Heej!
Wybiera się któraś z was? Ja tak, ale nie mam jeszcze biletów, mam nadzieję, że uda mi się je kupić smile
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Koncert królowej pop - Madonna
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Heej!
Wybiera się któraś z was? Ja tak, ale nie mam jeszcze biletów, mam nadzieję, że uda mi się je kupić smile
Chciałam jechać z mężem, ale problemem było zdobycie biletów. Są drogie, no i ostatnio stwierdziliśmy, że jednak odpuszczamy. Podobno pojawiły się jakieś obiekcje, że ten koncert nie powinien być w święto Wojska Polskiego itp. głupoty. Co przecież ma piernik do wiatraka?:=)
To chyba jakiś radny chciał być sławny
220 zł za najtańszy bilet, chyba jeszcze można gdzieś dostać, oszczędzałam i na pewno je kupie:))
Myślę że za późno już na kupowanie biletów na koncert Madonny..a te najtańsze będą zapewne w kiepskim miejscu
Na szczęście jeszcze są resztki biletów na allegro, te najtańsze są stojące, więc kto pierwszy ten lepszy i będzie bliżej ![]()
Wybiera się któraś z Was?
Chciałam jechać z mężem, ale problemem było zdobycie biletów. Są drogie, no i ostatnio stwierdziliśmy, że jednak odpuszczamy. Podobno pojawiły się jakieś obiekcje, że ten koncert nie powinien być w święto Wojska Polskiego itp. głupoty. Co przecież ma piernik do wiatraka?:=)
to że święto WP to jeszcze pikus, 15.08 to święto Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny - i to o to święto chodzi. A Madonna ma pseudonim maryjny jest szokująca itd... ech zdecydowanie przedw yborami ktoś chce bardzo zasłynąć.
ja nie wybieram się, bo nie lubię takich masówek, ale śledzę jak się toczą rozmowy o tym koncercie ![]()
gdzie jeszcze dużo o tym rozmawiają? Ja już kupiłam bilety, niestety mam tylko stojące, może na jakimś innym forum, ktoś zechce sprzedać mi ciut lepsze?
chodzilo mi o to ze sledze rozmowy w mediach na temat (nie)odbycia sie koncertu, ciekawa jestem czy bedzie jeszcze wiekszy szum wokol tej sprawy ![]()
looo gdybym tylko miala tyle kasy, to bym pierwsza tam była:P no ale niestety nie tym razem;) może ejeszcze kiedyś nas odwiedzi:P
Madonna echr.... No nie nazwałabym jej królowej popu, nie przepadam za nią i nie lubie jej kawałków. Strasznie się cenią tak drogie te bilety a zresztą "cudze chwalicie swego nie znacie sami nie wiecie co posiadacie"
Nasze wokalistki też lubie, ale jednak madonna skupia więcej serc niż nasze rodzime gwiazdy:)
Nie sądzę, cała jest sztuczna i się rozsypuje. Nie powinna mieć pseudonimu Madonna, bo to przecież bardzo chrześcijańskie i religijne a z tego co wiem żadnej tematyki religijnej w jej piosenkach nie ma...
Szanuję Twoją opinię. Jednak ośmielam się posiadać inną
Nie chce polemizować, wyciągamy po prostu inne wnioski z tego samego źródła, więc chyba nie ma sensu.
Pozdrawiam!
Fiołek ja też nie chce polemizować tylko piszę co myśle
Pozdrówki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Koncert królowej pop - Madonna
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024