Dieta 3D Chili Opinie - skuteczna i bezpieczna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Dieta 3D Chili Opinie - skuteczna i bezpieczna

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 66 ]

Temat: Dieta 3D Chili Opinie - skuteczna i bezpieczna

Jakiś czas temu natknęłam się w Internecie na informacje o nowej diecie: 3D Chili - to jej nazwa.
Niech zacytuję:

"Dieta 3D Chili to nowe podejście do odchudzania, wykorzystujące dobroczynne działanie przypraw. Chili, czarny pieprz, ostra papryka, cynamon, kardamon, imbir? ? to najważniejsze przyprawy, które wpływają na pracę układu pokarmowego, przyspieszając przemianę materii, a więc i proces odchudzania w sposób naturalny i bezpieczny dla organizmu." (Internet)

"Cały sekret tej kuracji tkwi nie tylko w doborze odpowiednich przypraw, ale również właściwym ich zestawieniu oraz proporcjach. W połączeniu z racjonalnym sposobem odżywiania pozwala na skuteczną walkę z nadwagą - już w momencie spożywania posiłków. A wszystko to w sposób bezpieczny oraz bez uczucia głodu.

Dieta 3D Chili, w przeciwieństwie do wielu kuracji odchudzających, bazuje na niedrogich i dostępnych w każdym sklepie produktach. Są to składniki całoroczne, dzięki czemu dietę można rozpocząć w dowolnym momencie. Kurację tę wyróżnia również jadłospis. W przypadku diety 3D Chili nie ma mowy o monotonii oraz niewielkich porcjach. Przepisy są łatwe w przygotowaniu, a przy tym niezwykle smaczne. No bo jak oprzeć się kurczakowi z ryżem w warzywach na ostro albo włoskiemu makaronowi ze szpinakiem, pomidorami i mozzarellą? Całość nie tylko brzmi smakowicie, ale także wybornie smakuje." (Internet)

No i w sumie okazało się, że ja tę dietę stosuję nieświadomie już od długiego czasu- bo w moim menu jest mnóstwo ziół i naturalnych przypraw, które dodaję niemalże do wszystkiego.

Ale dzięki temu "natknięciu" się w necie na informacje o tej diecie, przypomniałam sobie, że mam jeszcze kilka innych przypraw, których używam rzadko (np. imbir, gałka muszkatołowa) i do nich wróciłam smile

Dieta jest spoko; nie wymaga głodzenia się lub rezygnacji np. z makaronu, ziemniaków - co nie uważam, za zbyt racjonalne.
Nie wymaga też jedzenia w kółko jednego produktu, co również jest bardzo ważne dla zdrowia.

Czy słyszeliście o niej? Jakie opinie ? A może zdążyłyście już wypróbować?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez blogerka.blogerka (2013-06-24 13:18:36)

Odp: Dieta 3D Chili Opinie - skuteczna i bezpieczna

Wiesz co moja koleżanka ją stosowała.
I schudła ok. 5 kg w ciągu miesiąca. Mówi, że idea diety jest całkiem ok, ale potrawy nie do końca jej smakowały smile

Wiadomo, kwestia gustu smile

Pozdrawiam:)

3

Potrawy są całkiem OK! wink Jest np. kurczak z warzywami, warzywa z ryżem i....kurczakiem big_smile Zapiekanki warzywne, mięsne - nie ma tak źle smile Z tego co widziałam, nie trzeba głodować smile
No i są przekąski (2 w ciągu dnia) w sumie 5 posiłków.

