czesc netkobietki
mieszkam za granica, rok temu w wakacje w PL poznalam chlopaka, zaczelismy sie spotykac, i kontakt utrzymujemy po dzis dzien. Jak bylam na swieta, zblizylismy sie troche do siebie, byly przytulanki, calowanie, normalnie zachowywalismy sie jak para, ale nie rozmawialismy na ten temat, wiec tak naprawde nie wiem na czym stoimy, niby jestesmy razem niby nie, sama nie wiem... ale od 2 miesiecy to uczucie z mojej strony jakos wygaslo, juz nie czuje tego co na poczatku, nawet ostatnio malo ze soba rozmawiamy ale nie przypuszczałabym ze moze spotykac sie z kims innym bo mowil ze jestem wazna dla niego itd. a tu masz, dzisiaj sie dowiedzialam ze byl na miescie z jakas inna laska, pozniej nawet go widziano jak jechal z ta dziewczyna samochodem...jakos nie przejelam sie tym bardzo, moze nawet lepiej ze sie o tym dowiedzialam teraz jest mi latwiej podjac decyzje ze chce urwac z nim kontakt, tylko nie wiem jak to zrobic, co mam mu napisac ???
jestem dosc niesmiala osoba, i nie lubie ranic innych, wiec nie wiem jak mam mu dac do zrozumienia ze nie chce dalej tego ciagnac..