Mężczyźni... Nasi OKROPNI mężczyźni :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mężczyźni... Nasi OKROPNI mężczyźni :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Mężczyźni... Nasi OKROPNI mężczyźni :(

Tak trochę w opozycji do tematu "Mężczyźni... Nasi CUDOWNI mężczyźni smile" założonego przez Crystals.

Co was irytuje, złości, czego nienawidzicie u swoich mężczyzn? Ewentualnie dla net-panów, net-mężczyzn, net-chłopaków, net-facetów - może być wersja: co was złości w płci przeciwnej.

Ja nie lubię u mojego M., że nie dąży do rozwiązywania problemów (trochę takie zamiatanie pod dywan), a potem kłopoty uderzają z całą siłą, w najmniej oczekiwanym momencie.
A druga rzecz, to taki dualizm: mówi jedno, robi coś zupełnie innego. Np. kiedyś ustaliliśmy, że na poważne rozmowy musi być czas i miejsce, nie można podejmować poważnych decyzji rano, kiedy każde z nas śpieszy się do pracy. Mi się raczej nie zdarza łamać tej zasady (sama o nią walczyłam smile ), ale jak on ją łamie - to wszystko ma uzasadnienie... gdyż problem jest tak poważny, że trzeba teraz go rozwiązać natychmiast (patrz poprzedni akapit lol )

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mężczyźni... Nasi OKROPNI mężczyźni :(
Averyl napisał/a:

Tak trochę w opozycji do tematu "Mężczyźni... Nasi CUDOWNI mężczyźni smile" założonego przez Crystals.

Co was irytuje, złości, czego nienawidzicie u swoich mężczyzn? Ewentualnie dla net-panów, net-mężczyzn, net-chłopaków, net-facetów - może być wersja: co was złości w płci przeciwnej.

Ja nie lubię u mojego M., że nie dąży do rozwiązywania problemów (trochę takie zamiatanie pod dywan), a potem kłopoty uderzają z całą siłą, w najmniej oczekiwanym momencie.
A druga rzecz, to taki dualizm: mówi jedno, robi coś zupełnie innego. Np. kiedyś ustaliliśmy, że na poważne rozmowy musi być czas i miejsce, nie można podejmować poważnych decyzji rano, kiedy każde z nas śpieszy się do pracy. Mi się raczej nie zdarza łamać tej zasady (sama o nią walczyłam smile ), ale jak on ją łamie - to wszystko ma uzasadnienie... gdyż problem jest tak poważny, że trzeba teraz go rozwiązać natychmiast (patrz poprzedni akapit lol )

Nie lubię u mężczyzn braku higieny, skąpstwa, lenistwa, nieszczerości, agresji.

3

Foch foch i foch smile

4

misiek666 napisał/a:

Foch foch i foch smile

Ferdinand Foch???
... ten wojskowy, a czymże zalazł ci ten Foch za skórę?

lol jak dla mnie - prowadzisz w rankingu

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mężczyźni... Nasi OKROPNI mężczyźni :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024