4

Hej, właśnie poszukuje informacji o 3D Chili, czy jest tutaj ktoś, kto oprócz samej diety stosował też kapsułki i ich olej lniany? Chętnie dowiem się czegoś więcej o tych produktach

5

Mroczka napisał/a:

Hej, właśnie poszukuje informacji o 3D Chili, czy jest tutaj ktoś, kto oprócz samej diety stosował też kapsułki i ich olej lniany? Chętnie dowiem się czegoś więcej o tych produktach

Ja stosuje same kapsułki, dietki nigdy nie zaczynałam nawet, chociaż mi ją przysyłają zawsze z paczką smile. Po prostu nie widziałam już potrzeby, żeby dodawać dietę. Wydaje mi się, że jak bierzesz kapsułki (które mają bogatszy skład, niż gdybyś stosowała same przyprawy wg 3d chili), to wystarczy. Oleju nie próbowałam smile

6

Już sobie zamówiłam kapsułki, myślę, że będą we wtorek smile)

7

Hej, no to fajnie. A jak w końcu zdecydowałaś, robisz dietkę też, czy same kapsułki? Ja 3d chili nigdy nie ruszyłam, jakoś nie lubię rozplanowanych diet, wolę na spontanie jesć big_smile Ale czytałam, że w połączeniu jest mocny efekt też

8

Z tego co się orientuje, to dietkę też warto sprawdzić. Opinie fajne ma, no a stosowanie przypraw jako spalaczy ostatnio trendi jest tongue

9

Warzywoda napisał/a:

Z tego co się orientuje, to dietkę też warto sprawdzić. Opinie fajne ma, no a stosowanie przypraw jako spalaczy ostatnio trendi jest tongue

No ja 3d chili już rozpoczęłam, ale chcę także brać kapsułki, jestem ciekawa ich działania. Myślę, że jutro już będę je miała. Okazało się ostatnio, że moja koleżanka też na niej jest, więc sobie razem będziemy chudły. Ona w sumie już kilka kilo zrzuciła, muszę ją dogonić big_smile

10

Mroczka napisał/a:
Warzywoda napisał/a:

No ja 3d chili już rozpoczęłam, ale chcę także brać kapsułki, jestem ciekawa ich działania. Myślę, że jutro już będę je miała. Okazało się ostatnio, że moja koleżanka też na niej jest, więc sobie razem będziemy chudły. Ona w sumie już kilka kilo zrzuciła, muszę ją dogonić big_smile

Jak Ci idzie na tej dietce? Sama zastanawiam się nad 3d chili, fajny artykuł o niej czytałam gdzieś na gazeta.pl. Odnośnie diet i naturalnych spalaczy tłuszczu, zaciekawiło mnie zwłaszcza to ostatnie, bo nie zdawałam sobie tak do końca sprawy z tego, jak skuteczne może to być..

11

Afrodytka napisał/a:

Jak Ci idzie na tej dietce? Sama zastanawiam się nad 3d chili, fajny artykuł o niej czytałam gdzieś na gazeta.pl. Odnośnie diet i naturalnych spalaczy tłuszczu, zaciekawiło mnie zwłaszcza to ostatnie, bo nie zdawałam sobie tak do końca sprawy z tego, jak skuteczne może to być..

Jest skuteczne, fajnie pomyśleli w 3d żeby to wykorzystać. Ja jestem 4ty tydzień na diecie jakoś, przy czym czasem sobie odpuszczam. Przez ten czas zrzuciłam 3,92kg dokładnie do wczoraj big_smile. Jak na mnie i moje warunki to ten efekt jest widoczny naprawdę i jestem strasznie zadowolona.
Aha, tylko, że ja do dietki jeszcze dołożyłam ich kapsułki, a z tego co wiem to one dość mocno wspomagają.

