Tabletki antykoncepcyjne a ekstrakt z dziurawca. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Tabletki antykoncepcyjne a ekstrakt z dziurawca.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Tabletki antykoncepcyjne a ekstrakt z dziurawca.

Hej!
Mam do Was pytanie.
Kilka razy zastosowałam odżywkę do włosów, która zawiera ekstrakt z dziurawca (oraz innych ziół). Niestety teraz doszło do mnie, że dziurawiec osłabia działanie tabletek.. a dosłownie przeszkadza w ich wchłanianiu się. Jak myślicie czy ten ekstrakt, który jest zawarty w odżywce do włosów także może mieć jakieś negatywne działanie?

Nie wiem czy to coś da.. ale ja biorę tabl. o 20:00, kąpiel biorę zawsze rano... więc raczej nie powinno się nic 'krzyżować', że tak powiem.
Nie mogę nic znaleźć na ten temat w necie. Może Wy macie jakieś wiadomości?

Dzięki!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tabletki antykoncepcyjne a ekstrakt z dziurawca.

Tabletki wchłaniają się w układzie pokarmowym, jak więc kontakt skóry z dziurawcem mógłby zaburzyć wchłanianie? wink Gdybyś wypiła napar z dziurawca, to tak, ale nie sądzę, by umycie głowy odżywką z dodatkiem dziurawca (którego pewnie jest tam mniej niż kot napłakał) miało jakikolwiek wpływ.

3

Odp: Tabletki antykoncepcyjne a ekstrakt z dziurawca.

Dzięki bardzo za odpowiedź!
Jestem typem panikary.. dlatego wolałam się upewnić ;]

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Tabletki antykoncepcyjne a ekstrakt z dziurawca.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024