wysoka gorączka, blisko 40 stopni. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » wysoka gorączka, blisko 40 stopni.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: wysoka gorączka, blisko 40 stopni.

Witajcie kochane, otóż w piatek wylądowałam w szpitalu z gorączką 39,5 miałam kroplówki, przeszło goraczka zmalała wyszłam do domu, ale od tamtego czasu pobolewa mnie brzuch i mam biegunkę to jest normalne po kroplówkach? nigdy nie byłam w takiej sytuacji a może ktoś był? pozdrawiam Aga:) dostałam antybiotyk ale podejrzewam że to nie jest po antybiotyku,.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wysoka gorączka, blisko 40 stopni.

organziz róznie reaguje na kroplówki czy zastrzyki więc biegunka od tego może być a może i od antybiotyku jeśli utrzyma się jeszcze przez pare dni powiedzmy do środy to udaj się do lekarza rodzinnego być może tzreba zmienić leki
zdrowia życzę

3

Odp: wysoka gorączka, blisko 40 stopni.
agusia24101989 napisał/a:

Witajcie kochane, otóż w piatek wylądowałam w szpitalu z gorączką 39,5 miałam kroplówki, przeszło goraczka zmalała wyszłam do domu, ale od tamtego czasu pobolewa mnie brzuch i mam biegunkę to jest normalne po kroplówkach? nigdy nie byłam w takiej sytuacji a może ktoś był? pozdrawiam Aga:) dostałam antybiotyk ale podejrzewam że to nie jest po antybiotyku,.

Aguś a może stoperan na biegunkę Ci pomoże . Pozdrawiam ciepluśko i zdrowia Ci życzę a dziś jak się czujesz ? .D.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » wysoka gorączka, blisko 40 stopni.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024