12

Dostałam Dietę 3D Chilli od mojej kumpeli. Mamy podobny wzrost, wiek i wagę, więc stwierdziłam, że mogę ją wypróbować big_smile Niestety brak czasu, kiepska organizacją sprawiły, że bawiłam się nią kilka dni... hmm Nie nadaję się na taką dietę, chyba w ogóle się nie nadaje na dietę. Przez moją pracę nie mogę jeść regularnie sad ehhhh

13

twisted87 napisał/a:

Dostałam Dietę 3D Chilli od mojej kumpeli. Mamy podobny wzrost, wiek i wagę, więc stwierdziłam, że mogę ją wypróbować big_smile Niestety brak czasu, kiepska organizacją sprawiły, że bawiłam się nią kilka dni... hmm Nie nadaję się na taką dietę, chyba w ogóle się nie nadaje na dietę. Przez moją pracę nie mogę jeść regularnie sad ehhhh

Mi też się tak wydawało, a od początku marca jestem właśnie na 3d chili i (nie licząc wielkanocy) miałam tylko jeden dzień przerwy (urodziny psiapsióły).
Pasuje mi ta dietka, trzeba się tylko troszkę zawziąć i zacząć. Jak się zacznie to już leci spokojnie i szybko smile

14

Kassy a jak waga? No i jak przeskok z diety na wielkanocne obżarstwo? wink

15

Afrodytka napisał/a:

Kassy a jak waga? No i jak przeskok z diety na wielkanocne obżarstwo? wink

Dziś łączny spadek to jakieś 4,5kg. Co do świąt to "obżarstwo" było tylko w niedzielę, ale za to na całego ^^. Myślę, że gdyby nie wielkanoc to miałabym dużo większy spadek. Mam wrażenie, że niedzielne jedzenie ciągle jeszcze mnie obciąża...

16

Ja po samej wielkanocy miałam +1,5kg. Następnego dnia już 0,6 mniej ale reszta kurcze poszła chyba w tyłek (nie w cycki sad(( ).
Ja się tak od miesiąca przymierzam do rozpoczęcia 3D Chili, ale ciągle jakieś wymówki. Teraz święta za nami i trzeba się brać, lato niedługo a sylwetka straszna sad(
Dużo masz do zrzucenia Kassy?

17

Ech... najchętniej to i z 10kg tongue ale nie obrażę się gdy zrzucę jeszcze 5-6 tongue. A ty się tam nie załamuj, tylko bierz się za dietkę wink

18

Nie wiem na ile ta dieta jest skuteczna, ale faktem jest że ostre jest dobre na odchudzanie dlatego, że mniej zjemy jak nas piecze. big_smile

19

kassy22 napisał/a:

Ech... najchętniej to i z 10kg tongue ale nie obrażę się gdy zrzucę jeszcze 5-6 tongue. A ty się tam nie załamuj, tylko bierz się za dietkę wink

To ambitnie, powodzenia! Na jaki okres to chcesz rozłożyć?
A dietkę rozpoczęłam, miałam już plan tylko nie mogłam się zabrać, ale tak jak pisałam to rozpoczęłam. W te kilka dni mi spadło prawie 2kg na 3d chili. Wiem, że to woda i świąteczne grzechy, ale nie zmienia to faktu, że czuję się lżej! Oby tak dalej.

Janekjohn napisał/a:

Nie wiem na ile ta dieta jest skuteczna, ale faktem jest że ostre jest dobre na odchudzanie dlatego, że mniej zjemy jak nas piecze. big_smile

No ale też przyspiesza metabolizm i u mnie np. powoduje znacznie mniejszy apetyt smile

20

Wygląda na to, że te 5-6kg to tak spokojnie i bez spinania się w 6-8 tygodni. A jak się uprę, to do wakacji naprawdę schudnę 10 i będę po plaży nago latać tongue

21

Dziewczyny a skąd ta dieta i ile można na niej bezpiecznie schudnąć?

22

Mi się ta dieta kompletnie nie sprawdziła.

23

Mi się sprawdziła bardzo. Na tyle, że odpuściłam sobie dietowanie bo w zasadzie mam już swój cel osiągnięty. Może jeszcze chciałabym do lata to troszkę ujędrnić, ale zaczęłam chodzić na basen i to powinno wystarczyć.

24

Mroczka napisał/a:

Mi się sprawdziła bardzo. Na tyle, że odpuściłam sobie dietowanie bo w zasadzie mam już swój cel osiągnięty. Może jeszcze chciałabym do lata to troszkę ujędrnić, ale zaczęłam chodzić na basen i to powinno wystarczyć.

