Jak namówić faceta na seks podczas okresu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak namówić faceta na seks podczas okresu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 65 ]

1 Ostatnio edytowany przez spider123 (2013-04-30 10:28:35)

Temat: Jak namówić faceta na seks podczas okresu?

Tak jak w temacie-szukam argumentów, które mogłyby przekonać faceta do seksu w trakcie miesiączki smile
Nie wiem, czy jest tak całkiem na nie, bo nigdy nie było jakiejś super-poważnej rozmowy na ten temat. Próbowałam czasem poruszyć to tak niby dla żartu i zawsze się to kończyło skwitowaniem "nie ma problemu, wytrzymam". Cóż, pal sześć jakby chodziło o krótkie spotkanie, ale dzisiaj wpada na noc, a ja mam akurat pecha tongue I nie widzi mi się spędzenie wieczoru na graniu w scrabbla. 
Pomożecie? smile

Edit: oczywiście zdaję sobie sprawę, że nawet podczas są jakieś tam szanse na zajście w ciążę, więc bez prezerwatywy nie ma opcji.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Natashaa21 (2013-04-30 11:08:26)

Odp: Jak namówić faceta na seks podczas okresu?

A dlaczego chcesz współżyć podczas okresu?
Nie uważasz ,że to trochę nieestetyczne?
Na mejscu twojego faceta ,tez bym się na takie coś nie zgodziła.

3

Natashaa21 napisał/a:

A dlaczego chcesz współżyć podczas okresu?
Nie uważasz ,że to trochę nieestetyczne?

Chcę z tych samych przyczyn, z których chcę współżyć i bez okresu wink
Nieestetyczne? Przecież nikt się nie będzie na to gapić tongue To nie jest przecież pissing ani nic takiego... W odpowiedniej pozycji ryzyko ubrudzenia czegoś poza prezerwatywą spada do minimum.
Zresztą, ja tu szukam argumentów "za" a nie przeciw...

4

No ok rozumiem.
Ale jeżeli Twój chłopak nie chce ,to po co go zmuszac ?
Nie lepiej kilka dni poczekac aż okres minie tongue

5

1. Najpierw wybadać czy on faktycznie jest przeciwny, czy może "wydaje mu się, że podczas okresu seksu się nie uprawia".
2. Jeśli jest przeciwny, obrzydza go to itp. - odpuścić.
3. Jeśli "w sumie nie wie co o tym myśli" - podkręcić go troszkę i powiedzieć, że chciałabyś zobaczyć jak to jest bo podobno w trakcie miesiączki doznania są bardziej intensywne.

6

facet, albo sam nie widzi problemu w takim seksie, albo go to kręci, albo wołami go nie zaciągniesz do łóżka podczas okresu. Każdy ma jakieśtam preferencje, których się trzyma. Jedyny argument za, racjonalnbny to to, ze będzie na pewno bardziej mokro i lepszy poślizg, no i ewentualnie Twoja przyjemność, podczas okresu niektóre kobiety mocniej i intensywniej przeżywają orgazm.

7

Dzięki ludzie smile Właśnie rzecz w tym, że nigdy nie dał jasnego "tak" ani "nie"... Jeśli usłyszę, że nie ma mowy, to trudno, przecież nie powieszę się z tego powodu... tongue Ale co szkodzi ponamawiać tongue

8

jak się bardzo nakręci to myslę że się skusi , skoro nie powiedział jasno i drukowanymi literami NIE.
pokusić można, kto wie co z tego wyjdzie.
a jak się skusi i zobaczy Twoje zadowolenie to i on będzie zadowolony smile

9

odpowiednia higiena i ostrożność, a nie ma w tym nic złego, że ludzie chcą się kochać podczas okresu:) najlepiej weź prysznic, załóż tampon, a przed samym stosunkiem idź do łazienki i go wyjmij. to kiedyś przeczytałam i się sprawdza. natomiast nie polecam w drugi dzień kiedy okres jest najbardziej intensywny. ale wiadomo, każda ma inny okres.

