Chłopak jest ze mną w związku,a szuka koleżanek przez internet. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Chłopak jest ze mną w związku,a szuka koleżanek przez internet.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 35 ]

Temat: Chłopak jest ze mną w związku,a szuka koleżanek przez internet.

Witajcie!

Mam problem.Chciałaby,żeby ktoś mi powiedział co o tym wszystkim mysleć. Bo być może ja wyolbrzymiam i przesadzam,ale do rzeczy.
Jestem w szczęscilwym związku ponad rok czasu. Kochamy się,ufamy sobię nawzajem,ogólnie jest OK,jest tylko jedno ale...
Ostatnio K poznał przez internet dziewczynę,młodą ,piękną,inteligentną dziewczynę. Chcę się z nią spotkać. I własnie w tym tkwi mój problem. Nie podoba mi się to,że chcę się z nią spotkać. Pewnie zaraz powiecie,ze skoro mu ufam,to nie powinnam mieć nic przeciwko.Ale  mam! I szlag mnie trafia,że skoro jest ze mną w związku,szuka własnie znajomości z innymi dziewczynami przez internet. Czuję się niepewnie.Czuję,ze skoro szuka,to czegoś mu brakuje w naszym związku. Strasznie przykro mi jest z tego powodu. Proszę,powiedzcie mi co mam zrobić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chłopak jest ze mną w związku,a szuka koleżanek przez internet.

Patrząc ze swojej perspektywy to osobiście wybiłabym skutecznie mojemu facetowi takie historie z głowy!
Co to ma znaczyć,że on "szuka" czy tam znalazł koleżankę w internecie i chce się z nią spotkać... Ta sytuacja brzmi jak totalny absurd a Ty kochana powinnaś dać jasno do zrozumienia co o tym myślisz. Nic dobrego bowiem z tego nie wyjdzie...
Próbuje sobie wyobrazić jakbym sama zareagowała na coś takiego i uznałabym,że mój narzeczony robi sobie żarty i to kiepskie- żaden normalny facet nie wpadłby na coś takiego...

3

A najlepsze jest to,że o ironio sami się poznalismy przez Internet.
No kurczę! myślałam,że w końcu trafiłam na odpowiedniego dla mnie faceta ,a On mi robi takie numery...;/

4

Ja mojego też poznałam przez internet, na sympatii smile Ale jak tylko pojawił się "związek" to nikomu z nas nie przyszłoby do głowy utrzymywać jakieś dalsze kontakty z ludźmi z tego portalu... w imię szukania znajomych. Jakbym usłyszała ,że poznał "koleżankę" to on by usłyszał co o tym myślę. Wyznacz mu granice inaczej nie będzie Cie szanował,
a może być pieknie i cudownie ale ta kwestia jest według mnie najważniejsza....

5

Bardzo Ci dziękuje,że odpowiedziałaś na mój wątek.
Masz rację,powinnam wyznaczyć mu granicę. Mówię mu,że mi się to nie podoba,ale on w tym nie widzi żadnego problemu,uważa ze dramatyzuje,ze nie mam prawa mu zabronić spotykania się z koleżankami. Ufam mu i wiem ,ze by się nie dopuścił do zdrady. Ale boję się,ze ta dziewczyna z którą on chcę się spotkać do niego coś poczuję i zrobi sobię nadzieję.

6

Kochana co innego utrzymywać kontakty ze znanymi koleżankami a co innego szukanie nowych smile
Ja wiem,że to trudne ale na prawdę powiedz raz co o tym myślisz i zagryź zęby, uznaj temat za skończony. Ile jesteście razem?

7

Nie daj się tak traktować, jeśli On zobaczy że pozwalasz na to i nic nie mówisz, do niczego dobrego nie dojdziecie...
Ja zareagowałabym tak samo jak Ty i nie chodzi tutaj tylko o zaufanie ale szacunek do Ciebie.
Jest z Tobą więc w jakim celu szuka koleżanek?
Albo jest takim typem, szuka kogoś na jakiś czas a potem szybko dąży do zmiany...
A takich bajerantów jest cała masa...

