Przyjaciółka i jej nietrafiona miłość jak jej pomóc? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przyjaciółka i jej nietrafiona miłość jak jej pomóc?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Przyjaciółka i jej nietrafiona miłość jak jej pomóc?

Witam, Sprawa jest bardzo skomplikowana moja przyjaciółka (26l) niedawno rozstała się z ojcem swojego dziecka nie był dla niej oparciem, pił itd. poznała mężczyznę po przejściach, więzienie, narkotyki oczywiście nie przekreślam go dlatego, że przebywał w zakładzie karnym, jest on b. miłym i fajnym kumplem (jedynie) czyli trochę jak by z deszczu pod rynnę... Ja na to wszystko patrzę z boku, i bardzo mi się to nie podoba, ona mnie nie słucha bo jest w nim jak myślę b. zakochana i podchodzi b. emocjonalnie i nie idzie jej przepowiedzieć, jak to wygląda z boku. On jej mydli oczy, że chciał by założyć rodzinę itd. buziaki, przytulanki i ona po za tym świata nie widzi. Po czym 3 dni się nie odzywa tylko jara z kumplami te swoje blanty, po przez osoby trzecie przekazuje jej, że nie ma dzwonić i nie odbierze od niej tel. że ma "spier..ć" dla mnie to jest człowiek bez honoru, na którym nie można polegać. Następnego dnia ona się załamuje nie idzie do pracy i płacze pół dnia, książę się nagle odzywa i stwierdza, że on jest zagubiony w tym wszystkim, że ona ma dziecka i musi to przemyśleć, ja wtedy widzę że ona jest na każde pstryknięcie, ale najpierw ona idzie w zaparte, że to już koniec. Ona też jest nie fer posuneła się do kłamstwa i wyslała mu test ciążowy, że niby jest w ciąży... i tak myśli, że go przy sobie utrzyma z góry nawet sobie wymyśliła jak się z tego wypląta.... napiszcie jak jej wytłumaczyć, że ani jego zachowanie nie jest wporządku ani jej i że nic z tego nie będzie boje się, że ona wpadnie przez całą tą sytułacje w jakąś nerwice. jestem jej przyjaciółką i chciała bym jej pomóc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjaciółka i jej nietrafiona miłość jak jej pomóc?

Hmm trudna sytuacja, na Twoim miejscu nie mieszal bym sie w ich sprawy to oni musza zdecydowac jak ma wygladac ich zwiazek i czy beda szczesliwi. Mozesz bardzo malo zrobic bo to wszystko jest w glowie Twojej przyjaciolki hmm

3

lilianna1285 moim zdaniem oboje są siebie warci. Nie przychodzi mi na myśl nic innego.

4

Na cos takiego nic nie pomoże. Jak facet ja doprowadzi do takiego stanu, że łupnie głową o dno to się zorientuje. Jedyne co możesz zrobic to przeczekać i byc dla niej gdy w końcu przejrzy na oczy.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przyjaciółka i jej nietrafiona miłość jak jej pomóc?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024