10

kochałem się kiedyś podczas okresu i naprawdę nic strasznego w tym nie widziałem..

11

bo w tym nie ma nic strasznego. przecież krew nie leci strumieniem. to już podchodzi pod stereotyp, że w okres to nie. oczywiście do pierwszego razu. a są mężczyźni, którzy wręcz lubią się kochać podczas okresu i domagają się tego od partnerki.

12

No to mogłabym w tym celu polecić tampony Beppy smile http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?pid=1499470#p1499470

13

Mi się zdarzyło tylko raz kochać podczas okresu, w drugi dzień. Niby nie mam obfitej miesiączki, ale jak potem zapaliliśmy światło i zobaczyliśmy siebie i pościel, to wyglądało tak jakby ktoś kogoś próbował zamordować a nie kochać smile Sporo śmiechu przy tym mieliśmy, ale nigdy więcej. Chyba, że pod koniec okresu. Nie dziwię się mężczyznom, którzy nie chcą w te dni się kochać.

14

Nie polecam seksu podczas okresu, łatwo wtedy o infekcję. Ja kilka razy próbowałam i zawsze kończylo się lekami. Poczytaj na ten temat w necie.

15

voltaren napisał/a:

Nie polecam seksu podczas okresu, łatwo wtedy o infekcję. Ja kilka razy próbowałam i zawsze kończylo się lekami. Poczytaj na ten temat w necie.

Można użyć gumki.

16

Catwoman napisał/a:

Można użyć gumki.

Gumka też była, a jakże, niestety nie uchroniła przed infekcją. Pochwa w trakcie okresu jest o wiele wrażliwsza na otarcia, dochodzi do mikourazów i infekcja gotowa, niezależnie czy stosowało się prezerwatywę, czy nie. Zapewne nie u wszystkich, ja mówię na swoim przykładzie.

17

No to każdy musi się na swoim własnym przykładzie przekonać.

18

Spider, ja jestem akurat facetem, który lubi seks w trakcie miesiączki, namawiać mnie nie trzeba. Lubię seks podczas okresu oczywiście nie ze względu na estetykę rodem z teen slasher movie czy tarcie jak łysa, letnia opona podczas zimy stulecia. Uwielbiam seks podczas miesiączki, bo uważam (być może niesłusznie, może sobie wmawiam), że kobieta, która ze mną kocha się w tej krępującej chwili otwiera się przede mną i daje mi coś zajebiście osobistego.

Co do twojego problemu - chciałem poradzić ci, żebyś namówiła faceta (jeśli jest w ogóle niechętny, sprawdź najpierw czy trzeba namawiać!) seksem bez gumek, ale przeczytałem "edit". Nie przesadzasz czasem?

19

Ja w czasie stosunku potrzebuję 10-12 minut penetracji. Nie widzę możliwości aby to robić w czasie okresu bo bym chyba wszystko wewnątrz pochwy miała zdarte. Jeśli tobie wystarczy tylko 3-4 minuty minuty to spróbuj go zachęcić pieszczotami oralnymi. Nie znam faceta którego to nie kręci..

20

wont, w tej kwestii chyba nie ma czegoś takiego jak przesada. Fakt, ryzyko niby minimalne, ale jednak jest. Lepiej tak, niż potem zastanawiać się co zrobić z "niespodzianką".
A tak w ogóle to temat do zamknięcia smile Dziękuję wszystkim.

21

malutka91 napisał/a:

bo w tym nie ma nic strasznego. przecież krew nie leci strumieniem. to już podchodzi pod stereotyp, że w okres to nie. oczywiście do pierwszego razu. a są mężczyźni, którzy wręcz lubią się kochać podczas okresu i domagają się tego od partnerki.

A dla mnie seks podczas miesiączki to jakieś dziwne Ja nigdy się bym na takie coś nie zgodziła ale mój były facet to nalegał strasznie na taki seks ze mną ale i tak mnie nie przekonał . Dla mnie jak jest miesiączka to powinno się wtedy odpocząć od seksu to jest raptem  3dni .

