jestem dda i mam problem z miloscia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jestem dda i mam problem z miloscia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: jestem dda i mam problem z miloscia

Witam jestem Kamila i zyje w rodzinie dda,dalo mi to juz od najmlodszych lat w kosc poniewaz postrzegam swiat w innych rysach niz moi rowiesnicy. Od 13 lat szukalam milosci od chlopcow,oparcia bo nie moglam go zaznac w domu przez alkohol ojca i nerwy matki.
obecnie jestem juz pelnoletnia dziewczyna w zwiazku z facetem ,niestety mam charakter dominujacy i krzykliwy,czesto sie denerwuje i potrzebuje ciaglego okazywania uczuc bo mam zanizone poczucie wlasnej wartosci
moj facet wytrzymywal do czasu to wszystko ale teraz zaczynaja sie schody w dol,ciche dni..nie wiem,jak mam poradzic sobie ze swoja psychika...czy mam zaczac leczenie..:-/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jestem dda i mam problem z miloscia

Stokrotko, myślę że wizyta u psychologa byłaby dobrym pomysłem. Psycholog pomógłby zapanować nad swoimi myślami i emocjami. Na pewno to byłby krok, do lepszego życia.

3

Ja na Twoim miejscu zamiast w psychologa który nie zaszkodzi zapisałabym się na fitnes albo coś, żeby spożytkować energię którą masz w sobie. Podczas wysiłku wydzielają się endorfiny które wprowadzają nas w dobry nastrój.
Śmiem twierdzić że Twój facet nie wie wszystkiego o Tobie dlatego też pojawiają się schody. Porozmawiaj z nim szczerze, powiedz że nie chcesz być taka, że chcesz się zmienić ale sama nie potrafisz tego zrobić i potrzebujesz jego pomocy. Jeżeli zależy mu na tobie (a pewnie tak jest) to on również dołoży starań żebyś zmieniła i wyjdziecie na prostą.

zgodze sie z tym,bo moj facet wie to co powienien wiedziec. zreszta mam na koncie znaczna iosc zwiazkow a poprzedni dal mi mocno w kosc ,poniewaz chcac dobra mowilam mu o swoich problemach rodzinnych a gdy nadchodila klotnia wyzywal sie na mnie wypominal i karal za moje bledy z przeszlosci. nie wiem ,czy z nim na pewno wytrwam ale wiem, ze moj obecny facet z niesmialego i cichego zczyna sie robic coraz to pewniejszy mowi o tym co go boli,jak go zle potraktuje to zwroci mi uwage. ostatnio podczas klotni powiedzial ze ma juz dosyc,bo nie wyrabia ze mna moich zachowan. no cozmsama sobie jestem winna poniewazn zye w takim otoczeniu rodzinnym gdzie klotnie i spory sa rozwiazywane klotnia badz dominacja...

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jestem dda i mam problem z miloscia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024