Gratulacje! Jak teraz wygląda na co dzień Twoje jedzonko? Bo raczej nie odpuściłaś sobie tak totalnie, prawda?

25

Oczywiście, że sobie nie odpuściłam. Za długo walczyłam z oponką wink. Jem zdrowo, dużo rzeczy jest podobnych do tych, które miałam w 3d chili bo mi po prostu pasowały, ale nie trzymam się tego menu. Robię co mi pasuje, na oko staram się trzymać podobne ilości wszystkiego no i wciąż biorę kapsułki 3d chili, to się nie zmieniło akurat.

26

Mroczka napisał/a:

Oczywiście, że sobie nie odpuściłam. Za długo walczyłam z oponką wink. Jem zdrowo, dużo rzeczy jest podobnych do tych, które miałam w 3d chili bo mi po prostu pasowały, ale nie trzymam się tego menu. Robię co mi pasuje, na oko staram się trzymać podobne ilości wszystkiego no i wciąż biorę kapsułki 3d chili, to się nie zmieniło akurat.

Ja też zaczynam myśleć o tych kapsułkach. Już drugi miesiąc diety, wiec może warto je dorzucić do menu??
Efekty na samej diecie mam na razie fajne

27

Mroczka napisał/a:

I tak pewnie najlepiej, gratulacje! smile

kassy22 napisał/a:

Ja też zaczynam myśleć o tych kapsułkach. Już drugi miesiąc diety, wiec może warto je dorzucić do menu??

Ja już sobie zamówiłam je. W sumie to dzięki artykułowi o kapsułach 3d chili, dowiedziałam się o samej diecie. Nie wiem czy stosować od razu, czy najpierw miesiąc samej diety jak Ty. Czytałam na forach i laski to sobie równolegle biorą z dietą. Opinie świetne, więc chyba warto. Mroczka wypowiesz się?

28

Afrodytka napisał/a:

... Mroczka wypowiesz się?

tak big_smile

29

pogubilam sie, do tej diety trzeba jakies kapsulki brac?

30

Afrodytka napisał/a:
Mroczka napisał/a:

I tak pewnie najlepiej, gratulacje! smile

kassy22 napisał/a:

Ja już sobie zamówiłam je. W sumie to dzięki artykułowi o kapsułach 3d chili, dowiedziałam się o samej diecie. Nie wiem czy stosować od razu, czy najpierw miesiąc samej diety jak Ty. Czytałam na forach i laski to sobie równolegle biorą z dietą. Opinie świetne, więc chyba warto. Mroczka wypowiesz się?

Kapsułki 3d to naturalna kompozycja, więc wg mnie można je brać od razu. Dieta daje lepszy efekt wtedy, więc spróbować na pewno warto. Ja je bior mimo, że już nie jestem na diecie

Ilonn napisał/a:

pogubilam sie, do tej diety trzeba jakies kapsulki brac?

Nie. Dieta, kapsułki, olej to osobne rzeczy. Nie trzeba ich łączyć, ale można i, w mojej opinii, warto.

31

No właśnie, a jak jest z tym olejem?

32

kassy22 napisał/a:

No właśnie, a jak jest z tym olejem?

A o co dokładnie pytasz? Olej z 3d chili to normalny olej lniany tyle, że ma w sobie jeszcze kapsaicynę (pogooglaj, świetny spalacz tłuszczu) no i jest praktycznie zapakowany w odważone saszetki.
Możesz mieć zawsze ze sobą i nic mu się nie stanie (co jest istotne, bo olej lniany jest wrażliwy na światło i temperaturę). Ja lubię, taki pikantny jest.

33

świetnym spalaczem tłuszczu jest Sinetrol czyli wyciągi z cytrusów.  Generalnie to ja właśnie suplementem z tym składnikiem się odchudzałam, therm line fast, się nazywał. Polecam, piłam dodatkowo wodę z cytryną i ogórkiem. Byłam bardzo zadowolona, bardzo i dużo lepiej się czułam.