22

Wystarczy normalnie zapytać czy nie ma nic przeciwko seksowi podczas okresu. Każdy ma inne preferencje, znam ludzi, którzy się śmieją się, gdy gdziekolwiek pisałam, że mój chłopak nie jest zbyt chętny na seks podczas mojego okresu, ale dla mnie to nic śmiesznego. Każdy ma swoje preferencje i nie zgadzam się ze zdaniem, że "Dobry koń, to i po Morzu Czerwonym przejedzie" czy jakoś tak (na pewno każdy z Was wie o co chodzi). Okres to tylko kilka dni i zawsze można wytrzymać, a to, że chłopak nie chce kochać się podczas okresu to np może być tak, że brzydzi się krwi itp (mój tak ma), co jak gdzieś napisałam na forum, to były osoby, które twierdziły, że to oznacza, że brzydzi się mnie (takiego rozumowania nie pojmuję).

Tzn nam zdarzał się seks podczas okresu, ale generalnie mój chłopak woli wtedy się nie kochać i kochać się jak minie chociaż pierwsze dni (bo mam obficie, a te dalsze dni, to w większości tzw brudy albo krwi mało i to mu tak nie przeszkadza, nie zauważa i nie czuje nawet tego, co innego pierwsze dni, bo jest dużo i nie da się nie wyczuć).

23

Wiem jak to jest mój mąż jest za granicą i ostatnio ma pecha bo co wraca na wekendy to ja mam okres jak mu to mówię to on odpowiada że koń nawet w błocie pociągnie.Oczywiście przed stsunkiem idę sie dokładnie podmyć za nim dojdzie do seksu są małe pieszczoty no wiadomo ze zawsze on się  wybrudzi i łóżko to pdkładamy recznik a po zakończeniu trzeba się wymyc Ale najlepsze jest wtedy pozycja nna boczku bo mniej leci krwi

24

Oksytocyna, która wydziela się w trakcie orgazmu podobno pomaga przetrwać okres smile myślę, że seks w trakcie okresu to nie jest problem, ale raczej nie w momencie największego krwawienia...

25

A ten stosunek musi być dopochwowy? Jeśli brakuje Ci seksu w czasie okresu, zastanów się nad eksperymentem z seksem analnym.

26 Ostatnio edytowany przez flores18261 (2013-05-02 07:22:08)

Moj były zawsze mówił tak , że dobry koń po najgorszym błocie a pójdzie....Dla mnie to jednak w okresie nie fajne i nikt mnie nie przekona by było inaczej... Zadziwiła mnie autorka wątku eh....

27

Vian napisał/a:

A ten stosunek musi być dopochwowy? Jeśli brakuje Ci seksu w czasie okresu, zastanów się nad eksperymentem z seksem analnym.

Akurat w tej kwestii oboje jesteśmy na nie, więc odpada tongue

Wiesz, flores, jak Ty masz tylko 3 dni, to wiedz, że Ci zazdroszczę tongue Bo ja zwykle cierpię 5, jak nie więcej, a to już trochę długo i podwyższone w tym czasie libido również nie pomaga sad

28

To powodzenia życzę, bo chyba nie ma logicznych argumentów jednocześnie za seksem w czasie okresu i przeciw analnemu. smile

29

spider123 napisał/a:
Vian napisał/a:

Wiesz, flores, jak Ty masz tylko 3 dni, to wiedz, że Ci zazdroszczę tongue Bo ja zwykle cierpię 5, jak nie więcej, a to już trochę długo i podwyższone w tym czasie libido również nie pomaga sad

spider123 ale czy Ty sobie zdajesz sprawę  , że jest to nie konfortowe dla obu stron nie wiem moze TRy jesteś inna ale ja sobie nie chcę nawet tego wyobrazić . Ja w miesiączce nie pozwolę się nawet dotknąć przez ubranie bo czasami mnie mój klepnie albo jak spę to się wtula we mnie to już mnie coś bierze a gdzie w okresie rany albo ze mną coś już jest nie tak... Druga strona to choroby różnego typu eh nie chcę mi już się wchodzić na ten wątek bo mi się coś robi...