8

On sobie jakieś jaja z Ciebie robi . Przykre, ale prawdziwe. Wg mnie jest tak jak mówisz, że czegoś brakuje w waszym związku i on tego szuka. Ja to bym nie miała aż tak dużego zaufania do niego. Przecież to nie jest jego koleżanka tylko osoba, która on chce dopiero poznać. Czy z Tobą nie było tak samo.......

9

Bardzo dziękuje za komentarze. Utwierdziłyście mnie w przekonaniu,że to jednak ja mam racja i sytuacja w jakiej się znajduje do zdrowych nie należy. Dzisiaj z nim poważnie porozmawiam. Bo na takie rzeczy ja nie mogę się godzić.

10

Zdecydowanie śmierdzi mi ta cała sytuacja..
Masz rację,jeśli On wchodzi na portale i szuka pseudo -koleżanek,to coś jest nie tak...
Faceci,faktycznie zachowują się tak jak ich coś zaintryguje..
Ja nie dopuściłabym do sytuacji,ażeby mój facet wchodził i pisał z jakimiś kobietami na portalach..
To nie wróży nic dobrego..
Zaufanie-zaufaniem...
Ale masz prawo czuć się z tym niekomfortowo,bo to nie jest normalne...
Powiedz mu co myślisz o tym jak najprędzej, i zwróć uwagę na jego reakcję..ta pomoże zrozumieć Ci głębiej co jest na rzeczy.

Trzymam kciuki wink

11

Skoro facet mimo związku szuka innej osoby, oznacza to, że nie jesteś tą jedyną. Normalną koleją rzeczy jest, że kasuje się sprawy z szukaniem, bo się znalazło.

12

To kopnij takiego gdzies! Znaczy ze mu na tobie nie zalezy albo ma jakis problem na podlozu psychicznym!

13

Jakby mi mój Luby szukał na portalach koleżanek to jakbym mu dała kopa w zadek, to by leciał i leciał. Normalny, zdrowy, mający kobietę facet nie szuka tak po prostu koleżanek. Ja mojego też poznałam w internecie i w chwili gdy postanowiliśmy być ze sobą skończyło się jakiekolwiek zainteresowanie tego typu stronami. Jak się znalazło to się dalej nie szuka - proste.

14

WitchQueen napisał/a:

Jakby mi mój Luby szukał na portalach koleżanek to jakbym mu dała kopa w zadek, to by leciał i leciał. Normalny, zdrowy, mający kobietę facet nie szuka tak po prostu koleżanek. Ja mojego też poznałam w internecie i w chwili gdy postanowiliśmy być ze sobą skończyło się jakiekolwiek zainteresowanie tego typu stronami. Jak się znalazło to się dalej nie szuka - proste.

Dokładnie tak, jestem tego samego zdania. Też kogoś poznałam w taki sposób i On raz na zawsze z tym skończył.
Twierdzi że znalazł to czego szukał i wiecej mi nie potrzeba, a zaufanie samo przychodzi.... gdy nie ma sie ku temu żadnych wątpliwości. Tak, Ty masz rację i Twoje riposty są jak najbardziej słuszne. !

Nie daj się... Bądź silna i wytrwaj smile

15

A co masz robić? Bardzo dobrze i mądrze myślisz. Jak się jest w związku albo może raczej jak się kogoś kocha i ten ktoś jest wszystkim to nie szuka się innych znajomości ....bo i  po co? żeby pogadać? .....ma Ciebie do pogadania, żeby miło spędzić czas?......ma Ciebie od miłego spędzenia czasu,. Nie bądź naiwna  - to spotkanie to zwykła randka. I uważam że to szczyt bezczelności bycie w związku i umawianie się na randki z innymi kobietami, A już  szczytem chamstwa jest wciskanie kitu , że to tylko znajomość. Dlaczego w takim razie nie umówi się z jakimś kolegą samotnym. Albo jeszcze lepiej, niech zabierze Ciebie ze sobą i przedstawi Cię jako swoją dziewczynę ...ciekawe czy mu się to spodoba.
Chłopakowi najwidoczniej czegoś brakuje w związku z Tobą - i nie daj sobie wcisnąć , że to nic takiego.
Jak dla mnie to jest to powód do rozstania ...albo odpłacenia mu tym samym. Ciekawa jestem co by powiedział jak zaczęłabyś umawiać się z facetami z neta.

