Wolny taniec w klubie TAK czy NIE? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wolny taniec w klubie TAK czy NIE?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Wolny taniec w klubie TAK czy NIE?

Co myślcie o tańczeniu wolnych tańców na baletach? Czy powinien być zarezerwowany tylko dla par? Ja tak nie lubię tańczyć, boję się, że koleś zaraz zacznie mnie obmacywać. Rozmawiam z koleżanką o tym ostatnio i mówiła, że z obcymi facetami tańczy tylko za ręce, ale np. ze znajomymi czy znajomymi znajomych, o których coś wie i może minimalnie zaufać, lubi tańczyć przytulając się, tylko pilnuje dystansu pomiędzy miejscami intymnymi(aby nie było żadnego pocierania - swoją drogą czy dziewczyny pocierające tyłkiem faceta wychodzą na nieszanujące się?). Czy tak jak robi koleżanka wypada?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wolny taniec w klubie TAK czy NIE?

Wypada? Martwisz się tym "co ludzie powiedzą"?

3

Wiem, że to głupie, ale tak zastanawiam się nad tym.

4

Szczerze powiedziawszy dziwnie czułabym się, tańcząc wolny taniec z kumplem. Byłoby to dla mnie jednak zbyt intymne.

5 Ostatnio edytowany przez ZaubererDE (2013-07-14 19:25:16)

Marta93 napisał/a:

Wiem, że to głupie, ale tak zastanawiam się nad tym.

A chcesz tańczyć w bardziej seksualny sposób z chłopakami? Niezależnie od tego co wypada a co nie?

6

Chodzi tylko o przytulenie w tańcu, nie tak jak napisałam wyżej "pocieranie się".

Jak ludzie to odbierają.

7

Hmmm jak ja chodze na dyskoteki to robie tak zebym to ja sie z tym tancem dobrze czula, a nie czy wypada czy nie;)

8

U mnie jednak zawsze jest myśli, co inni o tym myślą. Może to głupie, ale chciałam wiedzieć. sad

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wolny taniec w klubie TAK czy NIE?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024