Znajomi... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Znajomi...

Jestem z chłopakiem od pół roku, już na początku naszego związku zaczęły się jakieś tajemnicze sms-y, telefony jakby komuś było nie na rękę to, że jesteśmy razem. Do tej pory nie wiemy czyja to sprawka. Ale kilka dni temu byliśmy z dwójką naszych znajomych na zabawie i kolega chłopaka poprosił żebym z nim zatańczyła, a że ani mój chłopak ani dziewczyna kolegi nie mieli nic przeciwko temu więc poszłam. A wczoraj kolega pojechał do mojego chłopaka i wypalił do Niego z tekstem: "fajną masz dziewczynę, ale strasznie łatwą". A przecież nic między nami nie zaszło tylko tańczyliśmy, ale oczywiście mój chłopak nie do końca mi w to wierzy. Co mam myśleć o zachowaniu kolegi? I jak sobie z tym poradzić? Nie lubię jeśli ktoś się tak zachowuje i opowiada takie rzeczy nie mając ku temu żadnych powodów.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Znajomi...

Hej
Strasznie niedojrzały ten kolega wasz...na Twoim miejscu zaprosilabym Go do domu razem z Twoim facetem i powiedziala jasno ze nie zycze sobie takich pomowien pod moim adresem. A jesli chodzi mu o Wasz taniec to głodnemu chleb na mysli Ty tylko z nim zatanczyłas Bo Cie o to poprosił. Tak robia grzeczni i cywilizowani ludzie. Jesli nie jest w stanie tego zrozumiec znaczy ze jeszcze nie dorosł. Zazadaj od niego przeprosin i badz stanowcza. Moze jeden z drugim zrozumie ze takie dogadywanie komus to po prostu chamstwo i mozna tym kogos zranic. Nie pozwol sobie na to.  Szanuj siebie a inni tez beda Cie szanowac.
Pozdrawiam serdecznie

3

Powinnaś pogadać ze swoim chłopakiem i powiedzieć wprost, że nie wiesz z jakiego powodu jego kolega tak się zachował i nie wiesz co miał na myśli mówiąc tak o Tobie, bo wy jedynie tańczyliście. Może jest zazdrosny po prostu, albo z jakiegoś powodu może chcieć zrobić mu na złość i rozwalić mu związek. Jeśli Twój chłopak jest rozsądny, to Ci uwierzy. Ty na przyszłość jednak, trzymaj się z daleka od tego kolegi.

4

Właśnie mam zamiar przeprowadzić rozmowę z tym kolegą bo nie pozwolę sobie na takie traktowanie się. I oczywiście powiedział mojego facetowi wszystko to co jest nieprawdą, ale to, że próbował mnie namówić żebym zapaliła papierosa to już nie powiedział.

5

Całkiem możliwe że mu się podobasz jak to powiedział do Twojego chłopaka ale żeby to tak jasno nie brzmiało to dodał o łatwości oczerniajac Ciebie przy okazji.

Nie zdawaj się po rozmowie już z nim w gadki bo potem znowu coś palnie i będziesz miała jazde.

Ale wtedy to bym mu chyba wywalila w zęby dla pamięci.

6

Radzę ci również ,abyś nie spotykała się z nim sam na sam,bo może znów zrobić jakąś jazdę.Jeśli chcesz to wygarnij mu to przy kimś.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024