Piercing - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Piercing

Witam smile. Byłam ostatnio u lekarza, który zauważył mój kolczyk w pępku i kazał wpisać mi w internecie CHLAMEDIA. Wpisałam. Myślałam,że to będzie miało związek z kolczykowaniem się,jednak jest to choroba przenoszona drogą płciową...Być może któraś z was zna się na tym i jednak może mieć ta choroba coś wspólnego z piercingiem? Miałam w planach za miesiąc robić kolczyka w języku,ale teraz już sama nie wiem co zrobić po tej sytuacji...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Piercing

nie wiem jaki związek ma kolczyk gdziekolwiek z tą choroba...
Z tego co wiem jest to choroba sfery intymnej...

3

A swistak siedzi i zawija... smile
Mnie tez jeden lekarz tlumaczyl bol kolana mozliwym kleszczem big_smile
Obejrzalam sie, kleszcza nie bylo a kolano boli nadal smile
Chlamedia jest przenoszona droga plciowa ze STERYLNYMI pierrcingami nie ma nic wspolnego.
Zreszt aja nie widze zbytnio roznicy miedzy kolczykiem a piercingiem smile
Kolczyki ma mnostwo osob a chlamydie juz niekoniecznie smile

4

Jedyna "wspólna" sprawa, jaka mi przychodzi do głowy, to to, że lekarz prawdopodobnie utożsamia kolczyk w pępku ze skłonnością do przygodnych kontaktów seksualnych... Tak mi się wydaje. Zobaczył kolczyk, a że być może ma podejście bardzo staroświeckie do tych rzeczy, to od razu Cię ocenił jako puszczalską itp.

5

november napisał/a:

Jedyna "wspólna" sprawa, jaka mi przychodzi do głowy, to to, że lekarz prawdopodobnie utożsamia kolczyk w pępku ze skłonnością do przygodnych kontaktów seksualnych... Tak mi się wydaje. Zobaczył kolczyk, a że być może ma podejście bardzo staroświeckie do tych rzeczy, to od razu Cię ocenił jako puszczalską itp.

Też o tym pomyślałam, szczerze mówiąc... Nie wiadomo, co gorsze - bezczelny cham, czy niedouczony głupek.

6

No tak,może ma staroświeckie poglądy i tak spostrzegł mnie,ponieważ już był w starszym wieku wink .

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024