16

vaniliova napisał/a:

Wyznacz mu granice inaczej nie będzie Cie szanował,

Ojej, przykre podejście. Oczywiście, w związku są granice, ale każdy powinien je sobie wyznaczyć sam, według tego jak kocha. Wyznaczanie ich temu drugiemu... no nie wiem, mnie się źle kojarzy. Mój chłopak by się o to obraził, a i mnie nigdy by tego nie zrobił.

Dlatego, LynetteScavo, proponuję rozmowę, ale nie ultimatum. Powiedz, że Cię to boli, że uważasz to za dziwne i niezrozumiałe (bo takie zaiste jest), żeby się zastanowił jak Ty się z tym czujesz... ale nie mów: "Nie wolno Ci się z nią spotkać, bo jak nie, to...!"

17

Byłam w dokładnie takiej samej sytuacji.. Kiedy mówiłam facetowi, że mi to nie odpowiada to twierdził, że to tylko koleżanki i wychodziło jeszcze na to, że to ja jestem zła, niedobra i bezpodstawnie zazdrosna. Czułam się okropnie, jakbym była kimś na "przeczekanie" a on szuka sobie nowej, oczywiście były zapewnienia, że tylko ja się liczę i jest mu ze mną dobrze i histeryzuje. Głupia byłam, że wtedy nie odeszłam, zaoszczędziłabym sobie cierpień i poniżenia..bo po krótkim czasie zostawił mnie, właśnie dla nowo poznanej "koleżanki". Nie mówię, że Twój facet postąpi podobnie, ale bądź czujna i nie daj się oszukać.. Trzymam kciuki za Ciebie;)

18

Lynette to nie jest normalne. Ja swojego faceta tez poznałam na portalu randkowym ale zaraz po tym jak zdecydowalismy sie byc razem to oboje usunelismy inne kontakty i profile z portalu...Koleżanki to można mieć ale poznawanie kogoś innego jak się jest w związku w niezprecyzowanym celu jest dziwne, Mowilas mu ze Ci sie to nie podoba? Jeśli tak i on zaczał gadkę że go ograniczasz czy coś w tym stylu yo jest typowa gadka faceta który nie kocha i szuka innej, nie daj sobie na siebie winy zrzucić, wiedział od poczatku ze chcesz związku a nie zabawy.

19

Jeśli jesteście już naprawdę długo ze sobą i wcześniej nie było takich sytuacji to powinnaś z nim porozmawiać bardziej poważnie i uświadomić co mu to daje i po co mu te znajomości. Przedstaw mu jasno całą sytuację że to nie jest normalne żeby sobie flirtować z kimś na boku.

20

Porozmawiałam z nim szczerze. Wyjaśniłam mu jak ta sprawa wygląda z mojej perspektywy. Że to wcale nie chodzi o zazdrość,czy o brak zaufania,lecz o pewne zasady. Na początku się strasznie bulwersował ,kłocił ze mną, aa na koniec walnął focha,wiadomo najlepiej sobie pójść i się obrazić. Rano ,jak już emocje popadły ,postanowiłam porozmawiać z nim jeszcze raz ,na spokojnie. Recz niestety,ale on wciąż nie rozumie dlaczego mi przeszkadza to ,że chcę się z nią spotkać. Powiedział ,ze OK ,skoro sobie tego nie  życzę,to się z nią nie spotka. Zatkało mnie. Nie chcę ,zeby dla mnie się tak "poświęcał". Wolałabym,żeby on sam z siebie wiedział,ze takie rzeczy nie są w porządku ,jeśli jest się w związku. Do tego jeszcze zarzucił mi brak zaufania do niego,choć przekonywałam go sto razy,że to nie chodzi o to ,ze mu nie ufam i mnie zdradzi.
Ech,teraz czuję wyrzuty sumienia lekkie. Kocham go i nie chcę się z NIM z takiego powodu rozstawać. Moze powinnam mu powiedzieć,ze daję mu wolną rękę i jesli chcę to niech się spotka z tą koleżanką?

21

No i jest idealnie tak, jak powiedziała Tegan- ja bym takiego faceta olała. Łaski nie robi, jeśli związek to dla niego takie ciężkie do zniesienia katusze i ograniczenia to po co mu związek???

