Na wstępie nie chodzi tutaj o mnie a o mojego starszego brata
Otóż w tym roku skończy 27 lat ,nie mogę patrzeć na to że taki fajny facet się marnuje ! Jego jedyną barierą wydaje mi się jest nieśmiałość ,brak wiary w siebie .Może zacznę od zalet
To dobry spokojny chłopak ,inteligentny ,wykształcony ,pracujący ,ogólnie bardzo ułożony ,dużo czasu poświęca pracy w tym studia nigdy nie kręciły Go wypady do clubów i tego typu miejsca,mniemam iż również przez to troszkę zaniedbał sferę prywatną .Pamiętam jak mówił że praca teraz dla niego najważniejsza i przyjdzie czas na dziewczynę.Studia ma już z głowy ,ma teraz więcej czasu i widzę że brakuje mu drugiej połówki mimo że nie przyznaje się do tego ,ale każdy pragnie miłości .Dodam że jest również dosyć przystojny ,dba o siebie ,jedynie nie jest za wysoki może to też ma wpływ na jego samoocenę .Może znajdzie się tutaj jakaś dziewczyna która jest w podobnej sytuacji ,Pozdrawiam Emi ![]()
Jakbym czytał opis o sobie... Tylko jeden rok mniej mam. Fajnie, że ma siostrę która chce mu pomóc znaleźć kogoś. Zazdroszczę takiej siostry
Proszę wypowiadać się na forum, a nie w każdym poście prosić o kontakt mailowy.
Moderatorka-apoteoza.
Tomku to mój brat i chce dla niego dobrze zwłaszcza że to bardzo dobry chłopak ,jak chcesz pogadać napisz do mnie na e mail .
Moja pierwsza mysl po przeczytaniu tego posta ¨moze to przeznaczenie, ze tu weszlam¨
Oczywiscie zycze owocnych poszukiwan ![]()
To bardzo miło,że jako siostra chcesz pomóc bratu:) A czy on o tym wie? Nie zawstydziłoby go to? Tak tylko pytam z czystej ciekawości;)
Nie wie o tym ,chciałabym tutaj po prostu poznać dziewczyny które są w podobnej sytuacji ,są nieśmiałe ,może doskwiera im samotność bo dlaczego by nie ? :)On raczej nie jest typem faceta szperającym po forach i szukającym porad ,zwłaszcza na typowo kobiecych stronkach
Jeszcze dodam że pochodzimy z woj mazowieckiego z nie wielkiego miasta Ostrołęka ![]()