Mężczyna i przyjaciele.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mężczyna i przyjaciele..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Mężczyna i przyjaciele..

Dzień dobry, otóż mam taki problem..
Spotykam już się długi czas z pewnym mężczyzną, on ma niewiele dla mnie czasu,bo praca,koledzy piwko,bary itp....
Widujemy się raz w tygodniu..a tak to siedzę w domu calutki czas bo mam wakacje.
Teraz przejdę to problemu.Nie ma wogóle dla mnie czasu,ale gdy usłyszy "przyjaciele"albo "idę z przyjaciółmi na ognisko"(1 dziewczyna i 3 chłopaków) lub  się przejść to on odrazu dostaje szału... Zaczyna pisać, że  zaraz mam do niego przyjsć,ze  nie życzy sobie abym gdzieś wychodziła...że wole ich,  Odrazu szantaże z Jego strony.... i na końcu oczywiście zostaje w domuu..
Jego zdaniem  mam siedzieć w domu, Nigdzie nie chodzić... No i czekać,aż mi napisze "juz spotkałem się z kolegami, byłem w barach i nie mam co robić, spotkajmy się?"

Przyjaciele co tydzień na mnie polują, tydzień w tydzień ognisko robią abym wreszcie do nich przyszła....
Dziś usłyszałam od kolegi "Jola wyjpij wkońcu ze mną te piwo, nie słychaj go,gdyż to jest żałosne.."

Co mam zrobić, żebym nie robił mi obory smsami.Chciałabym pójść na ognisko wesoła i się dobrze bawić,ale od kad pamiętam ..
Jak idę gdzieś z nimi( 3 chłopaków i koleżanka) to jestem zła,bo zawsze ale to zawsze Mój tak zrobi ,ze się pożremy i on jest obrażony(o małe błachostki) Nawet jak nie odpisuje w ciągu 5 minut.( A tak w normalne dni mogę nie odpisywać po pare godzin)

Gdy usłyszy przez tel,jakiegoś chłopaka to odrazu szał.Zaczyna kur**ć,rzucać słuchawką,mówić ze jestem z jakimś h****.
NIe warzne jest to iż jestem w MPK  i ktoś poprostu koło mnie stoi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mężczyna i przyjaciele..

Jak dla mnie to to nie jest normalne... Albo z nim poważnie pogadaj albo nie wiem, czy jest większy sens żebyś się z nim męczyła hmm

3

Ja również za bardzo tego nie rozumiem...skoro on może się spotykać z kim i kiedy chce, to dlaczego Ty nie możesz? Jesteś jego własnością czy jak?
Każdy w związku powinien czuć się swobodnie, a nie jak w jakieś klatce...
Pogadaj z nim dlaczego tak bardzo nie może znieść tego, że masz swoich znajomych i czasami chcesz również z nimi spędzać czas, bo to wcale nie znaczy, że go nie kochasz...

4

On ubolewa nad tym ze wsród przyjaciół jest tylko jedna koleżanka , były chłopak , chłopak który chciałby być ze mną i jeszcze 2 innych .a w sumie 3 innych.Kiedyś mi powiedział,ze nie rzyczy sobie abym się z nimi zadawała. Jego znam od 2 lat a ich znam od 4.On tego nie rozumie.....
Już pare razy rozmawiałam...Ale od kad powiedziałam ze 1 chłopak z paaczki dziwne rzeczy mi pisze,to dostaje  szału jak mówie ze ide gdzieś z nimi.

5

to troszkę komplikuje sprawę...
bo chyba sama nie chciałabyś, żeby Twój chłopak spotykał się ze swoją byłą i jeszcze inną, która się w nim kocha?
Zaufanie zaufaniem...ale chyba sama bym się nieźle wkurzyła big_smile
Nie masz więcej koleżanek?

6

To może spróbuj zapoznać swojego chłopaka ze znajomymi? ;] Może jak na własne oczy zobaczy, że nikt Cię tam zawzięcie nie podrywa, to się uspokoi ^^

7

Nie można dopuścić do tego by to tak dalej wyglądało. Nie dość, że sytuacja chorej zazdrosci jest toksyczna to jeszcze mamy tu do czynienia z niesprawiedliwością, bo inne zasady obowiazują jego, a inne ciebie i Ty jesteś tutaj tą uległą. Zrób mu awanturę, zawalcz o swoje prawa. Jak mu zależy to zaakceptuje zmiany, a jak nie zaakceptuje to chyba nie chcesz być z kimś takim? Chcesz do końca życia tak siedzieć i czekać na zew łaski? Bo on sie nie zmieni, ręczę głową.

8

ja wiem cos na temat zazdrosci:) tylko ja nie pozwoliłam sobie robic awantur...na samym początku jak zaczynalismy sie spotykac jak tylko zaczą cos narzekac ze za duzo czasu spedzam z moim najlepszym kolegą  albo co gorasza z sasiadem.... to powiedziałam mu zeby nawet nie myslał zeby stawiac mi jakies warunki bo to on na tym zle wyjdzie bo ja ze swoich znajomych nie bede rezygnowac no i przestał marudzic...a miesiąc pózniej sie rozstalismy...

9 Ostatnio edytowany przez harmony11 (2009-06-16 14:09:35)

Desire, no i dobrze. Po co ci był taki? Może rozstawanie się nie jest przyjemne, ale po jakimś czasie docenia się to, że uzdrowiło się swoje zycie poprzez niekontynuowanie takiego rodzaju znajomości.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mężczyna i przyjaciele..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024