22

On twierdzi,że to tylko koleżanka ,łączą go z nią wspólne zainteresowania,bardzo dobrze mu się z nią rozmawia i nie widzi przeszkód dlaczego miałby się z nią nie spotkać. A powód ,ze jest w związku do niego w ogole nie trafia. Powiedział ,ze ufa mi ,że mnie kocha i ufa w 100% i jesli ja bym miała taką ochotę,to nie miałby nic przeciwko ,zebym nawiązała znajomość z jakimś męzczyzną a pózniej się z NIM ewentualnie spotkała.
Ech ,dla mnie to niepojęte. Powiedziałam mu,ze ja będąc z nim  nie czuję potrzeby poznawania nowych męzczyzn na necie. Aa on dalej swoje...

23

nie wygląda to dobrze, widać że coś tam chciał z nią pokręcić, ale Ty wkroczyłaś, poczuł się winny i na razie odpuszcza, czeka aż się sytuacja uspokoi i dalej będzie robił swoje, przerabiałam to kilka razy

24 Ostatnio edytowany przez LynetteScavo (2013-03-30 20:54:40)

Jesteśmy ze sobą 3 lata. Nigdy nie dał mi nawet odczuć,że się ogląda za innymi. Dobrze wie,że jeżeli by mnie zdradził ,to równałoby to się z rozstaniem na zawsze. Wiele rzeczy potrafię wybaczyć,ale nigdy bym nie wybaczyła zdrady. I on doskonale o tym wie. Może rzeczywiscie chciał się spotkać z tą dziewczyną tylko na kawie ,porozmawiać i na tym koniec?

Może jestem aż tak naiwna,ale jakoś cięzko jest mi uwierzyć w to ,że miał ochotkę na "niewinny flircik". To wszystko jest dla mnie teraz niezrozumiałe.

25

Nie wiem, to Ty go znasz, może jest tym jednym na milion który rzeczywiście chce się spotkać z inną tylko w celach koleżeńskich, ja na swoim przykładzie wiem że to się zazwyczaj bardzo źle kończy, ale jeśli mu ufasz i jesteś w stanie zaakceptować jego spotkania z nią to może po 3 latach warto dać szansę?

26

moim zdaniem skoro on nie rozumie Twojego bardzo racjonalnego podejścia do sprawy, może jedynym skutecznym wyjściem będzie jeżeli też mu za jakiś czas oświadczysz, że poznałaś kogoś, kto też ma podobne zainteresowania, fajnie Ci się z nim gada i chętnie pójdziesz z nim na kawę. Wiem, że to z jednej strony dziecinne, taka zabawa "oko za oko", ale jeżeli on nie może poswięcić spotkania z obcą osobą na rzecz własnej partnerki, wiedząc że boli Cię to i sobie tego nie życzysz no to może gdy zmieni się punkt siedzenia - on będzie tą osobą, która bedzie w domu czekała na Twój powrót, zastanawiając się jak idzie "spotkanio-randka"- to otrzeźwieje i zrozumie że nie tędy droga.
Z doświadczenia Ci powiem że u mnie ten sposób zadziałał, no i że takie szukanie koleżanek w internecie oznacza znudzenie obecnym związkiem. Takie szukanie lepszej opcji, chociaż może od początku ta szukająca osoba nie zdaje sobie sprawy do końca jaki jest cel tego działania. A przynajmniej szukający się w głowie usprawiedliwia że to kolega/koleżanka.. "co w tym złego".

Stety niestety punkt widzenia zmienia się od punktu siedzenia:)

Kolejna rada:

Jakkolwiek ciężko Ci teraz będzie nie poruszać tego tematu, radzę odpuścić walkę.
Im bardziej bedziesz na nie, tym bardziej popchniesz go w stronę milej, nie narzekajacej, nie ograniczającej kolezanki z internetu.
Stworzysz banalną podstawę do romansu. On bedzie narzekal ze go ograniczasz, ona bedzie go wspierać mówiąc jaką ma straszną dziewczynę. Pozorna obojętność, ale zawsze w połączeniu z czujnością może zdziałać cuda

27

Jak moł chlopak by tak zrobil , to są dwa wyjscia albo nie spotyka sie z tą ` dziunia ` albo koniec i tyle , z takim nie warto wogole być ...

