Drogie Panie pilnie potrzebuje Waszych porad - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Drogie Panie pilnie potrzebuje Waszych porad

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Drogie Panie pilnie potrzebuje Waszych porad

Jakies dwa miesiace temu napisala na fb do mnie pewna dziewczyna jestesmy z tego samego miasta ale no wlasnie to ale.Ona mieszka za granica fajnie nam sie pisze ze soba mamy duzo wspolnych tematow cos do niej poczulem nie wiem co nie potrafie tego okreslic w czerwcu ma przyjechac na dluzej naprawde nie moge sie doczekac ale Ona jak to opisala zwarjowala.Napisze Wam wiadomosc od niej do mnie i tu prosze Was o porady jak postapic.Napisze tylko ze jestesmy rowiesnikami.

Bartek nie moge zasnoc jestem jak jakas wariatka brak mi klepki probowalam byc wyrozumiala i wciaz powtarzam to tylko zolza jakas nie ma sie czym przejmowac po co ja tak wszystko kaplikuje ach nie umie Bartek uwierz mi nie umie nie moge za bardzo mi zalezy na tobie by cie ranic i pewnie do konca bede zalowac tych slow a raczej na pewno nawet nie umie napisac musze potrzebuje zniknac nie wiem na jak dlugo ale tak bardzo sie do ciebie przyzwyczailam ze teraz szaleje musze sama sie przekonac czy to chwila czy ...cos wiecej to wszystko tak szybko sie potoczylo moze za szybko moj strach przed twoja ocena wszystko nic nie rozumie musze wszystko naprawic bo oszaleje wszystko co z toba jest zwiazane chcialabym juz miec za soba bys wreszcie mnie przytulil nawet tego nie czytam bo znowu wycofam mam tylko nadzieje ze to co pisze ma sens jakis brak mi cie teraz i tu i jest mi smutno strasznie smutno czemu pojawiles sie na mojej drodze czemu tak fajnie jest z toba i czemu cierpie oszaleje ide nynac DBAJ PROSZE PROSZE O SIEBIE

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Drogie Panie pilnie potrzebuje Waszych porad

Straszne błędy ortograficzne, to raz.
Dwa - takie...ee...wyznania po 2 miesiącach gadania na fejsie?

Nie bądź naiwny, raczej nic z tego nie będzie...

3

Cynicznahipo napisał/a:

No błędy straszne big_smile
Nawet jeśli wydaje się Wam, że zaiskrzyło to są tylko Wasze wyobrażenia o sobie nawzajem, w realu może być różnie.... to czy będzie "coś" z tego czy nie to zależy od spotkania w realu, wszystko może się zdarzyć ......:)

powodzenia życzę i pozdrawiam smile

4

Cynicznahipo napisał/a:

Nie wiem czy to jakas roznica ale na fejsie  juz od dawna nie piszemy rozmawiamy przez skypa.A bledy no coz sa i nie da sie tego ukryc zastanawiam sie tylko dlaczego wiekszosc osob nie zwraca uwagi na pisownie w wirtualnym swiecie.Wracajac do tematu chyba sie usune na jakis czas dam jej czas na przemyslenia moze dojdzie do jakis konkretnych wnioskow.Pare dobrych lat nie byla w kraju teraz przyjezdza na okolo dwa miesiace a mieszkamy 200metrow od siebie smile.

5

Kacper1978 napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:

Nie wiem czy to jakas roznica ale na fejsie  juz od dawna nie piszemy rozmawiamy przez skypa.A bledy no coz sa i nie da sie tego ukryc zastanawiam sie tylko dlaczego wiekszosc osob nie zwraca uwagi na pisownie w wirtualnym swiecie.Wracajac do tematu chyba sie usune na jakis czas dam jej czas na przemyslenia moze dojdzie do jakis konkretnych wnioskow.Pare dobrych lat nie byla w kraju teraz przyjezdza na okolo dwa miesiace a mieszkamy 200metrow od siebie smile.

Tu nie ma różnicy, fejs czy skype, znacie się tylko wirtualnie i tak naprawdę Wasza znajomość zweryfikuje jej przyjazd.
Mam nadzieje, ze się nie rozczarujesz smile

A zastanawiałeś się, co będzie, jeśli zechcecie być razem, a ona będzie musiała znowu wyjechać?
Związki na odległość to ciężka sprawa, oczywiście da się tak żyć, ale trzeba zaufania, cierpliwości, konsekwencji...
Ile macie lat?

6

Cynicznahipo z tym jej ponownym wyjazdem to jest tak powiedziala ze jesli nam sie ulozy nie wyobraza sobie ze nie wezmie mnie ze soba.Mamy po 34 lata

7

Kacper1978 napisał/a:

Bartek nie moge zasnoc jestem jak jakas wariatka brak mi klepki probowalam byc wyrozumiala i wciaz powtarzam to tylko zolza jakas nie ma sie czym przejmowac po co ja tak wszystko kaplikuje ach nie umie Bartek uwierz mi nie umie nie moge za bardzo mi zalezy na tobie by cie ranic i pewnie do konca bede zalowac tych slow a raczej na pewno nawet nie umie napisac musze potrzebuje zniknac nie wiem na jak dlugo ale tak bardzo sie do ciebie przyzwyczailam ze teraz szaleje musze sama sie przekonac czy to chwila czy ...cos wiecej to wszystko tak szybko sie potoczylo moze za szybko moj strach przed twoja ocena wszystko nic nie rozumie musze wszystko naprawic bo oszaleje wszystko co z toba jest zwiazane chcialabym juz miec za soba bys wreszcie mnie przytulil nawet tego nie czytam bo znowu wycofam mam tylko nadzieje ze to co pisze ma sens jakis brak mi cie teraz i tu i jest mi smutno strasznie smutno czemu pojawiles sie na mojej drodze czemu tak fajnie jest z toba i czemu cierpie oszaleje ide nynac DBAJ PROSZE PROSZE O SIEBIE

I to pisała kobieta 34-letnia..?
No cóż, zobaczysz sam, jak się Wam ułoży po jej przyjeździe... ale powiem Ci szczerze, ze jak przeczytałam Twój pierwszy post, to miałam wrażenie, ze macie oboje poniżej 20-u lat.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Drogie Panie pilnie potrzebuje Waszych porad

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024