Seks analny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 33 ]

Temat: Seks analny

Witam. Uwielbiam z moim partnerem seks. W tym analny. Ostatnio dostałam od niego prezent. Zatyczkę analną. Poprosił bym chodziła z nią na spacery. Czy któraś z Was miała takie doświadczenia? Czy to się da nosić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Seks analny

Mam nieodparte wrażenie, że to prowokacja. Po co miałabyś chodzić z tą zatyczką?

3

Mówi mi, że to  będzie Go podniecało. Nie bardzo jestem przekonana do tego, ale nie wiem jak mu odmówić. Kocham Go.

4

Kochać to jedno robić to czego się nie chcę to drugie. Takich zatyczek z reguły używa się podczas seksu a nie żeby z nimi chodzić.

5

agnik napisał/a:

Kochać to jedno robić to czego się nie chcę to drugie. Takich zatyczek z reguły używa się podczas seksu a nie żeby z nimi chodzić.

O widzisz o mniej wiecej takie rzeczy mi chodzilo w moim poscie. ,,Kocham i nie wiem jak mu odmowic''. Masz czarno na białym wink Wiec nie wiem czemu tak sie czepiano mojego postu. Teraz widzisz ze takie rozterki istnieja ! Napisalas kochac to jedno a robic co kaze to drugie. Tylko ze duzo zaslepionych miloscia osob tak nie potrafi !!!

6

Coś mi tu lekko śmierdzi prowokacją tongue

7

Nie wiem czy jest to prowokacja ,bo sa tego typu faceci co maja kobiete za nic i kaza jej spelniac wszystkie swoje seksualne zachcianki ,dominuja ja psychicznie i wywieraja presje. Ona w koncu zrobi wszystko bo nie chce aby ja zostawil. Takie dziewczyny sa niedowartosciowane a faceci swiadomie to wykorzystuja krzywdzac je. A one nawet sobie moga nie zdawac sprawy ze sa krzywdzone. Zrobilam na ten temat post.

http://www.netkobiety.pl/t54631.html

8

Julka zauważ, że autorka lubi seks analny. Jedynie ma wątpliwości co do używania przy tej okazji "zabawek"

9

Tak zauwazylam ze lubi ten rodzaj sexu. Ale ma watpliwosci co do korka analnego. I napisala ze NIE WIE jak odmowic bo KOCHA. O to mi chodzi. A nie czy to bedzie penis czy korek.

Ten problem ktory poruszylam w moim poscie tak na prawde moze sie tyczyc wszystkiego co jedno chce a drugie nie umie powiedziec NIE. Obojetnie czy to bedzie lod z finalem w ustach ,czy anal czy sex w miejscu publicznym np. w toalecie w pociagu bo partner sobie tak wymysli.

10

Właśnie, nie wie jak a nie, że nie odmówi, chęć posiadania racji trochę upośledza Ci zdolność analizowania faktów. Wszystko próbujesz zagarnąć jako argument dla swoich racji smile

11

Dobrze ale zwroc uwage na to ze samo juz to ze NIE WIE jak odmowic to 1 krok do tego aby nie odmowic i sobie pozwalac na cos czego nie chce. Nie mowie ze w jej przypadku tak bedzie, oby znalazla odpowiednie slowa i porozmawiala z partnerem i nie zmuszala sie do czegos wbrew sobie.

Ale sa i takie ktore nie wiedza jak odmowic tak jak autorku tego watku i prowadzi to do tego ze nie odmawiaja w ogole. Facet wjedzie takiej na psychike i jest jedna z takich o ktorych napisalam.

12

Julkaa1993 napisał/a:

O widzisz o mniej wiecej takie rzeczy mi chodzilo w moim poscie. ,,Kocham i nie wiem jak mu odmowic''. Masz czarno na białym wink Wiec nie wiem czemu tak sie czepiano mojego postu. Teraz widzisz ze takie rozterki istnieja ! Napisalas kochac to jedno a robic co kaze to drugie. Tylko ze duzo zaslepionych miloscia osob tak nie potrafi !!!

Kupy mi się to nie trzyma big_smile
Prowokujesz by udowodnić swoje tezy. Rozterki to masz w swojej głowie i d...e. Normalne kobiety nie zgadzają się na seks, który im nie odpowiada a normalni faceci jego nie żądają.

13

Ojciec Piotr - podpisuję się pod tym co napisałeś a temat imho założyła jedna i ta sama sfrustrowana dziewczyna smile

14

31sandra napisał/a:

Witam. Uwielbiam z moim partnerem seks. W tym analny. Ostatnio dostałam od niego prezent. Zatyczkę analną. Poprosił bym chodziła z nią na spacery. Czy któraś z Was miała takie doświadczenia? Czy to się da nosić?

Czytam to i za diabła nie widzę, gdzie autorka wątku zastanawia się nad odmówieniem partnerowi nowego doświadczenia, którego sama jest ciekawa smile.
Odpowiedź powinna być krótka big_smile.
Pewnie da się chodzić, gorzej będzie z siadaniem big_smile.
Znałem dziewczynę noszącą w sobie "kulki gejszy", ale o długich marszach z korkiem analnym jeszcze nie słyszałem big_smile.

