Witajcie,
zastanawiam się nad przekłuciem miejsc intymnych. Co o tym myślicie ??
hmmmm, pytasz o takie sprawy na forum?:D a myslalam, ze jak czlowiek chce to idzie i przebija;)
a tak na serio, to ja osobiscie bym sie chyba nie odwazyla. ale tylko i wylacznie przez to, ze wstydzilabym sie rozebrac przed osoba, ktora mialaby go robic;)
Czyli przebicie warg sromowych? Mnie by nie przeszkadzało gdyby partnerka chciała tego typu ozdoby. W trakcie stosunku raczej nie przeszkadzają kółeczka lub ćwieki..Przy minecie też nie.
4 2013-05-18 08:26:35 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-05-18 08:51:24)
Witajcie,
zastanawiam się nad przekłuciem miejsc intymnych. Co o tym myślicie ??
link usunięty
proszę o wypowiedzi
Najpierw C-stringi, teraz piercing intymny... Nie nudzisz sie za bardzo?
Osobiście lubię kolczyki, ale nie w miejscach intymnych, które jak wiadomo, są sferami super delikatnymi, mocniejszy dotyk sprawia ból, a co dopiero przekłucie... Poza tym, trzeba brać pod uwagę tez możliwość złapania jakiejś infekcji - wtedy kolczyk trzeba wyjąć.
Zastanawiam się czy jakiekolwiek opinie na ten temat spowodują zmianę Twojej decyzji. C-stringi wszystkie kobitki na forum wyśmiały a Ty i tak je kupiłaś. Z kolczykiem będzie tak samo. Jak ktoś sobie coś zaplanuje to i tak to zrobi. Zdobędziesz dodatkowe doświadczenie a jak będzie nie wygodnie to sobie go wyjmiesz.
Zawsze chciałem mieć tatuaż i mimo, że prawie pięćdziesiątka na karku to sobie w końcu zrobiłem.
Też się nad tym zastanawiam... Fajna sprawa, jak każdy piercing. Niestety, strach przed bólem póki co wygrywa.
Jakby się tylko dało ze znieczuleniem...
Spider troche starczyloby poszperac po necie i byloby wiadomo ze jest mozliwosc znieczulenia
A mi sie wydaje ze Ewa miala jakies nudne zycie, zmienila partnera i chce zrobic z siebie grozna kocice:D
Spider troche starczyloby poszperac po necie i byloby wiadomo ze jest mozliwosc znieczulenia
A mi sie wydaje ze Ewa miala jakies nudne zycie, zmienila partnera i chce zrobic z siebie grozna kocice:D
Jesli jestes nuda i twoje zycie erotyczne to kup sobie zabawki moze ci cos rozmaici to zycie erotyczne nudne
10 2013-05-18 11:43:00 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2013-05-18 11:45:50)
mery90 napisał/a:Spider troche starczyloby poszperac po necie i byloby wiadomo ze jest mozliwosc znieczulenia
Jesli jestes nuda i twoje zycie erotyczne to kup sobie zabawki moze ci cos rozmaici to zycie erotyczne nudne
Ewo, dlaczego atakujesz każdego, komu nie podobają się Twoje pomysły?
Chciałam jeszcze napisać coś a propos znieczulenia - skorzystałam z niego podczas przekłuwania języka - ból i tak był dotkliwy.
Wiec jestem zdania, ze mimo znieczulenia, umieszczenie czegoś takiego (i to w miejscu intymnym) może bolec.
mery90 napisał/a:Spider troche starczyloby poszperac po necie i byloby wiadomo ze jest mozliwosc znieczulenia
wiesz, kazdy ma swoje zachcianki, ja akurat nie potrzebuje takich rzeczy do tego, zeby moje zycie erotyczne bylo udane:) i tak jak pisala CynicznaHipo, zastanawiam sie czy zawsze tak reagujesz na jakies uwagi dotyczace tego, ze komus sie nie podobaja Twoje pomysly:)
Cyniczna, bo oni ponoc to znieczulaja czymms w sprayu prawda?? to pewnie takie cos nic nie da... swoja droga ciekawe jakby sobie znieczulic jezyk zastrzykiem jak np u dentysty;) Jednak wg mnie bol przy przebiciu ma sie nijak do bolu, ktory pozniej sie pojawia przy puchnieciu;)
Ewaa27 napisał/a:mery90 napisał/a:Spider troche starczyloby poszperac po necie i byloby wiadomo ze jest mozliwosc znieczulenia ;)
Jesli jestes nuda i twoje zycie erotyczne to kup sobie zabawki moze ci cos rozmaici to zycie erotyczne nudne ;)
wiesz, kazdy ma swoje zachcianki, ja akurat nie potrzebuje takich rzeczy do tego, zeby moje zycie erotyczne bylo udane:) i tak jak pisala CynicznaHipo, zastanawiam sie czy zawsze tak reagujesz na jakies uwagi dotyczace tego, ze komus sie nie podobaja Twoje pomysly:)
Cyniczna, bo oni ponoc to znieczulaja czymms w sprayu prawda?? to pewnie takie cos nic nie da... swoja droga ciekawe jakby sobie znieczulic jezyk zastrzykiem jak np u dentysty;) Jednak wg mnie bol przy przebiciu ma sie nijak do bolu, ktory pozniej sie pojawia przy puchnieciu;)
Taki, coś w rodzaju spray'u zamrażającego. Zastrzyk dentystyczny odpada, bo od niego język sztywnieje i tracisz całkiem czucie.
Oczywiście bardziej bolało po jakimś czasie ;p jak jęzor spuchł.
