Diane 35 a ciąża - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2009-06-11 04:07:26

łobuziak
Niewinne początki

Diane 35 a ciąża

biorę je od 2 lat. nie pominęłam żadnej tabletki. Od ponad tygodnia coś dziwnego dzieje się  z moją pochwą tak jakby puchła, piecze- objawy jak przy grzybicy. I wszystko byłoby ok gdyby nie moje piersi, które strasznie bolą i zrobiły się strasznie nabrzmiałe. Czy to możliwe że jestem w ciąży?

#2 2009-06-11 09:11:10

Leoshidia
Wróżka Bajuszka

Re: Diane 35 a ciąża

teoretycznie żadna metoda antykoncepcji nie sprawdza się w 100% Praktycznie to rzadko sie zdarza ciąża jeżeli bierze się tabletki. Chyba najlepszym rozwiązaniem byłaby wizyta do ginekologa. Nikt tu Ci nie powie czy jesteś czy nie jesteś...

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
Cieszyć się bez powodu, Być ciągle czymś zajętym i Domagać się - ze wszystkich sił - Tego, czego Pragnie.

#3 2009-06-11 11:01:38

nokia
Przyjaciółka Forum

Raczej mało prawdopodobnie aby nie powiedzieć że nie możliwe smile

Ps. bierzesz te pigułki na jakąś dolegliwośc?
Bo szczerze mówiąc powinnaś się skonsultować z lekarzem, bo hmm Diane mają dużą zawartośc hormonów i nie zaleca się jego tak długiego stosowania neutral
Także niekorzystnie działają na płód gdy dojdzie do zapłodnienia- moga spowodować jego uszkodzenia.

#4 2010-01-06 23:11:00

Aijata
Niewinne początki

"łobuziak" ja miałam podobne dolegliwości ale jeszcze przed stosowaniem diane. Też podejrzewałam że to grzybica a okazało się że gronkowiec. Lecze się już 8 miesięcy ale są nawroty średnio co 2 miesiące...

Stopka forum