Witam ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Witam ;)

Witam wszystkich serdecznie smile
Po ostatnich wydarzeniach nie mogę spać, wpisałam w google zdradzona i zostawiona i wyskoczyły mi netkobiety, troszkę trwało, ale w końcu się zarejestrowałam... mam nadzieję, że znajdzie się ktoś do pogadania...
Za dobre dwa tygodnie obchodzilibyśmy z mężem 14 rocznicę ślubu, niestety po kilku zdradach, upokarzania miałam dość i 5 dni temu mąż się wyprowadził - boli owszem bo mamy dwójkę cudownych synków, wygadać tak naprawdę nie mam się komu, na dodatek jestem tu sama jak palec hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam ;)

Jeśli tylko chcesz, możesz opowiedzieć tu o swoich uczuciach i jak sobie z tym wszystkim radzisz. Wiem, że nie jestem osobą, która ma podobne doświadczenia, ale wygadanie się czasem naprawdę pomaga.
Pamiętaj, nigdy się nie poddawaj, zaczyna się nowy etap w Twoim życiu. Poza tym jesteś jeszcze młoda, wiele może się zmienić. No i masz dla kogo żyć wink

3

Odp: Witam ;)

Witaj xy979 dobrze trafiłaś. Tutaj będziesz się mogła wygadać. Tutaj też otrzymasz wsparcie.
Zajrzyj na wątek "zdradzeni, porzucenie łączmy się".

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024