Jak spędzacie Wielkanoc? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 26 ]

Temat: Jak spędzacie Wielkanoc?

Tak z czystej ciekawości:) jedziecie do rodzinki, może w domku, a może gdzieś na jakiś większy wypad??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak spędzacie Wielkanoc?

Ja Wielkanoc spędzam w domu. Święta na spokojnie bez gości i ogromnych przygotowań. Poniedziałek może gdzieś się wybierzemy z facetem na mały dancing smile
Święta bez szału, ale takie lubię. smile

3

Wielkanoc u mojego taty,nastepny dzień w domu smile

4

W pracy i w domu.

5

My spędzamy Święta z Mężem wreszcie w domku, bez gości, na błogim lenistwie.
Przez wiele lat miałam w każde Święta dyżury w pracy, mąż czasem też. Więc Świąt jakby nie było.
A nawet jak mieliśmy wolne, to jeździliśmy gdzieś po "chałupach". A to do ciotek, wujków, teściów.
W tym roku wreszcie będzie tak jak zawsze chcieliśmy, na luzie.

6

W domu, z rodziną i u rodziny wink Zalezy w który dzień, ale ogólnie bez spinki i tylko z najbliższymi.

7

W domu z rodzicami i psem. Nie zamierzam nawet wychylać nosa z domu. Może jeszcze mój chłopak przyjedzie.

8

Jutro w pracy, pojutrze w pracy... Hmm... W niedzielę i w poniedziałek tez w pracy wink

9

W domu.
Nie robię nic, będę leżec z mężem do góry brzuchem. Jazda do matki w święta to męka, bo ludziska na drodze zachowują się jak porypani.
Mąż pójdzie z bracmi do rodziców - od lat jest to obowiązkowe, a jak nie to tu i teraz umierają. Ja tam im życzę dobicia do setki, matkę mam na szczęście rozumną.

Synowie muszą mi jedynie pomóc w wymyśleniu psikusa, szwagiereczkom nie przepuszczę. Drugi dzień świąt jest w tym roku wyjątkowy, trzeba to wykorzystac.

10 Ostatnio edytowany przez ogień (2013-03-30 00:16:55)

caaałeee świąąąteeeecznee dniii z rodziicaaamii i braaateem omg.

edit:
tzn ja się cieszę big_smile ale weź siedź cały dzień nicnierób i słuchaj co chwilę tekst "no jedzcie jedzcie" oommgg

11

W bieżącym roku śniadanie wielkanocne jemy w domu, sami, potem zostaliśmy zaproszeni na obiad do mojej mamy, więc przypuszczalnie z tego skorzystamy. Tradycyjnie już drugi dzień świąt spędzimy w górach. Bezczynność, biesiadowanie i "nicnierobienie" na dłuższą metę okrutnie mnie męczy, więc takie plany są dla mnie optymalne wink.

12

W tym roku integruję narzeczonego z moją familią.

13

Niedzielę wielkanocną  spędzimy w większości u faceta u jego babci. W poniedziałek wielkanocny on przyjeżdża do mnie i idziemy do mojej babci smile Moja babcia mieszka rzut beretem ode mnie, 100 m smile Te same osiedle wink

14

W tamtym roku mieliśmy Wielkanoc w różnych terminach, więc dało się pokombinować. W tym roku z racji zaręczyn integracja z moją dalszą rodziną. Mam nadzieję że S. to wytrzyma. Będę musiała mu ten stres wynagrodzić. wink

15

Lily89 napisał/a:

W tamtym roku mieliśmy Wielkanoc w różnych terminach, więc dało się pokombinować. W tym roku z racji zaręczyn integracja z moją dalszą rodziną. Mam nadzieję że S. to wytrzyma. Będę musiała mu ten stres wynagrodzić. wink

No tak, na pewno wytrzyma smile

16

Po ślubie będzie lżej... Wszystko zostanie urzędowo przyklepane. wink

17 Ostatnio edytowany przez Anhedonia (2014-04-17 12:40:57)

Lily89 napisał/a:

Po ślubie będzie lżej... Wszystko zostanie urzędowo przyklepane. wink

Tylko rodziny "do obskakiwania" zrobi się więcej wink

Jakoś dotąd NIKT - ani jedna osoba, nie stwierdził, że: absolutnie SAM, w POJEDYNKĘ spędzać święta BĘDZIE!
To o co, to całe wielkie halo... TO demonizowanie zjawiska samotności? Czyżby było nadinterpretacją to grzmienie na jej temat wink
Tak z ciekawości pytam wink "czysto statystycznie" wink
Może "uderzenie w stół" spowoduje, że "nożyce się odezwą?"

18

U mnie w tym roku swieta zostaly odwolane. tongue
Dziecko sprzedaje ojcu na cale swieta, a sama bede zastepowaac kolezanke w pracy, bo ona na swieta jedzie z rodzina do Polski.
No to nie moglam odmowic i kazac jej samej zostac tutaj.
Tak ze od jutra mam wolne w swojej pracy i ide na zastepstwo. :S
Massakra, nawet nie pospie dluzej.. hmm

19

Anhedonia, mówisz i masz big_smile
Święta spędzam sam tongue
A co to takiego szczególnego w Świętach, czy ktoś je spędza sam czy z kimś, bo nie kumam?
Specjalnie na święta trzeba szukać towarzystwa?

20

Mój facet w niedzielę rano pracuje także śniadanie je z moja rodziną u mojej siostry. Popołudniu jedziemy do jego mamy i sióstr i wracamy w poniedziałek wieczorem. Mielismy nie jechać do jego rodziny, bo kawał drogi,ale na dzien dzisiejszy wyjezdzamy:)

21

Idę ze święconką do Kościoła, chyba paru kościołów nawet, potem na wieczorną mszę w sobotę. Potem poleżę do 12 w nd. i zjem śniadanie, a potem chyba kawa i od wieczora sprawy intymne. W pon to samo.

22

Mazar napisał/a:

Anhedonia, mówisz i masz big_smile
Święta spędzam sam tongue
A co to takiego szczególnego w Świętach, czy ktoś je spędza sam czy z kimś, bo nie kumam?
Specjalnie na święta trzeba szukać towarzystwa?

Jasne, że nie smile Nic na siłę smile

23

Spędzę je tak, jak lubię - będę bawić się z mężem i synkiem, w wolnych chwilach grać na konsoli. I będę się obżerać.

24

W tym roku święta spędzam u moich rodziców, a mój facet chyba spędzi u swoich. W sumie już się cieszę na tę myśl, bo zjedzie się cała rodzina, a pogoda też ma być piękna.

25

"Spadam "nad morze , tam się inaczej oddycha.

26

W niedzielę jedziemy do rodziców w poniedziałek do teści ,  a chciałabym siedzieć w domu, wyspać się, odpocząć,  i nic nie robić, tak bardzo potrzebuję odpoczynku.

Posty [ 26 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024