czy jest szansa ze wróci? i będziemy szczęśliwi?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » czy jest szansa ze wróci? i będziemy szczęśliwi??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: czy jest szansa ze wróci? i będziemy szczęśliwi??

Kocham mężczyzne juz ponad  4 lata nie jesteśmy taraz ze soba bo on jest zareczony z inna kobieta , bylismy kiedys w sobie bardzo zakochani mamy wspolnego syna 2 latka ja mam tez starszego ktory ma 5 lat traktowal tantego tez jak swojego niemoge wymazac jego z pamieci kazde wejscie w zwiazek konczy sie porazka probowalam go znienawidziec ale sie nie da..... byla szansa zebysmy byli ze soba pewnego dnia przed tym jak poznal ta dziewczyne z ktora teraz jest miedzy nami odrzyla ta chemia ale teraz zastanawiam sie czemu tak sie stalo , faktem jest to ze stracilismy do siebie zaufanie ale co mam robić walczyc o niego chociaz to nie jest takie proste.....ja czasami sie nie dogadujemy wyrzuca sprawy ktore nawet sobie nie mielismy okazji  wyjasnic ,jakby przemawial zal przez niego ,pisalismy w kwestiach tylko dziecka ale tez napisal mi niewiesz jak sie cieszy ze jest z ta dziewczyna a nie ze mna mam to traktowac jako wylew jego zlosci odegrania sie?? czy moge liczyc ze cos nadal do mnie czuje ze jescze do mnie wroci ?!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy jest szansa ze wróci? i będziemy szczęśliwi??

Nie wiem jak innym ,ale bardzo często wydaje mi się że nie które posty są krzykiem rozpaczy, które z góry mają zostać bez odpowiedzi..
Bo jak droga Magdo mam czytać :

"faktem jest to ze stracilismy do siebie zaufanie"

wyrzuca sprawy ktore nawet sobie nie mielismy okazji  wyjasnic

Czyli ty wiesz co jest na rzeczy ? Zdajesz sobie sprawę z decyzji (jakie by nie były) Jegomościa?
Od razu nasuwa się OCZYWIŚCIE fundamentalne pytanie :
Dlaczego szukasz winy w tak infantylnym, idiotycznym itd. Zachowaniu partnera  w SOBIE?...
Jeżeli winy nie ma ,lub jest błaha , to rozumiem że warto czekać aż wydorośleje ?
Potrzebujesz chłodnej oceny sytuacji tak przecież skromnie opisanej przez ciebie ..Na pewno?

3 Ostatnio edytowany przez betina2 (2013-04-01 07:21:15)

Odp: czy jest szansa ze wróci? i będziemy szczęśliwi??

Magda - skoro on zareczony, to raczej daj sobie spokoj z marzeniami o byciu razem.
Pytasz - czy bedziemy szczesliwi - sadze , ze raczej nie. Za duzo sie zadzialo, zeby tak sie moglo stac.
Z tego co piszesz, bycie z nim tez nie bylo latwe. On zadowolony, ze w koncu ma inna, czyli daje Ci do zrozumienia, ze uwolnil sie od mysli bycia z Toba.
Nic juz nie wyjasniaj, nie probuj go odzyskiwac - najwyrazniej nie jestescie dla siebie pisani.
Czasami tak bywa - ze bez siebie zle, a ze soba jeszcze gorzej.
Masz dwoje dzieci - zajmij sie nimi i soba. Z czasem wszystko zblednie, byc moze ktos inny stanie na Twej drodze.
Nie rob nic "za wszelka cene", bo mozesz tylko zepsuc relacje z nim, juz i tak nienajlepsze.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » czy jest szansa ze wróci? i będziemy szczęśliwi??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024