IDEALNA przyjaciółka mojego chłopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » IDEALNA przyjaciółka mojego chłopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: IDEALNA przyjaciółka mojego chłopaka

Witam!
Od razu przejdę do problemu. Mój chłopak (znamy się trochę ponad pół roku) ma przyjaciółkę. Niby to nie jest problem ale.. No właśnie. Na samą myśl o niej jestem poirytowana. Ona jest mniej więcej w jego wieku i jest uosobieniem wszelkich cnót i zasad. Zwierza się jej ze wszystkiego. Świetnie potrafi się z nią bawić i wiele razy stawiał ją za wzór.. (odnośnie jej wspaniałego stylu ubierania się oraz dojrzałości). Z jego relacji wynika, że nie ma ona wad, a ja powinnam się na niej wzorować. Co gorsza nie tylko on tak robi. Jego kolega, który również przyjaźni się z tą wspaniałą dziewczyną postępuje identycznie. Znam jego dziewczynę i ona ma ten sam problem. Ostatnio obie doszłyśmy do wniosku, że gdyby ona chciała czegoś więcej oboje lecieliby bez zastanowienia. Co gorsza ona jest na prawdę ładna i potrafi grać miłą osobę. Tak na prawdę poza plecami wygłasza inne mniej pochlebne opinie. Dodam, że nie jest to wieloletnia przyjaźń od dziecka. najwyżej 4 lata. Co mam robić w tej sytułacji?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: IDEALNA przyjaciółka mojego chłopaka

Gdyby rzeczona przyjaciółka była taka naprawdę idealna a chłopcy tak w nią zapatrzeni to albo jeden albo drugi byłby z nią. Tymczasem oboje mają dziewczyny. Widocznie przez te co najmniej 3,5 roku NIC godnego uwagi się nie wydarzyło smile

3

Myślę, że gdyby miał do niej polecieć i Cię zostawić, gdyby tylko chciała, to nie opowiadałby Ci tyle o niej i to w samych superlatywach. Przyjaźnią się, jest dla niego ważna, więc nic dziwnego, że Ci tyle o niej opowiada. Podobnie mam ze swoim przyjacielem, też czasem moi partnerzy nie mogli znieść mojego gadania o nim - a wiadomo, że jeśli z kimś się spędza sporo czasu, to jest o czym mówić. To że ją chwalą też jest normalne - gdyby im nie odpowiadała, to by się z nią aż tak nie zadawali. Co do zwierzania się - tak, zwierzanie się przyjaciołom też jest normalne wink.
Natomiast takie stawianie jej za wzór rzeczywiście może nie być przyjemne dla Ciebie, rozmawiałaś z nim o tym? Że nie chcesz tego, czujesz się porównywana czy coś?

4

Powiedz mu po prostu żeby trochę przystopował z tym porównywaniem Cię do niej, bo Ci się to nie podoba. Nie jesteś nią i nie zamierzasz być.

5

No więc jeśli ktokolwiek jest zainteresowany.. To koniec. Dzisiaj się rozstaliśmy. Doszły jeszcze inne rzeczy i fakty oczywiście związane z tą *****.

6 Ostatnio edytowany przez misiek666 (2013-04-14 02:33:53)

Uuuu to nie wesoło. sad. Jakieś większe fakty ?

7

Takie tez niestety są..nie ma co żałować, tego kwiatu jest pol swiatu

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » IDEALNA przyjaciółka mojego chłopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024