Witam
. Byłam ostatnio u lekarza, który zauważył mój kolczyk w pępku i kazał wpisać mi w internecie CHLAMEDIA. Wpisałam. Myślałam,że to będzie miało związek z kolczykowaniem się,jednak jest to choroba przenoszona drogą płciową...Być może któraś z was zna się na tym i jednak może mieć ta choroba coś wspólnego z piercingiem? Miałam w planach za miesiąc robić kolczyka w języku,ale teraz już sama nie wiem co zrobić po tej sytuacji...
nie wiem jaki związek ma kolczyk gdziekolwiek z tą choroba...
Z tego co wiem jest to choroba sfery intymnej...
A swistak siedzi i zawija... ![]()
Mnie tez jeden lekarz tlumaczyl bol kolana mozliwym kleszczem ![]()
Obejrzalam sie, kleszcza nie bylo a kolano boli nadal ![]()
Chlamedia jest przenoszona droga plciowa ze STERYLNYMI pierrcingami nie ma nic wspolnego.
Zreszt aja nie widze zbytnio roznicy miedzy kolczykiem a piercingiem ![]()
Kolczyki ma mnostwo osob a chlamydie juz niekoniecznie ![]()
Jedyna "wspólna" sprawa, jaka mi przychodzi do głowy, to to, że lekarz prawdopodobnie utożsamia kolczyk w pępku ze skłonnością do przygodnych kontaktów seksualnych... Tak mi się wydaje. Zobaczył kolczyk, a że być może ma podejście bardzo staroświeckie do tych rzeczy, to od razu Cię ocenił jako puszczalską itp.
Jedyna "wspólna" sprawa, jaka mi przychodzi do głowy, to to, że lekarz prawdopodobnie utożsamia kolczyk w pępku ze skłonnością do przygodnych kontaktów seksualnych... Tak mi się wydaje. Zobaczył kolczyk, a że być może ma podejście bardzo staroświeckie do tych rzeczy, to od razu Cię ocenił jako puszczalską itp.
Też o tym pomyślałam, szczerze mówiąc... Nie wiadomo, co gorsze - bezczelny cham, czy niedouczony głupek.
No tak,może ma staroświeckie poglądy i tak spostrzegł mnie,ponieważ już był w starszym wieku
.