jak osmielic niedostepna dziewczyne? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak osmielic niedostepna dziewczyne?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: jak osmielic niedostepna dziewczyne?

poznałem dziewczyne ktora jest tak jakby niedostepna. nie wiem jak nazwac nudna, trudna, powazna. no ale poprostu jest taka jakby ostrozna i nie chce mi dawac nadziei i dopuszczac zbytnio do siebie. traktuje z dystansem jak znajomego a ja chcialbym zeby cos wiecej wyszlo. w sumie nie ma co sie dziwic nie znamy sie az tak dobrze. ale chcialbym poprostu jakos zblizyc sie do niej, moc np przytulic. jednym slowem zwiekszyc swoje szanse u niej. moc tak normalnie pogadac podroczyc sie posmiac tak na luzie bez spiecia. nie wiem tylko jak postepowac z taka niedostepna dziewczyna? jak sprawic by stala sie bardziej dostepna?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak osmielic niedostepna dziewczyne?

Może jakiś fajny wypad razem smile nie musicie być koniecznie razem możecie być ze znajomymi i się poznać powolutku hehe TYLKO NIC NA SILE !!! Jeżeli jest ostrożna to potrzebuje czasu smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak osmielic niedostepna dziewczyne?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024