jak to zakonczyc ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » jak to zakonczyc ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: jak to zakonczyc ?

czesc netkobietki

mieszkam za granica, rok temu w wakacje w PL poznalam chlopaka, zaczelismy sie spotykac, i kontakt utrzymujemy po dzis dzien. Jak bylam na swieta, zblizylismy sie troche do siebie, byly przytulanki, calowanie, normalnie zachowywalismy sie jak para, ale nie rozmawialismy na ten temat, wiec tak naprawde nie wiem na czym stoimy, niby jestesmy razem niby nie, sama nie wiem... ale od 2 miesiecy to uczucie z mojej strony jakos wygaslo, juz nie czuje tego co na poczatku, nawet ostatnio malo ze soba rozmawiamy ale nie przypuszczałabym ze moze spotykac sie z kims innym bo mowil ze jestem wazna dla niego itd. a tu masz, dzisiaj sie dowiedzialam ze byl na miescie z jakas inna laska, pozniej nawet go widziano jak jechal z ta dziewczyna samochodem...jakos nie przejelam sie tym bardzo,  moze nawet lepiej ze sie o tym dowiedzialam teraz jest mi latwiej podjac decyzje ze chce urwac z nim kontakt, tylko nie wiem jak to zrobic, co mam mu napisac ???

jestem dosc niesmiala osoba, i nie lubie ranic innych, wiec nie wiem jak mam mu dac do zrozumienia ze nie chce dalej tego ciagnac..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak to zakonczyc ?

Co mu napisać? Prawdę najlepiej.

3

Skoro mało ze soba ostatnio rozmawiacie to nie pisz do niego pierwsza i nie informuj go o tym co planujesz zrobić. Może jemu podobnie jak Tobie już nie zależy, może ta znajomość już nie ejst dla niego cenna i tak po prostu zwyczajnie ją juz odpuścił i znalazł sobie nową kobietę? Jesli napiszesz pierwsza i poinformujesz go że to nie ma sensu on zacznie się zastanawiać dlaczego to w ogóle piszesz itd. Najlepiej odpuść temat nie pisząc nic

4

Popieram przedmówce. Nie pisz nic samo się rozejdzie a jak mu napiszesz to właśnie się będzie zastanawiał dlaczego itp

5

Tez bym mu nic nie pisala. To nic Ci nie da. Pewnie z nowa kolezanka robil to co z Toba... Jeśli się szanujesz to nie pozwol na to zeby sie Toba bawil

6

Dziekuje dziewczyny za odpowiedz smile tylko dziwnie tak nagle przestac sie odzywac po tych wszystkich rozmowach, bylismy sobie naprawde bliscy mimo odleglosci, co mam mu napisac kiedy za dzien, dwa napisze tak jak zawsze " co tam skarbie u ciebie slychac?" i bedzie zwierzac  sie co robil...i jak bardzo czeka az przyjade do Polski.  ta cala sytuacja jest bardzo poplatana.. a ja chyba jestem naiwna ze daje sie nabrac na jakies zwiazki na odleglosc..

ale tak jak pisalam wczesniej chce to zakonczyc...ja juz nawet nie tesknie, jest mi obojetny

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » jak to zakonczyc ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024