Co to za film? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Co to za film?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Co to za film?

Szukam takiego filmu, a nie mam pojęcia, jaki ma tytuł. Może któraś z Was kojarzy smile Nie wiem nawet, czy to polski film, ale wydaje mi się, że tak. Film opowiada o kilkuletnim chłopcu chorym na raka, któremu nikt nie daje szans na przeżycie. Ktoś doradza mu, żeby każdy rok swojego życia traktował jak 10 lat i tym sposobem dziesięciolatek umiera jako stuletni mężczyzna. Przeczytałam właśnie fragment opowiadania "Oskar i pani Róża" i nie wiem czy ten film nie powstał czasem na tej podstawie. Może ktoś wie, jaki tytuł ma ten film? Będę wdzięczna wink

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Eileen (2013-04-15 21:13:39)

Odp: Co to za film?

Ja też kojarzę taki motyw z książki Oskar i Pani Róża, filmu nie widziałam, ale poszperałam w internecie i znalazłam wersję z 2009 roku, może to to. Nie jest to jednak film polski.

3

Katarina87 napisał/a:

Szukam takiego filmu, a nie mam pojęcia, jaki ma tytuł. Może któraś z Was kojarzy smile Nie wiem nawet, czy to polski film, ale wydaje mi się, że tak. Film opowiada o kilkuletnim chłopcu chorym na raka, któremu nikt nie daje szans na przeżycie. Ktoś doradza mu, żeby każdy rok swojego życia traktował jak 10 lat i tym sposobem dziesięciolatek umiera jako stuletni mężczyzna. Przeczytałam właśnie fragment opowiadania "Oskar i pani Róża" i nie wiem czy ten film nie powstał czasem na tej podstawie. Może ktoś wie, jaki tytuł ma ten film? Będę wdzięczna wink

Tak, to film na podstawie książki. Serdecznie polecam, zarówno książkę, jak i film smile

4

Dziękuję bardzo smile chciałam go jeszcze raz obejrzeć smile dzięki wink

5

Ale była polska wersja na 100%, bo ja na pewno nie widziałam tej co podałyście. Tylko tamto, to był chyba spektakl teatru telewizji Marka Piwowskiego

tu macie więcej: http://darkwarez.pl/forum/viewtopic.php?p=9213112

6

Tak, to jest właśnie ta wersja, którą widziałam smile super, dzięki smile

7

Aha, fajnie smile Może obejrzę ten polski smile Jednak zagraniczny z 2009 roku też polecam smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Co to za film?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024