30

flores18261 napisał/a:
spider123 napisał/a:
Vian napisał/a:

spider123 ale czy Ty sobie zdajesz sprawę  , że jest to nie konfortowe dla obu stron nie wiem moze TRy jesteś inna ale ja sobie nie chcę nawet tego wyobrazić . Ja w miesiączce nie pozwolę się nawet dotknąć przez ubranie bo czasami mnie mój klepnie albo jak spę to się wtula we mnie to już mnie coś bierze a gdzie w okresie rany albo ze mną coś już jest nie tak... Druga strona to choroby różnego typu eh nie chcę mi już się wchodzić na ten wątek bo mi się coś robi...

No, każdy jest inny, także pod tym względem smile Ja szanuję Ciebie i Twoje zdanie, jeśli Cię w jakiś sposób uraziłam, to bardzo przepraszam. Są dziewczyny, które podczas okresu chodzą po ścianach, wymiotują, mdleją, a są takie, które idą ulicą i nawet nie zauważą, dopóki ktoś im nie zwróci uwagi, że, ekhm, jest plama na spodniach (to dopiero wstyd, wiem coś o tym!). To nie oznacza, że któraś z tych grup jest gorsza, albo coś z nimi nie tak (może w kwestii zdrowotnej najwyżej).

A tytuł wątku nie brzmi: "dziewczyny! Seks w okres, spróbujcie, to naprawdę dobre!" tongue Liczyłam na wypowiedzi tych, którym to również nie robi, że napiszą coś, o czym nie pomyślałam, a co mogłoby się przydać... A że, jak się okazało, niepotrzebnie, to już inna bajka tongue

31

flores18261 napisał/a:
malutka91 napisał/a:

A dla mnie seks podczas miesiączki to jakieś dziwne Ja nigdy się bym na takie coś nie zgodziła ale mój były facet to nalegał strasznie na taki seks ze mną ale i tak mnie nie przekonał . Dla mnie jak jest miesiączka to powinno się wtedy odpocząć od seksu to jest raptem  3dni .

no to Ty nie dałaś się przekonać, ale wiele osób tak robi i wcale nie czuje się pzez to gorzej. każdy robi to kiedy chce, tyle w tym temacie.

32

malutka91 napisał/a:
flores18261 napisał/a:
malutka91 napisał/a:

no to Ty nie dałaś się przekonać, ale wiele osób tak robi i wcale nie czuje się pzez to gorzej. każdy robi to kiedy chce, tyle w tym temacie.

WIEM...

33

A ja tam nie mam nic przeciwko w trakcie okresu. I mój facet też. Co więcej zawsze mi bóle ustają na jakieś 3-4 godziny. Może nie jest tak przyjemnie jak zwykle ale i tak jest przyjemnie a ja mam darmowy znieczulacz big_smile zawsze podkładamy jakiś ręcznik na wszelki wypadek, ale w sumie to ciężko go w odpowiedniej pozycji zabrudzić. Jak dla mnie bez problemu smile

34

Serio kochacie się podczas okresu?
Ble, ohyda.
To już nawet nie chodzi o to, że można się pobrudzic, bo są gumki, ale ta wydzielina, krew nie pachnie fiołkami i zwiększona możliwośc infekcji.

35 Ostatnio edytowany przez modzia7 (2013-05-04 23:01:32)

argumentem może być to że nie będziecie musieli się zabezpieczać <dni niepłodne w końcu> chyba że używasz tabletek, w tedy to żaden argument.

No cóż...jak wyżej, jeśli się brzydzi odpuść - to chyba logiczne.
Niech spróbuje i wtedy się wypowie, czy mu to bardzo przeszkadza - czy jest mu to obojętne.

