Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Sama wychowuję dwie córeczki. Nie mogę pracować w dzień ponieważ nie mam z kim zostawić dzieciaczków a na niańkę nie ma sensu zarabiać. Sama też nie mogę zostać nianią ponieważ moja młodsza córcia ma problemy zdrowotne. Od pół roku szukam pracy na zmianę nocną, niestety bez skutku. Chciała bym znaleźć uczciwą pracę, próbowałam w chałupnictwie ale zostałam oszukana:(
Najlepiej szukaj tam gdzie nocna zmiana jest normą więc, drukarnie, markety, piekarnie wiem że to nie są jakies fantastyczne zajęcia ale łatwo można się załapać na pracę a przynajmniej cos wpadnie powodzenia.
fenix napisał:
Najlepiej szukaj tam gdzie nocna zmiana jest normą więc, drukarnie, markety, piekarnie wiem że to nie są jakies fantastyczne zajęcia ale łatwo można się załapać na pracę a przynajmniej cos wpadnie powodzenia.
dzieki ,szukałam i nadal szukam ale zazwyczaj jest tak że nie przyjmuja na jedna zmiane tam gdzie sa 3 zmiany. tu nie chodzi o fantastyczne zajecia tylko wlasnie o to zeby jakis pieniadz wpadl do kieszeni:)
Ale np w drukarni można pracować na umowę zlecenie a to daje możliwość wyboru zmiany.
fenix napisał:
Ale np w drukarni można pracować na umowę zlecenie a to daje możliwość wyboru zmiany.
zadzwonie zapytam ![]()
umowa zlecenie w ochronie,kolezanka jest na portierni w szpitalu na same nocki,gdyz w dzien maz pracuje a sa male dzieci.zarobek najnizsza krajowa,ale jest jakis grosz
Na początek możesz zarabiać będąc w domu,z dziecmi:)
Daj znać jeśli jesteś zainteresowana,a prześlę szczegóły takiej formy zarobku.
www.zleceniaprzeznet.pl ja tak zaczynałam
też jastem sama z dzieckiem ![]()