Mam 18 lat i podejrzewam że mogę być lesbijką.
lubie facetów byłam w związku(zerwałam ponieważ chłopak był mitomanem, idiotą...) byłam też w jednym zadużona,niestety moja mama przyłapała mnie jak całowałam sie z nim stwierdziła że jest 'z marginesu'... i dostałam zakaz spotykania sie z nim to było przed 18 urodzinami. jestem też dziewicą, i w sumie nie odczuwam potrzeby żeby z kimś być, od zawsze miałam opinie chłopczycy,nie maluje się 'mam śmieszny chud' chodze w bluzach i dzinsach, może dlatego że wkońcu wychowałam sie biegając po ulicach,lasach i tp. z chłopakami. ale ostatnio czuje dziwne skrępowanie przy dziewczynach. dzis w nocy miałam też dziwny sen że przytulała sie do mnie koleżanka(z którą nie utrzymuje kontaktów) i podobało mi się to. Nie wiem co mam robić może to tylko przejściowe ? hormony buzują bo sie dorasta czy coś w tym stylu, może to minie? chciałabym bardzo miec w przyszłości dzieci. moja mama ma dobre nastawienie do homoseksualistów ale jakby zareagowała gdyby okazalo sie ze ich córka do nich należy? ale tu też chodzi o całą rodzinne dodam też ze mieszkam w niewielkiem miejscowości i bez gadania by sie nie obyło... może lepiej nie wyskakiwac z taką informacją dopóki sie nie upewnie? o właśnie i jeszcze jak sie upewnic bo napewno nie mam śmiałości na bliższe kontakty z dziewczyną.
Proszę o porady.