36

Ja bardzo lubię kochać się podczas okresu z moją kobietą, podnieca mnie to tym bardziej że ona zachowuje się wtedy dużo bardziej dziko niż zazwyczaj smile
Nie trzeba ją długo namawiać na jakieś świństwa poza tym jej cipka jest gorąca i aż rwie się bym ją spenetrował, mnie nie trzeba do tego namawiać smile

37

rebel napisał/a:

Serio kochacie się podczas okresu?
Ble, ohyda.
To już nawet nie chodzi o to, że można się pobrudzic, bo są gumki, ale ta wydzielina, krew nie pachnie fiołkami i zwiększona możliwośc infekcji.

Oj tam zaraz ble, to tylko trochę krwi. Seks ogólnie nie ma zapachu fiołków, zawsze przecież można iść pod prysznic przed i po, podłożyć ręcznik żeby pościel się nie ubrudziła. A ja na przykład mam bardzo intensywne odczucia w trakcie okresu i nie widzę powodu dla którego miałabym rezygnować wtedy z seksu. Mój facet też nie ma z tym problemu.
Z tymi infekcjami to jest gruba przesada. Nigdy mi nic nie było z powodu seksu w trakcie okresu.

38 Ostatnio edytowany przez Merredithhh (2013-05-10 20:35:05)

Ja nie widzę powodu, żeby sobie odmawiać przyjemności regularnie, przez kilka dni w miesiącu. Dla mnie seks w czasie okresu jest tak samo naturalny jak w każdy inny dzień. Nigdy nie zabrudziła mi się pościel, o ile zaraz po włożyłam tampona, nigdy też nie miałam żadnej infekcji.
Edit: No i nie używamy gumek.

39

W czasie okresu mam wieksza ochote na sex,
a moj facet wieksza ochote zeby zaspokoic moje checi tongue
Uwielbiam...  jest super, zaufanie, bliskosc, wyjatkowa intymnosc i...
nigdy nie mialam infekcji big_smile

40

Seks przy okazji okresu, jak najbardziej tak. Rozumiem, że niektórych do odrzuca ale nazywanie "zabawy w Indian" ohydną i śmierdząca to chyba lekka przesada. Seks z natury swej jest trochę ohydny jeśli przyjąć, że przy jego okazji mamy do czynienia z różnymi wydzielinami z ciała. Ogólnie jeśli obojgu partnerom to nie przeszkadza to przy odpowiednim przygotowaniu jest to przyjemna sprawa. Po pierwsze trzeba zadbać o higienę, zakładam, że większość infekcji powstających przy tego typu zabawach jest spowodowany nie dbaniem o nią w dostateczny sposób. Co do powstawania otarć i podobnych, warto zadbać o dodatkowe nawilżenie. I oczywiście zabezpieczyć łóżko.
Alternatywą w tym okresie jest oczywiście seks analny, ale budzi on chyba jeszcze więcej zastrzeżeń niż ten w trakcie okresu.

41

spider123 napisał/a:

Tak jak w temacie-szukam argumentów, które mogłyby przekonać faceta do seksu w trakcie miesiączki smile
Nie wiem, czy jest tak całkiem na nie, bo nigdy nie było jakiejś super-poważnej rozmowy na ten temat. Próbowałam czasem poruszyć to tak niby dla żartu i zawsze się to kończyło skwitowaniem "nie ma problemu, wytrzymam". Cóż, pal sześć jakby chodziło o krótkie spotkanie, ale dzisiaj wpada na noc, a ja mam akurat pecha tongue I nie widzi mi się spędzenie wieczoru na graniu w scrabbla. 
Pomożecie? smile

Edit: oczywiście zdaję sobie sprawę, że nawet podczas są jakieś tam szanse na zajście w ciążę, więc bez prezerwatywy nie ma opcji.

Ja mam czasami inny problem, jak namówić kobietę na seks podczas okresu? Nie rozumiem jak kobieta może namawiać na seks faceta...  Jak on może odmówić? Nie zdarzyła mi się nigdy taka sytuacja.

42 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-06-04 11:46:36)

Wielki_Kot napisał/a:
spider123 napisał/a:

Pomożecie? smile

Ja mam czasami inny problem, jak namówić kobietę na seks podczas okresu? Nie rozumiem jak kobieta może namawiać na seks faceta...  Jak on może odmówić? Nie zdarzyła mi się nigdy taka sytuacja.

