Sex ze starszym facetem - co lubią? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sex ze starszym facetem - co lubią?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Sex ze starszym facetem - co lubią?

mam 23 lata od ok 4 lat spotykam się ze starszym od siebie o 12 lat facetem, jest przystojny inteligentny, ma swoje wady. Początki były wspaniałe potrafił mnie zaspokoić w seksie, od niedawna interesował go tylko sex oralny, dziś nie interesuje go nic. Wiem, że jest rewelacyjny w łóżku, chce utrzymywać z nim stosunki sexualne, ale nie wiem co może lubić, jak go podejść, namówić na sex z przyjemnością dla obu stron.

Pomóżcie czekam na info smile
Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sex ze starszym facetem - co lubią?

Zmień faceta. Już chyba się Tobą nie interesuje. Jak seksu nie ma to żadne fajerwerki tego nie poprawią.

3

w tym rzecz że jest zainteresowany, i spotykamy się, ale jakoś nie wtraża chęc na sex wspólny, bo oralny owszem, stąd też moje pytanie co z kategorii sex faceci w wieku 37-38 lubią  smile?

4

Znam 39-latka. To mój mąż. Lubi oral, klasyczny stosunek (dosłownie każdej nocy), anal, klapsy, świntuszenie.
Tylko co to Ci da?
Bo to co lubi mój mąż niekoniecznie musi lubić inny 39-latek czy po prostu inny mężczyzna.

5

Wiek to raczej nie ma tu nic do tego . Kazdy robi to co lubi bez względu na to ile ma lat

6

kenobi napisał/a:

Zmień faceta. Już chyba się Tobą nie interesuje. Jak seksu nie ma to żadne fajerwerki tego nie poprawią.

Przychylam się. Zmień!

Wiek nie ma tu zupełnie znaczenia...

7

źle zadane pytanie, w temacie jest ze starszym a jak widać starszym od siebie powinno zabrzmieć.  A starszy z pewnością woli młode.

8

PiotrrtoiP napisał/a:

źle zadane pytanie, w temacie jest ze starszym a jak widać starszym od siebie powinno zabrzmieć.  A starszy z pewnością woli młode.

racja pytanie kiepsko sformułowane gdyż nie wiedziałam jak się wyrazić. Właściwie chodziło mi o rady, sugestie związane z tym jaki sex w wieku 37-39 lat lubią faceci smile czy jakieś przebieranki, czy tylko oral, czy inne wymyślne rzeczy. smile

9

Tak jak poprzednia osoba tak i ja napiszę. Każdy facet jest inny i ma inne potrzeby. Jeżeli woli sex oralny od tradycyjnego a dawniej tak nie było to czas już z nim poważnie porozmawiać. Może ma jakieś kłopoty a jak to nic nie da to podpisuje się pod Kenobi- poszukaj sobie innego.

10

Wprawdzie moje badania przeprowadzałam wyłącznie na osobnikach w wieku do 35 lat, ale z całą pewnością mogę powiedzieć, że różni mężczyźni mają różne preferencje seksualne i nie ma to nic wspólnego z ich wiekiem. Po 4 latach Ty i tylko Ty (no, ewentualnie jakaś inna funkcjonująca równolegle) możesz powiedzieć jaki seks lubi ten konkretny facet.

Aczkolwiek nigdy nie spotkałam faceta, który lubiłby tylko oral...
Myślę, że problem seksu między wami to tylko przykrywka dla faktycznych problemów, które zaraz tu wyjdą smile
To twój partner czy kochanek?

11

vinnga napisał/a:

Wprawdzie moje badania przeprowadzałam wyłącznie na osobnikach w wieku do 35 lat, ale z całą pewnością mogę powiedzieć, że różni mężczyźni mają różne preferencje seksualne i nie ma to nic wspólnego z ich wiekiem. Po 4 latach Ty i tylko Ty (no, ewentualnie jakaś inna funkcjonująca równolegle) możesz powiedzieć jaki seks lubi ten konkretny facet.

Aczkolwiek nigdy nie spotkałam faceta, który lubiłby tylko oral...
Myślę, że problem seksu między wami to tylko przykrywka dla faktycznych problemów, które zaraz tu wyjdą smile
To twój partner czy kochanek?

przypuszczalnie facet jest żonaty, Stara lodów nie lubi (bo się odchudza), to sobie panaceum poszukał... ale tylko gdybię...

12

Gen, cicho siedź! Ja też tak sobie "wygdybałam", ale mam nadzieję, że może autorka mnie zaskoczy?

13

Wiek tu nie ma znaczenia. Ja się zastanawiam czemu pytasz nas co lubi Twój facet. To pytanie powinnaś zadać jemu.

14

Mam inną teorię.
Szał uniesień minął, facet dzieci nie lubi a partnerce nie do końca ufa i się boi, że go "na tatusia" będzie chciała złapać.

Co do stanu "żennego" - skoro spotykają się już 4 lata, to by się raczej wydało.

15

Lubią anal, bo wszystko inne im się już znudziło?

16

Remi napisał/a:

Lubią anal, bo wszystko inne im się już znudziło?

Autorka rozwiewa wątpliwości smile

Żonaty nie jest to z pewnością, co do powyższego ciekawa teoria, więc w takim razie co zrobić by partnera zaciekawić? przebieranki nie działają ;p sprawdziłam ;p

17

Ja przez 7 lat byłam z facetem 20 lat starszym. I teraz porównując np do mojego męża starszy 6 lat to ten pierwszy w zasadzie myslał tylko o sobie, w sumie ani razu nie zapytał czy było mi dobrze. Sądził chyba że jeśli jemu było to mnie również. Ogólnie porównując- młodszy ( mąż ) lepszy ;-)

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sex ze starszym facetem - co lubią?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024