darze uczuciem bo wstydze sie tego jak wygladam,co on pomysli

Muszka28 napisał/a:

No to ja polecam jakąś psychoterapię bo inaczej wstydu sama a nie pokonasz .Może terapeuta pomoże uporać sie z kompleksami bo wstyd bierze sie z nieakcpetowania twojego ciała nagości i może nawet brać sie ztego że jako dziecko rodzice przekazali ci zły obraz nagości erotyzmu .Musisz nabrać dystansu do siebie do swego wyglądu i do bycia nagim.

8

Martusiu, skoro ten "ktoś" jest z Tobą, kocha Cię i pomimo problemów nie opuszcza, to znaczy że może pomyśleć o Tobie i tym jak wyglądasz tylko jedno... że jesteś dla niego najpiękniejszą kobietą. Inaczej nie byłby z Tobą.

9

jeszcze sie nie kochalismy sad

Margolinka napisał/a:

Martusiu, skoro ten "ktoś" jest z Tobą, kocha Cię i pomimo problemów nie opuszcza, to znaczy że może pomyśleć o Tobie i tym jak wyglądasz tylko jedno... że jesteś dla niego najpiękniejszą kobietą. Inaczej nie byłby z Tobą.

10

To nie ma znaczenia Marto. Zakochany facet widzi zawsze piękna kobietę przed sobą smile  Tylko ta kobieta musi w to wierzyć...że jest piękna...

11

postaram sie jakos przelamac ale to nie bedzie proste

Margolinka napisał/a:

To nie ma znaczenia Marto. Zakochany facet widzi zawsze piękna kobietę przed sobą smile  Tylko ta kobieta musi w to wierzyć...że jest piękna...

12

Postaraj się, postaraj... to nie jest takie trudne. Trzeba tylko uwierzyć w to, że możemy się komuś podobać. Skoro Twój chłopak jest z Tobą, to znaczy że coś mu się w Tobie spodobało, że coś w Tobie kocha. Pamiętaj o tym. Każdy z nas zasługuje na miłość i szczęście. smile

13

ehh,kestem ladna kobieta,wiem o tym...tylko ten brzuch mnie stresuje po cesarce jest straszny obwisly nie chce by na ti patrzyl

Margolinka napisał/a:

Postaraj się, postaraj... to nie jest takie trudne. Trzeba tylko uwierzyć w to, że możemy się komuś podobać. Skoro Twój chłopak jest z Tobą, to znaczy że coś mu się w Tobie spodobało, że coś w Tobie kocha. Pamiętaj o tym. Każdy z nas zasługuje na miłość i szczęście. smile

14 Ostatnio edytowany przez flores18261 (2013-07-28 11:07:06)

Martusia-1986 napisał/a:

Margolinka napisał/a:

Martusia-1986 Mówisz , że się nie kochaliście a gdzieś Ja doczytałam , ze masz już dziecko , to Ja nie rozumiem tu czegoś...

15

to nie jest jego dziecko. z obecnym facetem jestem dopiero miesiac

flores18261 napisał/a:
Martusia-1986 napisał/a:

Margolinka napisał/a:

Martusiu, To skąd się wzieło dziecko u Ciebie ? skoro ten "ktoś" jest z Tobą, kocha Cię i pomimo problemów nie opuszcza, to znaczy że może pomyśleć o Tobie i tym jak wyglądasz tylko jedno... że jesteś dla niego najpiękniejszą kobietą. Inaczej nie byłby z Tobą.

16

Martusia-1986 to moze na ten seks jeszcze za wcześnie ...

17

my juz kiedys ze soba bylismy rok,teraz kontakt sie znowil i on twierdzi ze mu sie bardzo podobam

flores18261 napisał/a:

Martusia-1986 to moze na ten seks jeszcze za wcześnie ...

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024