wrocilismy do siebie lecz on jest chlodny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wrocilismy do siebie lecz on jest chlodny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: wrocilismy do siebie lecz on jest chlodny

Prosze pomozcie mi, moze ze swojego doswidczenia powiecie ile to moze jeszcze trwac.

Bylismy razem 4 lata, nastapilo rozstanie, ciagle klotnie, on mial depresje, ja nerwice w podobnym czasie, rozpadlo sie to, tak po prostu. Przestalismy nagle do siebie sie odzywac.
Po polr roku czyli teraz na poczatku lutego jestesmy znowu razem. Byly  w miedzy czasie sms na swieta, urodziny itd. Tak to nie rozmawialismy, nagle on napisal chcesz sie spotkac ? spotkalam sie i tak znow razem. Bylam chorobliwie zazdrosna, naciskalam na zareczyny itd to tez byl powod rozstania.

Teraz od poczatku lutego to wyglada tak : moj facet ma pelen luz, wyjezdza gdzie chce, nie pytam o nic co i jak, nie sprawdzam jak kiedys, po prostu robi co chce. Ale problem w tym ze jestesmy razem, mowi cos tam ze zamieszkamy wkrotce razem znowu, mamy plany a zero okazywania uczuc, jest mi smutno. Na walentynki napisalam ze kocham - nie uslyszalam nic, na codzien tez nic nie rozmawiamy o sprawach uczuc, czuje sie jak kolezanka. Dodam ze byl tylko tydzien w pl bo on mieszka poza krajem, teraz znowu bedzie za 3 dni. Jest mi przykro ze nic ie potrafi na odleglosc powiedziec miloego. Ile moze trwac odbudowanie zaufania ? Jezeli oczywiscie sie mi uda. Co mam robic ? Naprawde zrozumialam ze nie mam powodu byc zazdrosna i taka nie jestem. Nie wspominam o slubie, dzieciach, nic z powaznych tematow. Ja chce tylko z nim byc, nie potrzebuje tego.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wrocilismy do siebie lecz on jest chlodny

Samemu nie da się odbudować związku. Potrzeba do tego zaangażowania obojga partnerów.

3

Witaj,

Nie wiem dlaczego twój chłopak jest taki chłodny dla ciebie. Pragniesz stabilizacji i to jest normalne a on widocznie nie ponieważ prawdopodobnie nie dorósł do tego . Ale jeśli myslisz ze chcesz tylko być z nim i nic więcej to się mylisz. Narazie ci to wystarczy bo poczułaś jak to jest bez niego ale to wróci jak bumerang, za jakiś czas znowu będziesz wspominać o zaręczynach i snuć plany na przyszłość. A on zawinie ogon pod siebie i znowu ucieknie.
Musisz wybrać albo chcesz z nim być i nie proponujesz niczego poważnego albo sobie gościa odpuszczasz
Tylko czy przy tej pierwszej wersji będziesz szczęsliwa?

4

tak bede, to juz nie jest istotne, mysle tylko jak moge odbudowac to zaufanie, co zrobic by po porwrocie bylo lepiej...

5

Autorko, minęły dwa lata od Twojego wpisu, przez przypadek znalazłam Twój wpis. Mam podobną sytuację i chciałabym wiedzieć jak wszystko się potoczyło?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wrocilismy do siebie lecz on jest chlodny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024