28

LynetteScavo napisał/a:

On twierdzi,że to tylko koleżanka ,łączą go z nią wspólne zainteresowania,bardzo dobrze mu się z nią rozmawia i nie widzi przeszkód dlaczego miałby się z nią nie spotkać. A powód ,ze jest w związku do niego w ogole nie trafia. Powiedział ,ze ufa mi ,że mnie kocha i ufa w 100% i jesli ja bym miała taką ochotę,to nie miałby nic przeciwko ,zebym nawiązała znajomość z jakimś męzczyzną a pózniej się z NIM ewentualnie spotkała.
Ech ,dla mnie to niepojęte. Powiedziałam mu,ze ja będąc z nim  nie czuję potrzeby poznawania nowych męzczyzn na necie. Aa on dalej swoje...

Kręci facet, wzbudza poczucie winy, nawet namawia byś kogoś poznała, po to byś nie interesowała się tym co on robi. Używa słów jak zaufanie, miłość w celu jednak swoim tylko. Gdy porozmawiałaś z nim to się wkurzył, bo poczuł że nie może na luzie spotkać z nią, a pewnikiem by chciał. Skoro nie może tak, to trzeba zmienić zachowanie. Najlepszą obroną jest atak stąd - nie ufasz mi, dlaczego taka jesteś, to zwykłe spotkanie...

Sytuację masz nieciekawą. Bo Ty musisz mu zabronić spotkania, pokazać, ze Ty jesteś najważniejsza, raz odpuścisz, będzie to standartem. Zastanawiam się - mam kobietę, ona sobie pisze z kimś na necie, rozmawia na tel. aż w końcu mi mówi - chcę się z nim spotkać. Tak, po koleżeńsku. Teoretycznie zgadzam się. Siedzę sam w domu, Oni mają spotkanie, śmieją się, rozmawiają, patrzą w oczy, wraca dana osoba ze spotkania, w głowie rozmowy co były na spotkaniu - jak się wtedy można czuć? Nieciekawie bardzo.
Jeśli zabronisz, spotka się, potajemnie. Tylko wyjątki odpuszczą, ale te wyjątki to odpuszczą zanim dojdzie do propozycji spotkania.

Zgódź się więc na spotkanie, seksu prawdopodobnie nie będzie, ale w ten sam wieczór wyjedź, odpocznij, daj sobie tydzień bez niego, bez myśli o tym wszystkim. Zobacz, co zrobi wtedy. Jak będzie zły, nerwus, masz odpowiedź, jak namyśli się, zrozumie - macie szansę.

29

Dokładnie - pokaż mu że może zrobić co chce, ale jeśli zrzuci na Ciebie winę (ograniczasz mnie itp. teksty) lub bedzie zdenerwowany tym że się odsunęłaś to masz odpowiedź czarno na białym.

30

Witajcie !
Mam nadzieje ze ktoś tu jeszcze odpowie.
Mam podobna sytuacje. Jestem z nim w związku od 4 miesięcy. Znam go wiele lat i wiem ze zawsze miał mnóstwo "koleżanek "
Teraz jest taka sytuacja ze pisze z jakaś dziewczyna która poznał na fb ( jeszcze zanim zostaliśmy para). Ewidentnie mu sie podoba, bo zdjęcia jej np.komentuje : ślicznotka, like itd.
Mamy plan sie przeprowadzić do tego miasta gdzie ona mieszka i on ma zamiar sie z nią spotkać !
Powiedziałam mu ze to mi sie nie podoba i przyznałam wprost ze jestem zazdrosna.
On na to ze jestem chora ! I powinnam sie leczyć ! Ze jestem psychiczna!
Dopiero pod moim wpływem dał jej do zrozumienia ze przeprowadza sie razem z dziewczyna !
Tka to przez cały czas pisał w osobie pojedynczej i tłumaczył sie ze jak nie pytała to nie będzie wciskał informacji na sile!
Co myślicie ? Proszę niech któraś sie wypowie sad
Pozdrawiam

31

Myślę, że Twój partner jest na pewno typem flirciarza, ale niekoniecznie zdrajcy, chociaż to naturalnie niewykluczone. Małe masz szanse na oduczenie go tego.