13 2013-05-18 12:15:14 Ostatnio edytowany przez spider123 (2013-05-18 12:43:19)
Wiem, że jakieśtam znieczulacze/zamrażacze do piercingu istnieją, tylko, że to mogłoby być jednak za mało. Piercer nie jest lekarzem (chociaż i tacy pewnie istnieją, osobiscie nie znalazłam, przynajmniej nie w swojej okolicy) i nie ma uprawnień do podania czegoś mocniejszego, a ja mam naprawdę niski próg bólu (u dentysty muszę dostawać końską dawkę, inaczej kończy się to... źle, głównie dla dentysty). Może kiedyś się zdecyduję, ale wtedy moje wrzaski usłyszą nawet Chińczycy z Rosji
mery90 jak twoje życie erotyczne jest udane bez zabawek, to spoko. Jak ktoś lubi zabawki, to też spoko, co w tym złego? Jego łóżko-jego sprawa.
Spider, napewno piszac to nie mialam na mysli zaatakowania autorki tematu, ot moje przemyslenia;) ale to tez nie jest powod, zeby na mnie w jakis sposob naskakiwac;) ale najwidocniej autorka nie rozumie, ze jednym sie cos podoba a innym nie." jak jestes za moim zdaniem to ok, a jak przeciw to ATAKEJSZON!";) tak rozumiem postepowanie autorki po kilku postach i po dwoch tematach jakie zalozyla;)
Cyniczna, wlasnie to jest najlepsze, ze bol przy przebijaniu ma sie nijak do bolu pozniej. ja pamietam po przebiciu jezyka nie jadlam nic przez tydzien bo poprostu nie dawalam rady;) i tabletki przeciwbolowe non stop.
swoja droga, jest tu ktos kto ma piercing w miejscu intymnym? chodzi mi zwlaszcza o kobiety. jak te miejsca opuchna to jak z tym chodzic??;)
do autorki, jak juz sie zdecydujesz na ten kolczyk radzilabym go zrobic jesienia/zima badz wczesna wiosna. my tam zawsze mamy cieplo, ale przy upalach nie wiem jakby to sie wszystko wygoilo itd. pewnie ciezej niz przy chlodniejszej temperaturze
Definitywnie jestem przeciwna temu.Jedyne miejsce jakie toleruje na kolczyki to uszy, nic poza tym.
Najwiekszą dezaprobate wykazuje wlasnie kolczykowaniu miejsc intymnych
ja miałam taki pomysł w wieku do 18 lat, na szczęście mi minęło
AUTORKO, zastanów się, czy naprawdę tego chcesz i potrzebujesz... żebyś nie żałowała.
ja wiem, kolczyk zawsze można wyjąć, ale... zawsze jakieś ale się znajdzie
Tutaj to chyba akurat bol. Przeciez nawet jak sie robi przy lechtaczce czy na wardze jaki to musi byc bol...
A znasz faceta, którego taki piercing kręci? C-stringi rozumiem, ale kolczykowanie nie bardzo.
Ja np znam. jego ogolnie kreci piercing. Sam przebil sobie pracie i jest z tego dumny. Ja osobiscie bym chyba nie chciala, zeby moj partner mial kolczyk w penisie...
Mnie się podobają kolczyki w uszach, w łuku brwiowym, w pępku. U mężczyzn kręcą mnie kolczyki w sutkach. Spotykałam się z facetem, który miał kolczyk w języku i przyznam, że przy całowaniu i seksie oralnym to było po prostu genialne.
Kolczyk np w penisie to nie jest coś, czego chciałabym u partnera. Ja i bez tego momentami jestem nadwrażliwa, a co dopiero jakby mi miał tam jeździć taką zimną, metalową, twardą kulką. Brrr...
Ja sama bym sobie nie przebiła nic tam na dole - nie jest mi potrzebne, nie sądzę żeby to cokolwiek w seksie zmieniało na lepsze, a przecież na wierzchu nie będę z tym chodzić i się pokazywać. Poza tym mam przekłute uszy (łącznie 6 kolczyków) W prawym uchu po przekłuciu chrząstki ucha trochę straciłam w tym uchu czucie. Nie całkiem, ale generalnie mam przytłumione czucie. Zimą np. nie jest mi w to ucho zimno podczas, gdy drugie już zaczyna mnie szczypać. Poza tym mnie się dziury od kolczyków źle goiły mimo dbania o nie. Jak sobie pomyślę, że miałabym sobie ograniczyć czucie w sutkach albo na dole, to jestem daleka od takich wymysłów. Aczkolwiek absolutnie nie potępiam, jak się komuś podoba, to czemu nie, wszystko jest dla ludzi.
Mi bardzo się podoba piecing intymny u kobiet, zarówno jeśli chodzi o kolczyki w sutkach jak i niżej w okolicy krocza
Sposobów i mozliwości jest dużo w zależności co kto lubi poza tym zależy od budowy .
Ja sam również posiadam 2 kolczyki pierwszy z nich jest w wędzidełku nazywa się to "FRENUM" drugi przechodzi przez cewkę i nosi nazwę "PRINCE ALBERT".
Miałem kiedyś zwariowaną dziewczynę która miała takie ozdoby nakręciłem się i teraz mam ale sentyment pozostał i bardzo lubię u dziewczyn takie ozdoby !!!
Należę do tej mniejszości kobiet, która nie ma nawet uszu przekłutych, bo jak tylko coś (albo ktoś) dotyka mojego ucha, to mało mnie cholera nie weźmie. Nie mam pojęcia, dlaczego tak mam, po prostu mam. Ale o ile u kogoś kolczyki w uszach mi się podobają (i uwielbiam się tymi uszami bawić) o tyle przekłute łechtaczki, napletki, wargi sromowe, brodawki itd to raczej nie moja estetyka.