Tak jak Twoja kobieta może nie przepadać za seksem podczas okresu, tak samo facet. Dlatego ja mojego rozumiem, że nie chce za bardzo kochać się "w te dni" smile
Warto odejść od stereotypów, że każdy facet powinien zawsze i wszędzie, bo on też ma prawo nie zawsze chcieć.

A co do samego seksu, to faktycznie podczas okresu jest bardzo małe ryzyko zajścia w ciąże, ale z drugiej strony jest większe ryzyko infekcji, więc nawet jak się zaszaleje bez zabezpieczenia, to może być infekcja. No, ale to zależy od osoby.

43

"prawdziwy pirat morza czerwonego się nie boi" wink ja z moim partnerem spróbowaliśmy, ponieważ mamy oboje takie a nie inne temperamenty, do tego jest to związek na odległość, może nie jakąś wielką, bo widujemy się raz w tygodniu co najmniej, a jak ochota naszła a babskie dni przyszły... no cóż wink prysznic i tyle. poza tym, nie wiem dlaczego ale wtedy było mi chyba jakoś przyjemniej. Jedyne co nie można szaleć z pozycjami, więc w sumie to taki czas uspokojenia wink infekcji również nigdy nie miałam, może to zależy od budowy ciała albo coś

44

Catwoman wspomniała o tamponach beppy. Też wypróbowalam i spełniły swoją rolę smile Mam taki pomysł...w ogóle nie mówić facetowi że ma się okres smile Przyznać się dopiero po fakcie smile Z tamponem jest przecież higienicznie

45

Ja też mam faceta który niechce współżyć, ze mną podczas okresu i co mam się z TEGo powodu zabić czy zerwać z nim ludzie dajcie spokój żeby o takie coś zrywac a pozatym nie chce mój facet to zrobie to z innym jakiż problem wy ale sobie ludzie problemy wyolbrzymiacie zawsze jest rozwiązanie

46

Myślę, że nie trzeba namawiać tylko po prostu to zrobić i tyle.

47

powiem wam, że nie wyobrażam sobie, żeby przez 6 czy 7 dni unikać seksu.
raczej nie chciałabym faceta, który kijem mnie nie dotknie jak mam okres.

niestety psychopata rozpieścił mnie pod tym względem i wysoko postawił poprzeczkę (bo np. bardzo uwielbiał robić mi minetkę podczas okresu) - więc jak mi facet powie, że brzydzi się seksem podczas okresu to nie wróżę mu przyszłości ze mną.

48

autorko, namawiac chyba nie ma sensu, bo nie kazdy lubi taka estetyke. Jesli facet wie, ze dla Ciebie to nie problem a mimo tego nie podejmuje zadnej akcji w te dni to znaczy, ze nie chce. Namawianie lub co gorsza naciski w tym temacie jest niczym gwalt. Tak sie nie robi.
Dla mnie seks w czasie okresu nie jest niczym obrzydliwym, dla mojego meza tez nie, ale ja niespecjalnie mam ochote w te dni na seks a on nie jest z tych, co musza, bo inaczej sie udusza wink Gdyby mnie usilnie namawial, wywieral psychiczna presje itp. stracilby w moich oczach.

v, dlaczego sobie nie wyobrazasz? Pisalas gdzies, ze zylas w zwiazku bez seksu iles lat, czym jest wiec pare dni? Troche nie bardzo chce mi sie wierzyc, ze nie jestes w stanie wytrzymac, gdybys musiala. Bardziej nie chcesz a to co innego smile
Co do minetki w czasie okresu, Twoj ex moze i Cie rozpiescil, ale z drugiej strony chyba Ci zaszkodzil. Bo nie bedzie Ci latwo znalezc  amatora tak ekstremalnych doznan. Tzn. sa i smakosze bardziej hardcorowi, jesli ich szukac wg preferencji, ale szukajac partnera na zycie, nie organizujemy przeciez castingow pod tym kątem, dlatego moze byc trudno.