Nie podoba mi się bardzo jego reakcja, chyba, że jakoś ostro na niego naskoczyłaś, a nie spokojnie to powiedziałaś. Nawet zakładając, że nie masz powodów do zazdrości, oni się tylko kumplują itd itp, to taka reakcja pokazuje jego egocentryzm (ocenianie sytuacji wyłącznie z własnego punktu widzenia, niska empatia), co średnio rokuje na przyszłość.

32

ZłotaRybka6 napisał/a:

...On na to ze jestem chora ! I powinnam sie leczyć ! Ze jestem psychiczna!
Dopiero pod moim wpływem dał jej do zrozumienia ze przeprowadza sie razem z dziewczyna !
Tka to przez cały czas pisał w osobie pojedynczej i tłumaczył sie ze jak nie pytała to nie będzie wciskał informacji na sile!
Co myślicie ? Proszę niech któraś sie wypowie sad
Pozdrawiam

Cóż, zgodzę się z Vian i wszystkimi wcześniej piszącymi w tym watku: to nie jest w porzadku.
"Nawet zakładając, że nie masz powodów do zazdrości, oni się tylko kumplują itd itp, to taka reakcja pokazuje jego egocentryzm (ocenianie sytuacji wyłącznie z własnego punktu widzenia, niska empatia), co średnio rokuje na przyszłość."
Marne sa perspektywy udanego zwiazku z kims tak postepujacym. Owszem, takie osoby dorabiają sobie ideologię (tzw. zdrowo pojete "relacje społeczne" smile ) ...potwierdzajacą "normalność" takich poczynań, ale jest to - dla osób myslących racjonalnie - teoria karkołomna i naciagana. Fakt takich reakcji i słów ("..ze jestem chora ! I powinnam sie leczyć ! Ze jestem psychiczna!" - zazwyczaj padaja takie oskarżenia) dowodzi, ze jednak zdaje sobie sprawę z tego, iż takie postepowanie jest nie fair wobec partnerki, ale za nic do tego sie nie przyzna i zrzuca winę za złą astmosferę w zwiazku na tą niewinną, oczekujacą szacunku osobę. A takie "szukanie" kolezanek, poznawanie jest zwykłym świństwem wobec aktualnej partnerki. Niektórzy tak mają - nie widzą w tym niczego złego... Niektóre też tak mają.
Najprosciej i najzdrowiej: skończyć znajomość z tak postępującą osobą, bo wcześniej czy później i tak wszystko sie rozsypie.

33

LynetteScavo napisał/a:

Porozmawiałam z nim szczerze. Wyjaśniłam mu jak ta sprawa wygląda z mojej perspektywy. Że to wcale nie chodzi o zazdrość,czy o brak zaufania,lecz o pewne zasady. Na początku się strasznie bulwersował ,kłocił ze mną, aa na koniec walnął focha,wiadomo najlepiej sobie pójść i się obrazić. Rano ,jak już emocje popadły ,postanowiłam porozmawiać z nim jeszcze raz ,na spokojnie. Recz niestety,ale on wciąż nie rozumie dlaczego mi przeszkadza to ,że chcę się z nią spotkać. Powiedział ,ze OK ,skoro sobie tego nie  życzę,to się z nią nie spotka. Zatkało mnie. Nie chcę ,zeby dla mnie się tak "poświęcał". Wolałabym,żeby on sam z siebie wiedział,ze takie rzeczy nie są w porządku ,jeśli jest się w związku. Do tego jeszcze zarzucił mi brak zaufania do niego,choć przekonywałam go sto razy,że to nie chodzi o to ,ze mu nie ufam i mnie zdradzi.
Ech,teraz czuję wyrzuty sumienia lekkie. Kocham go i nie chcę się z NIM z takiego powodu rozstawać. Moze powinnam mu powiedzieć,ze daję mu wolną rękę i jesli chcę to niech się spotka z tą koleżanką?

A później dasz mu wolną rękę, żeby cię zdradzał. Kobieto, trochę szacunku do własnej osoby.

34

Facet jest w związku i szuka koleżanek (czytaj panienek) przez internet???

Dobre sobie...:)))

Po pierwsze primo: ma gdzieś ten związek i szuka sobie kolejnej panienki
Po drugie primo: facet czuje że coś jest nie tak i szybciutko szuka zastępstwa

Posty [ 35 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Chłopak jest ze mną w związku,a szuka koleżanek przez internet.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024