34

Chilli, pieprz cayenne, wszelkie ostre przyprawy są super!
Pomagają nie tylko schudnąć, ale też sprawiają, że nie przeziębiam się tak czeto jak kiedyś!

Polecam gorąco wszelkie ostrości!

35

zuza.es napisał/a:

Chilli, pieprz cayenne, wszelkie ostre przyprawy są super!
Pomagają nie tylko schudnąć, ale też sprawiają, że nie przeziębiam się tak czeto jak kiedyś!

Polecam gorąco wszelkie ostrości!

Myślę, że masz rację! Od poniedziałku jestem na 3d chili, dziś 4ty dzień i czuję się świetnie. Mam wrażenie, że organizm dostał kopa jak gdybym wpompowała w niego dużo witamin, a przecież widzę, że na tej diecie jem mniej niż jadłam ot tak sobie (logicznie, w końcu to dieta, która ma odchudzić).
Zobaczymy jak to się dalej potoczy, ale na obecną chwilę - super!

36

Gratulacje. Ile udało się zgubić?
Ja jeszcze dociągam do końca kwietnia i przerwa smile

37

kassy22 napisał/a:

Gratulacje. Ile udało się zgubić?
Ja jeszcze dociągam do końca kwietnia i przerwa smile

Niecały kilogram, ale to dopiero tydzień na diecie. Chciałabym też dołączyć jakąś aktywność i to razem z pewnością da mi kop big_smile

38

dajcie spokoj z tymi tabletkami z chili, maskara czułam sie fatalnie

39

No my tu w obecnej chwili o diecie rozmawiamy smile

40

Kassy i jak Ci idzie dietka?
Ja po ponad dwóch tygodniach na 3d chili mam 2kg mniej, jest fajnie ^^
Duża zasługa w pogodzie... Mój organizm musiał dostać szoku, bo przez ostatnie miesiące nie miał tyle ruchu ile w ostatnim tygodniu.
Rower, spacery i siłownia w parku, taka outdoor;owa - uwielbiam tam ostatnio czas spędzać i mam głód ruszania się. Fajnie jest big_smile

41

Afrodytka napisał/a:

Kassy i jak Ci idzie dietka?
Ja po ponad dwóch tygodniach na 3d chili mam 2kg mniej, jest fajnie ^^
Duża zasługa w pogodzie... Mój organizm musiał dostać szoku, bo przez ostatnie miesiące nie miał tyle ruchu ile w ostatnim tygodniu.
Rower, spacery i siłownia w parku, taka outdoor;owa - uwielbiam tam ostatnio czas spędzać i mam głód ruszania się. Fajnie jest big_smile

No trochę jakby wolniej. W marcu zleciało mi łącznie 4.5 kg, od początku kwietnia natomiast, tylko koło 2,2kg. Nie zrozum mnie źle, jestem hepi bo mam ponad 6.7 kilo mniej, ale apetyt rośnie w miarę jedzenia tongue, a pod koniec kwietnia trzeba będzie zrobić przerwę, z tego co czytałam to 3d chili tylko 2 miesiące pod rząd się robi...
Jak dojdę do 7,5 kg to będę naprawdę hepi big_smile

42

Ja już drugi tydzień i jest super. Na razie nie nastawiam się na jakiś określony efekt................ zobacim smile

43

Ilonn napisał/a:

Ja już drugi tydzień i jest super. Na razie nie nastawiam się na jakiś określony efekt................ zobacim smile

No ja lubię mieć wytyczony cel, najlepiej jeszcze taki smartowy! big_smile

44

Mi wystarczy, że po prostu spada tłuszczyk. Nawet na wagę nie muszę patrzeć, bo kurcze widać po ubraniach. Od czasu, w którym rozpoczęłam 3d chili miałam może z dwa razy taką myśl, żeby coś nagrzeszyć czy zrobić sobie jakiś "skok w bok", ale jak obserwuje siebie samą, to kurcze aż żal by było. W środę się będę ważyć, jak będzie dobrze to zaszaleje i zjem lody wink