49

adiaphora napisał/a:

v, dlaczego sobie nie wyobrazasz? Pisalas gdzies, ze zylas w zwiazku bez seksu iles lat, czym jest wiec pare dni? Troche nie bardzo chce mi sie wierzyc, ze nie jestes w stanie wytrzymac, gdybys musiala. Bardziej nie chcesz a to co innego smile
Co do minetki w czasie okresu, Twoj ex moze i Cie rozpiescil, ale z drugiej strony chyba Ci zaszkodzil. Bo nie bedzie Ci latwo znalezc  amatora tak ekstremalnych doznan. Tzn. sa i smakosze bardziej hardcorowi, jesli ich szukac wg preferencji, ale szukajac partnera na zycie, nie organizujemy przeciez castingow pod tym kątem, dlatego moze byc trudno.

adiaphora, z prostej przyczyny - szkoda mi mojego czasu i życia na rezygnowanie z czegoś, z czego wcale rezygnować nie muszę. a nie muszę być z kimś, kto nie będzie zaspokajać moich potrzeb w kwestii seksu.
za dużo czasu już "zmarnowałam". szkoda mi mojej młodości i energii, którą mam teraz.
więc wolę poszukać sobie pana, który będzie tak samo zboczony jak ja - związku nie oczekuję, możemy po prostu dobrze się bawić.

Co do drugiej części Twojej wypowiedzi - masz dużo racji. Aczkolwiek są na świecie dużo bardziej hardcorowe rzeczy i zachowania niż minetka podczas okresu wink
No i jak napisałam wyżej związek aż do śmierci niekoniecznie mnie interesuje (ale np. poliamorycznym bym nie pogardziła - np. dwóch panów, bądź pani i pan), tak więc nic nie stoi na przeszkodzie u mnie, żeby mieć np. dwóch panów, którzy lubią różne rzeczy wink))

zdaję sobie sprawę, że pewnie wiele osób zaszokuje to, co napisałam wyżej, ale szkoda mi życia na przejmowanie się opiniami innych wink

50

_v_ napisał/a:

(bo np. bardzo uwielbiał robić mi minetkę podczas okresu)

Przepraszam, ale aż mi się podniosło wszystko w żołądku. Czułabym OKROPNY dyskomfort, gdyby mój facet chciał uprawiać seks oralny podczas mojej miesiączki. Smak i zapach krwi - i to z takiego miejsca - nie, dziękuję.

51

Cyngli, co kto lubi wink
Nikomu tym krzywdy nie robił (na pewno nie mnie), więc czemu miałabym się nie zgodzić wink

Aczkolwiek powiedział mi, że miał tak tylko ze mną - nie wiem, na ile to było prawdziwe wyznanie, a na ile ściema.

52

aha, ok, Tobie niekoniecznie zalezy na zwiazku w znaczeniu - na kims do budowania wspolnego zycia, kto bedzie Cie kochal a Ty jego...No to jesli kochac sie nie musicie a chodzi tylko o seks i zabawe, i zaspokajanie w sposob, jaki lubisz, to nie powinnas miec problemu ze znalezieniem chetnych na taki uklad. W koncu wszelkiej masci zbokow nie brakuje, w czym problem? Oglos casting na jakichs ukierunkowanych na te tematy portalach big_smile

53

@adiaphora

poliamoria oznacza też miłość (a może nawet przede wszystkim miłość, a nie tylko seks) - to wchodzenie w romantyczne związki z więcej niż jedną osobą, czyli potocznie kochanie więcej niż jednej osoby jednocześnie.

sorki za off topic - tylko wyjaśniam wink

54

masz racje,  tyle, ze ja wczesniej nie wiem czemu,  przeczytalam - poligamicznym. Chyba tych dwoch panow mnie zmylilo wink Ale moze przyczyna taka, ze glowa mnie dzisiaj tak nap.... boli znaczy, ze az watek na ten temat zalozylam smile

p.s jak sie tu dzis nie odezwe juz to znacxy, ze wylewu dostalam, wspominajcie mnie cieplo... wink