15

YOGI bear napisał/a:

Czytam to i za diabła nie widzę, gdzie autorka wątku zastanawia się nad odmówieniem partnerowi nowego doświadczenia, którego sama jest ciekawa smile.

W jej drugim wpisie wink

16 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-05-27 02:26:47)

BabaOsiadła napisał/a:

W jej drugim wpisie wink

Fakt sad.
Skupiłem się na innych wypowiedziach.
Mimo to, nie wydaje mi się, aby autorka była bardzo zniechęcona do tego pomysłu. Wg niej (i zapewne większości ludzi smile), pomysł jest po prostu głupi i z tego powodu wolałaby się z niego "wymiksować" big_smile.
To, że dwa podobne wątki pojawiły się w tym samym czasie, jest trochę dziwne.

17

Pomysł jest na tyle głupi, że wygląda na prowokacje o ile kuleczki gejszy nosi się by zaciskać mięśnie Kegla, tym samym je ćwicząc, chodzenie z zatyczką analna nie ma większego sensu.

18 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-05-27 12:52:28)

Post poniżej poziomu forum

19 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-05-27 12:54:26)

A autorce ten temat sie NIE podoba i NIE WIE jak odmowic bo kocha , nie jest zachwycona tym pomyslem.
Tekst usunięty przez moderatora

20

Ojej, chyba się spóźniłam smile

21

agnik napisał/a:

Pomysł jest na tyle głupi, że wygląda na prowokacje o ile kuleczki gejszy nosi się by zaciskać mięśnie Kegla, tym samym je ćwicząc, chodzenie z zatyczką analna nie ma większego sensu.

A mi moja pani wmawiała, że chce czuć się jak w domu, czyli mieć ciągle orgazmy big_smile
Straszna kłąmczucha z niej była big_smile.

A ta zatyczka... może bohaterka ma kłopoty z kupką i zatyczka ma ją "pobudzić do działania" big_smile ?

agnik napisał/a:

Ojej, chyba się spóźniłam smile

Kurde sad. ja też sad.

22

Wiesz z drugiej strony są takie zatyczki z końskim ogonem może chodzi o taką zabawę, wtedy to faktycznie miałoby jakiś sens smile

Zaraz i nam się oberwie za szyderstwo smile

23 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-05-27 14:31:28)

agnik napisał/a:

Wiesz z drugiej strony są takie zatyczki z końskim ogonem może chodzi o taką zabawę, wtedy to faktycznie miałoby jakiś sens smile

Zaraz i nam się oberwie za szyderstwo smile

Taka zatyczka z końskim ogonem w dziewczynie łaszącej się u mych stóp...

Sie rozmarzyłem big_smile.

Niestety przypomniała mi się pewna "zaraza" z końskim ogonem na głowie i czar prysnął sad.

24

Jeśli to nie prowokacja, to odpowiedź jest prosta.
Powiedz 'nie mam na to ochoty' i tyle. Ja męża też kocham, ale głupot których nie chcę, nie robię.

25

NinaLafairy napisał/a:

Jeśli to nie prowokacja, to odpowiedź jest prosta.
Powiedz 'nie mam na to ochoty' i tyle. Ja męża też kocham, ale głupot których nie chcę, nie robię.

A co myślisz o adoracji tamtej dziurki?

26

Jestem szczęśliwie żonaty, wcześniej używałem życia i nigdy żadna z Pań nie wspominała nic o rewelacjach jakie przytacza autorka owego wątku. Ale jak to się mówi najciemniej zawsze pod latarnią.

27

Jak Cię to tak bardzo interesuje Yogi, to Ci powiem.
Nic nie myślę.

28

Heh.. wybaczcie, ale może partner autorki nie mógł już ścierpieć jej problemów z nadmiarem....gazów i dlatego zaopatrzył ją w korek big_smile heh...

29

Gall_Anonim napisał/a:

Heh.. wybaczcie, ale może partner autorki nie mógł już ścierpieć jej problemów z nadmiarem....gazów i dlatego zaopatrzył ją w korek big_smile heh...

Genialne, turlam się po dywanie ze śmiechu hahahaha

30

kornelia67 napisał/a:
Gall_Anonim napisał/a:

Genialne, turlam się po dywanie ze śmiechu hahahaha

big_smile:D:D:D Zdechłam

Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że w tematach analnych nastąpił ostatnio jakiś atak? tongue

31

WitchQueen nastąpił, nastąpił, ja nawet widzę kandydatkę na liderkę ruchu obrończyń odbytów i zwalczania męskich tyranów smile

32

mi ona wypada ale to też zależy od rozmiaru koreczka smile

33

Nosić nie próbowałam smile mój jest chyba za mały do tego, ale zabawy z koreczkiem uwielbiam smile

Posty [ 33 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024