przyjaciolka?;/ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: przyjaciolka?;/

Witam mam troche chyba niecodzienny problem ...

Wiec mam bardzo bliska mi przyjaciolke znamy sie bardzo dlugo ale spedzalysmy razem czas zazwyczaj w 2.
Od niedawna zaczela wychodzic ze mna i z moimi znajomymi..
Ok.robi mi to irytuje mnie strasznie. Ze wzgledu na to ze jak ktos z tych moich bliskich do niej napisze np pan P.
To ona biegnie do mnie z telefonem zeby mi pokazac ze do niej napisal.(oczywiscie nie mowie jej ze ja z nim pisze od 2h bo po co?)Ja nie widze w tym celu. Albo inny przypadek mialysmy isc na film do  pana T ....
Wychodzimy razem bo mieszkamy niedaleko i idziemy do niego a ona do mnie z textem:o ktorej T. dokładnie do ciebie zadzwonil i powiedzial o filmie? PO CO JEJ TO WIEDZIEC
Ona zachowuje sie tak jakby chciala zajac moje miejsce jakby probowala wybic mnie z ludzi z ktorymi przezylam polowe swojego zycia.Zamazuje juz wszystkie wspomnienia ; (
Z przyjaciolki niedlugo bede mogla chyba nazwac ją wrogiem.
To naprawde nie jest takie łatwe.Staram sie nie zwracac na to uwagi. Raz nawet jak nie wyszlam (bo zle sie czulam) a ona z nimi tak..to pozniej zaczela mi wypisywac jak to bylo fajnie BEZE MNIE to miala na mysli oczywiscie.i zapytala mnie :a do ciebie nikt nie zadzwonil? nie wiedzialas ze wczoraj plismy...? siedzialas w domu caly dzien? nie pomyslalam o tobie ...ah szkoda...

Czy to do cholery jest normalne?czy ona jest zdolna do tego zeby wybic mnie z towarzystwa ludzi o ktorych dbalam z ktorymi sie smialam i spedzalam tyle czasu?!?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: przyjaciolka?;/

Zamiast starać się nie zwracać na to uwagi, powinnaś właśnie powiedzieć koleżance, co myślisz na temat takiego zachowania. Mam wrażenie , że jakaś niedojrzała, bardzo dziecinna jest ta dziewczyna, .

ja nigdy nie zwracałam na to szczegolnej uwagi jak sie zachowuje poprostu znam ją tak długo ze niektore drobiazgi szly na odstrzal..a dopiero teraz wyczowam jej złe strony.
Nie chce tez zeby bylo tak ze powiem jej to a ona np pobiegnie do pana P. i zacznie gadac jakies bzdury juz naprawde bie wiem czego mam sie spodziewac. Pan P.jest mi blizki pod wzgledem ze zawsze bylismy blizko ; ) ona o tym wie i za kazdym razem jak o nim mowi to jakby wbilala mi oszczep w serce.Nie wiem czy zdaje sobie z tego sprawe.

Tez troche małosympatyczne jest to ze całowała się w okresie 2tygodni z 4chłopakami (ona nie jest jakas cudowna.Jest normalna ale do wszystkich sie przystawia)jest nas z 25osob.w tym 20facetow około. to co ona kazdego zaliczy? juz u P. była na noc...nawet nie chce wiedziec co robili

4

To, co ona robi z facetami to jej sprawa i jej moralności - nie wiem, po co się tym przejmujesz, to ona będzie miała opinię, że "przechodzi z rąk do rąk".

Chyba jesteście o siebie wzajemnie zazdrosne i tu jest problem.

nie nie....ja zazdrosna nie jestem.Tylko irytuje mnie jej podejście.
Jednak nadal jest moja przyjaciolka..powinnam przejmowac sie tym co robi..bo przyjaciol  tak szybko sie nie skresla.
I to teoretycznie o błachostke a wsumie błachostki, ktore niedlugo narosna w cos wiekszego.
Nie moge pozwolic zeby mieli o niej takie zdanie..Wciaz sie o nia martwie...

6

no własnie przewaznie ak jest... to jest raczej pseudo przyjaciółka...na ten temat wyraziłam swoje zdanie w teamcie"koleznaka, przyjaciółka...wróg? " Daj sobie spokój z taką "przyjaźnią"

7

Mariola ma racje. Nie ma sensu przyjaznic sie z kims kto zle ci zyczy oraz glupio dogaduje w sensie " nie pomyślalam o tobie... ach szkoda" Moim zdaniem powinnaś powiedziec jej o tym ze nie tolerujesz jej zachowania smile

8

pogadaj z niedojrzała przyjaciółką:) ona wogole wie co to przyjaźń? widać dziewczyna chce sie wkupić w wasze łaski i zazdrości ci tak wspaniałego towarzystwa, pogadaj z nią, a jesli jest twoją przyjacółką to zrozumie wink

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024