Wszystko niszcze - czy terapia mi pomoże ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Wszystko niszcze - czy terapia mi pomoże ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Wszystko niszcze - czy terapia mi pomoże ?

Witam,
wybrałam się do psychologa ostatnio, w poniedziałek mam drugą wizytę. Może jest tu ktoś kto jest psychologiem bądź uczestniczył w terapii ?
Po ostatnich wydarzeniach mam kaca moralnego, nie jem i nie śpie. Myśle że po prostu nienawidze sie i nie umuem przyjąć do wiadomości że mogę być z kimś szczęśliwa. Skąd to wynika, mam nadzieje że się dowiem.
Zniszczyłam coś,co mogło być wreszcie udanym związkiem,na samym początku przestraszyłam chłopaka i nie chce mnie już znać. Bardzo ciężko mi do siebie dojść - bo została potraktowana conajmniej jakbym kogoś zabiła....a to ja sobie zrobiłam tym największą krzywdę i nie umiem o nim zapomnieć. Telepie mnie na samą myśl,że on może z kimś sie spotykać, nie mogę dojść do siebie...Czy terapia może mi pomóc ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wszystko niszcze - czy terapia mi pomoże ?

Kolibre, a może napisz o wszystkim po kolei i w miarę dokładnie, bo tak to po prostu nie wiadomo o co chodzi.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Wszystko niszcze - czy terapia mi pomoże ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024