45

Ilonn napisał/a:

Mi wystarczy, że po prostu spada tłuszczyk. Nawet na wagę nie muszę patrzeć, bo kurcze widać po ubraniach. Od czasu, w którym rozpoczęłam 3d chili miałam może z dwa razy taką myśl, żeby coś nagrzeszyć czy zrobić sobie jakiś "skok w bok", ale jak obserwuje siebie samą, to kurcze aż żal by było. W środę się będę ważyć, jak będzie dobrze to zaszaleje i zjem lody wink

Wiem, że masz rację, ale i tak lubię na wagę spojrzeć wink

46

Cześć! Ja teraz, przez trzeci tydzień, zleciałam ponad kilogram... Aż nie wiem, czy skakać, czy się bać. 3 tygodnie i 3,1kg mniej. To przecież na pewno nie spadła sama woda, prawda?
Jak pisałam wcześniej, ostatnio totalnie więcej ruchu mam, aż się zastanawiam czy plan 3d chili to nie za mało kalorii dla mnie, no ale głodna nie chodzę i czuje się fajnie, więc niczego nie dokładam.
Jak się taki tendencja utrzyma, to będą ale jaja big_smile

47

A ta kapsaicyne do oleju mozna oddzielnie dokupic?

48

Możesz sobie niby zmielić papryczki chili i dodać do oleju, nie wiem ja to wtedy z proporcjami jest, ale ktoś tam kiedyś sobie taki olej robił.

49

Hej dziewczyny. Ja sobie na razie zamówiłam ten olej z 3d chili. Sama nie umiałabym zrobić, a chciałam spróbować czy to dla mnie. Oni mieli z tym niezły pomysł, praktyczne, smaczne (takie lekko pikantne, do wiosenno-letnich sałatek jest idealne). Może trochę drogo wychodzi, ale przynajmniej mam gwarancje, że się ten olej mi nie utlenił (z tego co czytałam, to lniany jest skrajnie delikatny i w ogóle otwarty to w lodówce trzymać i ciemnicy trzeba...)

50

Tak, olej lniany jest jak porcelana smile
A jak Ci idzie Ilonn? Jak spadki?
Afrodytka też nam coś ucichła?

51

Nie ucichła, nie ucichła. Ja kończę czwarty tydzień na 3d i wygląda na to, że uda mi się zrobić planowane na ten miesiąc 5kg!! Ale napisze szczegółowe liczby jak się poważe. Rozmiar leci na pewno, bo to akurat widać i czuć na ubraniach. Niedługo trzeba będzie się wbić na jakieś fajne wyprzedaże tongue

52

Afrodytka napisał/a:

Nie ucichła, nie ucichła. Ja kończę czwarty tydzień na 3d i wygląda na to, że uda mi się zrobić planowane na ten miesiąc 5kg!! Ale napisze szczegółowe liczby jak się poważe. Rozmiar leci na pewno, bo to akurat widać i czuć na ubraniach. Niedługo trzeba będzie się wbić na jakieś fajne wyprzedaże tongue

Cześć! To fajnie, że jesteś wciąż. Daj znać jak się zważysz no i już gratuluje Ci osiągnięć smile)

53

kassy22 napisał/a:
Afrodytka napisał/a:

Cześć! To fajnie, że jesteś wciąż. Daj znać jak się zważysz no i już gratuluje Ci osiągnięć smile)

No część i dzięki smile
udało mi się zlecieć prawie 5kg, które sobie założyłam (4,8 dokładnie, a na dzień dzisiejszy już 5,2!!)
Na razie zrobiłam sobie przerwę od 3d chili, a i tak od majówki prawie pół kilo jeszcze powoli spadło. Nie odpuszczam sobie, po prostu wracam do improwizowanej diety, z tymże bez słodyczy i innych szaleństw. Z tego co widzę po wskazówce, to na razie mi to wystarczy wink

54

Hej dziewczyny. Ja sobie zrobiłam przerwę w maju, ale od dziś już powrót na ścieżkę zdrowia. Co u Was?

