brak mi slow...- to jest zenujace ! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » brak mi slow...- to jest zenujace !

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: brak mi slow...- to jest zenujace !

siemka smile
nie chce owijac w bawelne, ale tez nie chce sie nad soba rozczulac...
Chodzi o to, ze juz prawie mam 20 lat a ja jeszcze nie mialam chlopaka...;(
nie wiem co jest ze mna nie tak, bo gdybym wiedziala na pewno bym to zmienila, ale najbardziej irytujacy jest fakt, ze moje kolezanki gadaja glupoty jakie to one nie sa, a fakt faktem, ze i tak kogos maja...:(
mi mowia jaka to nie jestem wspaniala, ze mam poczekac, ale ile ludzie mam czekac do 80-tki...? O IRONIO najsmieszniejsze jest to, ze mam w gronie znajomych plci przeciwnej, ale nawet jak nowy sie pokaze to i tak czy siak schodzimy na sfere kolega kolezanka i nic wiecej...
Naprawde nie wiem co mam robic, zeby w koncu kogos znalezc...prosze was wszystkie o jakies rady i o POMOC ! smile
z gory dzieki smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: brak mi slow...- to jest zenujace !

Zacznij działać, a nie biernie czekać aż ktoś się za ciebie weźmie.

3

Lepiej miec 20 lat i nigdy nie mieć chłopaka, niż wchodzić w byle jakie związki z byle kim i mieć niepotrzebny bagaż przykrych doświdczeń.

Wszystko przyjdzie z czasem,
Nic na sile.
Jak sie spotka dwoje odpowiednich ludzi wszystko samo z siebie wszystko wychodzi wink

4

nie smiesz sie, nie warto, ciesz sie wolnoscia...
nie patrz co inni robia.

5

ziemniaczana napisał/a:

Lepiej miec 20 lat i nigdy nie mieć chłopaka, niż wchodzić w byle jakie związki z byle kim i mieć niepotrzebny bagaż przykrych doświdczeń.

Wszystko przyjdzie z czasem,
Nic na sile.
Jak sie spotka dwoje odpowiednich ludzi wszystko samo z siebie wszystko wychodzi wink

Źle jest mieć jakiekolwiek doświadczenia? Nie muszą być przecież przykre, to normalne, że ludzie się spotykają i po jakimś czasie okazuje się, że jednak do siebie nie pasują - życie:)

Kochanie nie przejmuj się tym. Kiedyś też tak miałam, byłam troszkę młodsza od Ciebie, ale byłam zła, gdy faceci zwracali uwagę na moje koleżanki, a mnie traktowali jak koleżankę.
Musisz odrobinkę zmienić podejście.
Zresztą uważam, że i tak na każdego przyjdzie czas. Masz dopiero 20 lat:)

6

yoghurt007 napisał/a:

Zacznij działać, a nie biernie czekać aż ktoś się za ciebie weźmie.

ale ja nic nie mowilam, ze biernie czekam...tylko problem w tym, ze czegokolwiek nie zrobie zawsze jest podobnie...

7

Życie - tu było już kilka takich wątków i wniosek jest jeden - jak masz pecha w miłości to masz pecha w miłości i jedyne co możesz zrobić to mieć nadzieję, że się to zmieni. 20 lat to nie tak źle, niektórzy mają 30+ i dalej nic.

8

czyli wychodzi na to, ze nie ma sensu nic robic...

9

Nic zrobić nie możesz. Albo Cie miłość spotka albo nie. Nie należy prawdopodbnie zamykac się w domu i płakać, bo to raczej nie pomoże, chyba, że miłość Twojego życia jest włamywaczem, ale poza wyjściem do ludzi i dbaniem o siebie nie możesz zrobić nic.

10

studiujesz? pracujesz? może internet?

11

Wpierw - przestań odbierac samotność jako przekleństwo.
To ze jesteś sama nie oznacza że jestes gorsza.
Zwyczajnie nie spotkalas nikogo z kim by "zaiskrzylo"

Przyjrzyj sie swojemu zachowaniu.
Może czymś facetów onieśmielasz,odpychasz?
CZasem drobne niezauważalne dla nas samych rzeczy mają wplyw na to jak nas postrzegaja inni.

A poza tym - nie siedz w domu, dbaj o siebie.
Czuj sie dobrze sama ze sobą a i inni bedą sie dobrze czuli w Twoim towarzystwie.

Nie wypatruj miłości - przyjdzie to przyjdzie;)
Nawet nie zauważysz kiedy wink

12

Zacznij działać:)  Ja sama sobie obecnego już narzeczonego wyrwałam...Pracowaliśmy razem ale on był nieśmiały na początku żeby coś zacząć chyba by potrzebował dość długiego czasu-a ile miałam czekać:)?Zaczęłam częściej z nim rozmawiać sam na sam,uśmiechałam się szczerze,żartowałam przy czym gdzieś go klepnełam lekko i tak pomału się zaczęło kręcić:)do obecnej chwili jestem szczęśliwa że przejęłam inicjatywę.Teraz tak się rozkręcił że czasem to boki bola ze śmiechu.;)Uwież w siebie i działaj ale nie tak by odstraszać zachowaniem bo nieraz można zrobić z siebie głupa.

13

Witam:)Moi poprzednicy mają 100% racji.sam mam 23 lata a też do tej pory nie miałem szczęścia do Kobiet, poprostu Nas czas jeszcze nie nadszedł:)Tak jak ktoś wyżej napisał lepiej nie pakować się w byle jakie związki.Owszem bagaż życiowy się przydaje ale przykre doświadczenia lub nawet urazy rzutują na późniejsze relacje,Także nie zamartwiaj Się i otwórz się na Ludzi:)Może nawet ktoś Ci się przygląda a Sama o tym nie wiesz:)teraz jest lato więc większa szansa poznania kogoś,musisz tylko wyjść na miasto plażę itp.a co do relacji koleżeńskich to nieraz tak sie zdarza wiem po Sobie-to normalne do "tanga"trzeba Dwojga:)Pozdrawiam

14

Ja również uważam ,że lepiej być samą niż zbierać kopniaki. Spotykam na swojej drodze frajerów , których chętnie ominęłabym szerokim łukiem. I uwierz,marne doświadczenie:)
Na wszystko przyjdzie czas. Rozumiem ,że może Cię to irytować, ale nie myśl w ten sposób. Nie ma żadnej zasady, która określa ilu facetów powinna mieć dziewczyna 'za sobą' mająca już 20 lat:)
Myślę  ,że fajnie kumple również są potrzebni:) Ja strasznie lubię sobie po prostu pogadać z kolegą o pierdołach:)

Podobno miłości nie szuka się na siłę. Wydaje mi się ,że czujesz się zdesperowana. Postaraj się jak najszybciej zmienić nastawienie. Jesteś wartościową dziewczyną , nie bierz kogoś kto nie będzie Ciebie wart.

Wiem ,że jest niefajnie ale patrz na to z innej strony:) Jak już wspomniałam, masz za sobą mniej przykrych ( bardzooooo przykrych) doświadczeń:) I w żaden sposób nie jest to żenujące:)

15

dziekuje Wam wszystkim...:) mam nadzieje, ze zmienie moje nastawienie do tej sytuacji i moze uda mi sie nie zwracac uwagi na innych smile
Dzieki big_smile

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » brak mi slow...- to jest zenujace !

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024