Witajcie kochane, otóż w piatek wylądowałam w szpitalu z gorączką 39,5 miałam kroplówki, przeszło goraczka zmalała wyszłam do domu, ale od tamtego czasu pobolewa mnie brzuch i mam biegunkę to jest normalne po kroplówkach? nigdy nie byłam w takiej sytuacji a może ktoś był? pozdrawiam Aga:) dostałam antybiotyk ale podejrzewam że to nie jest po antybiotyku,.
organziz róznie reaguje na kroplówki czy zastrzyki więc biegunka od tego może być a może i od antybiotyku jeśli utrzyma się jeszcze przez pare dni powiedzmy do środy to udaj się do lekarza rodzinnego być może tzreba zmienić leki
zdrowia życzę
Witajcie kochane, otóż w piatek wylądowałam w szpitalu z gorączką 39,5 miałam kroplówki, przeszło goraczka zmalała wyszłam do domu, ale od tamtego czasu pobolewa mnie brzuch i mam biegunkę to jest normalne po kroplówkach? nigdy nie byłam w takiej sytuacji a może ktoś był? pozdrawiam Aga:) dostałam antybiotyk ale podejrzewam że to nie jest po antybiotyku,.
Aguś a może stoperan na biegunkę Ci pomoże . Pozdrawiam ciepluśko i zdrowia Ci życzę a dziś jak się czujesz ? .D.