55

adiaphora, wydaje mi się, że przeżyjesz wink
mam nadzieję, że jakiś środek zadziała i ból przejdzie

co do poligamii, aż by się chciało powiedzieć: głodnemu chleb na myśli tongue tongue

56

_v_ napisał/a:

Cyngli, co kto lubi wink
Nikomu tym krzywdy nie robił (na pewno nie mnie), więc czemu miałabym się nie zgodzić wink

Aczkolwiek powiedział mi, że miał tak tylko ze mną - nie wiem, na ile to było prawdziwe wyznanie, a na ile ściema.

Pewnie, co kto lubi. Ja np. uwielbiam plucie.

57

Cyngli napisał/a:
_v_ napisał/a:

Cyngli, co kto lubi wink

powinnam się zachwycać czy zwymiotowac?
bo na razie odczuwam calkiem zwyczajną obojętność wobec tego wyznania wink

58

v, przeżyję, diabeł nie weźmie złego bo i tak wie, że jego wink

a o co chodzi z tym pluciem? Na odleglość czy do celu? big_smile
żartuję, nie chcę wiedzieć!

59

adiaphora, ja uczynna jestem - mogę Ci wyjaśnić - nawet jak nie chcesz tongue

60

_v_ napisał/a:
Cyngli napisał/a:
_v_ napisał/a:

Cyngli, co kto lubi wink

powinnam się zachwycać czy zwymiotowac?
bo na razie odczuwam calkiem zwyczajną obojętność wobec tego wyznania wink

Ani jedno, ani drugie.

Też bym się pewnie Twoim wyznaniem nie przyjęła, gdyby nie to, że brzydzę się krwi.

61

v, nie, dzięki, skumulowana ślina mnie osłabia. Często widzę jak niewychowane chłopiska plują na chodnik zostawiając spienioną plamę albo flegmę i mam mega cofkę na ten widok, stąd plucie mi się kojarzy wybitnie źle smile
Jak widzę akcje z pluciem na pornosach to mi wszystko opada, łącznie z cyckami wink

62

Seks to bardzo delikatny obszar w zwiazku.
Nie mozna do niczego "namawiac". Jesli oboje czegos pragna i sprawia im to przyjamnosc, na zdrowie. Ale to musi byc dobrowolne, bez namowy i perswazji.
Tak jak wiele kobiet nie lubi analu=facet moze RAZ zaproponowac, ale nigdy namawiac.
Podobnie jest (dla mnie) seks w czasie miesiaczki. Nie powinno sie "namawiac".

Ale z minetka w czasie miesiaczki to mi szczena opadla. I cycki. I wszystko, co mam.
Dobrze, ze nie jemy miesa, bo stary moze by mnie chcial namowic, a tak to mam spokoj...he he he

63

Seks w czasie miesiączki - TAK. Akurat moje okresy są słabe i trwają dwa dni, ale mam wtedy wielką ochotę i trudno się powstrzymać.
Minetka w czasie miesiączki - NIE! Nie wyobrażam sobie tego...

64

Nie próbowałem seksu podczas okresu i jakoś mnie to nie kręci. Nie, że krew i inne śluzy tylko zawsze trafiałem na partnerki, które były "niedyspozycyjne" w tym czasie - a to brzuch boli, a to piersi bolą, a to "trawa za zielona" wink

A tak w ogóle to przypomniał mi się pewien dowcip:

Na dyskotece przystojny, ale bardzo pijany mężczyzna podchodzi do atrakcyjnej kobiety i mówi:
-co powiesz na numerek?
-ale ja mam okres...
-nic nie szkodzi

...rankiem

Mężczyzna się budzi, mocno skacowany idzie do łazienki, nic nie pamieta co się działo, patrzy na ręce - zakrwawione
-ku*wa zabiłem kogoś

patrzy w lustro - twarz zakrwawiona:
-ku*wa zabilem kogos i zjadłem

wink

65

eee, suchar wink

Posty [ 65 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak namówić faceta na seks podczas okresu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024