Mieszkam w niemczech od pol roku jeste mezatkom. Maz caly czas siedzi na kompie niemam zkim porozmawiac wyzalic sie poradzic co robic? Moze ktos moglby mi pomuc prosze o rade pozdrawiam
Może postaraj się oderwać męża od kompa?
Są na to kobiece sposoby. Jesteście pół roku po ślubie, to trochę za krótko jak na kryzysy małżeńskie. Wykaż się pierwsza inicjatywą, może mąż zachęcony tym, zacznie sam się bardziej starać. Jeśli nie będziecie razem rozmawiać, to nie będzie dobrze. Pisanie na forum nic tu nie pomoże. Jesteś już dojrzała kobietą, wiesz że problemy trzeba rozwiązywać razem.
Komputer to zło jedyne lekarstwo na komputer to sex
Liczylam na inną podpowiedzi lub radę bo to niejest takie ppprosteomy rozmawoamy i na sex tesz nienazekam zle moze to isalam .piprostu niewiem co zrobic ponieważ gdy tylko moj maz oczy otwiera wstaje wlancza komputer robi kawe i siedzi np.od 8 rano naprzyklad do 24 jak ma wolne a jak idzie do szkoly to wstaje i znow wlancza kompa po godz wychodzi do szkoly na 8 nastepnie o13 wraca i wchodzac do mieszkania biegiem zzuca kurtke i wlancza kompa setlersow onlein gra i nawet obiad je przy kompie czasem uda mi się na wchile go oderwac ale to dosłownie na 15 min albo zemna zje w tym czasie i znowu leci i pisze z ludzmi z gierki i to moj problem a ja siedze przed telewizorem lub sprzatam pieke gotuje ale coto za życie i wctej sytuacji co zrobic jak go oderwac?