55

Ilonn napisał/a:

Hej dziewczyny. Ja sobie zrobiłam przerwę w maju, ale od dziś już powrót na ścieżkę zdrowia. Co u Was?

No hej, ja pisałem wcześniej, że pod koniec kwietnia robię przerwę - żeby nie było, że się opieprzam tongue
Od jutra znów wchodzę na 3d chili, więc postanowiłam sobie sprawdzić co tu się dzieje, a tu widzę pustawo
Ilonko, jak waga na przerwie? Bo ja jadłam sobie normalnie, w miarę zdrowo, ale bez odmawiania sobie no i 0,8kg w dół (gdzie ja już mam naprawdę mało do zrzucenia tongue)

56

Hej, ja pół kilo w górę niestety, przy czym ja nie jadłam w "miarę zdrowo". Szczerze mówiąc, to jeszcze przeszczęśliwa, że tylko pół kilo utyłam tongue

57

Ilonn napisał/a:

Hej, ja pół kilo w górę niestety, przy czym ja nie jadłam w "miarę zdrowo". Szczerze mówiąc, to jeszcze przeszczęśliwa, że tylko pół kilo utyłam tongue

A ja wciąż na swojej improwizowanej diecie, bez planu ale ze zdrowym rozsądkiem i spadają te gramy powoli wciąż. Mam też dużo ruchu ostatnio, rower ewka itp smile. Ty też się bierz za siebie, a nie się ciesz, że tylko pół kilo w górę... cmon!

58

Cześć. U mnie to wygląda jeszcze inaczej, gdyż
wciąż i cały czas jestem na 3d chili
w zasadzie każdy weekend sobie ją odpuszczam (tzn. nie lecę wg diety w ogóle)
po weekendzie znów grzecznie wracam na dietę i wiecie co?
wciąż chudnę... i to po kilka kilo w miesiącu, a w ogóle nie czuje się ograniczona przez nic big_smile

59

Czyli po prostu regularnie co weekend robisz... cheatweekend? tongue

60

kassy22 napisał/a:

Czyli po prostu regularnie co weekend robisz... cheatweekend? tongue

Haha, no wiesz ja wolę o tym mówić, że dzielę dietę na małe etapy tongue

61

Skoro działa, to może i ja spróbuje

62

kassy22 napisał/a:

Skoro działa, to może i ja spróbuje

Kassy, ale zauważ, że Mroczka jest na 3d chili od dłuższego czasu. Z tego co pamiętam, to najpierw robiłaś 100% 3d prawda? Myślę, że masz tak metabolizm rozkręcony, że te weekendowe przerwy bardziej Ci pomogą niż zaszkodzą.
A swoją drogą to gratulacje! Fajnie, że dobrze Ci robi ta dietka

63

Jak Wam idzie dziewczyny?? Wciąż na 3d chili? Przyznaje się, że czerwiec totalnie odpuszczony u mnie... 1ego wyjechałam w dosyć długą delegację (w mojej branży teraz jest sezon i to musiałam być ja) a potem jakoś tak... lody, alkohol... przytyłam kilogram a i tak się dziwię, że nie pięć. Nie mogę sobie lodów odmówić ostatnio, pomocy neutral

64

U mnie też bez szału, lato chyba nie najlepsza pora na diety

65

Ja chcę wrócić na 3d znów. Gdy nie kombinuje i trzymam się tej dietki, to i się dobrze czuję i ta waga mi spada.

Posty [ 1 do 65 z 66 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Dieta 3D Chili Opinie - skuteczna i bezpieczna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024