Gral dla seksu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Gral dla seksu

Kilka tygodni temu poprosil mnie o spotkanie chlopak. Znajomosc zaczela sie rozwijac, bzl dojrzalz a przede wszystkim bardzo opiekunczy, a tego (i pewnie wiekszosc kobiet) wlasnie w facecie szukam. Wychowalam sie wlasciwie bez ojca, teraz studiuje sama w obcym kraju.. i chyba czuje sie nieco samotna, pomimo przyjaciol.
Wiedzialam, ze to naiwne, ale i tak zaczelam sie w nim rozkochiwac. Niestety okazalo sie, ze pod pokrywa czulego faceta kryje sie facet o bardzo nieskoplikowanym podejsciu do seksu. Kiedys zostal zraniony-jak sam powiedzial- i boi sie zwiazkow. Natomiast seks bez jakichkolwiek uczuc calkowicie mu odpowiada. Uderzylo mnie to, poczulam sie moze nawet troche wzkorzystana. Nie jestem jakas szalenie konserwatywna, ale mam swoje zasady i fakt, ze przez 20 lat udalo mi sie zachowac dziewictwo rowniez sprawia, ze chialabym, zeby moj pierwszy raz odbyl sie z kims wyjatkowym, kto to doceni a dla niego to cos zupelnie zwyczajnego.
Powiedzialam mu, ze ja tak nie potrafie, on stwierdzil, ze faktzcznie to byloby nie fair w stosunku do mnie, gdybysmz to kontynuowali..
Mam nadzieje, ze to sluszna decyzja,ale.. powiedzcie mi, co mam zrobic, zeby mnie ta sytuacja nie dotknela? Jak sobie poradzic pszchicznie, by nie probowac do niego wrocic?
Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :
Odp: Gral dla seksu

witaj, powiem tAK FAcet postawił sprawe jasno a my kobietki nieraz myslimi ze " a i tak sie zakocha z czasem, milosc przyjdzie z czasem tralala.." nie twierdze ze nigdy tak sie nie staje ale szkoda nafty.
z czym nie mozesz sobie poradzic psychicznie? ze spotykal sie z Tobą i nagle to powiedzial? powiem tak: co innego gdybys miala juz pierwszy raz za soba to moze i bys dalej kontynuowala znajomosc bo tak sie zdarza tez jednak skoro nie wspolzylas jeszcze to nie warto! ja tak uwazam poczekaj na kogos dla kogo bedziesz:NAJWAZNIEJSZA NAJPIEKNIEJSZA NAJLEPSZA NA KOGOS KTO POCZEKA BEZIE ROZUMIAL ZE JEST PIERWSZY I TEGO TYPU RZECZY CZYLI POCZEKAJ NA MILOSC Z OBOPOLNEJ STRONY. a z takim nie warto ! to moje zdanie.

3

Nawet o tym nie mysl zeby stracic dziewictwo z kims takim jak on .......powinnas to zrobic z kims kto Cie bedzie kochal i kogo Ty bedziesz kochala smile) Ale co to znaczy " by nie probowac do niego wrocic? " Byliscie para czy jak ??

4

Dziewczyno daj sobie spokój z kimś takim !! NiE warto , uciekaj póki czas.

5

Dokladnie ,on Cie nie pokocha ,jak Ty sie z nim przespisz .........tylko badz twarda i naprawde nie ufaj mu .bo jesli bedzie Cie chcial zaliczyc ( a dziewica dla kazdego faceta to lakomy kasek ) to naprawde moze rozne rzeczy Ci mowic ,ktore beda oczywiscie klamstwem tylko po to zeby Cie zaliczyc:) wiem ,ze to przykre ,ale tak jest ,sama tego ciagle doswiadczam .

6

Duży plus dla tego pana za szczerość.
Wasze podejście do seksu jest całkiem inne.
Moim zdaniem powinnaś zerwać z nim kontakt, już czujesz coś do niego, po co się dalej w to pchać?

7

Juz sama nie wiem, co mam o nim myslec.. Wiem, ze ponad rok temu zostal uczuciowo ´poturbowany´ i dlatego zwrocil sie w strone jednonocnych przygod (kilka m-cy temu mial tez sex-kolezanke). Wiem, ze gdzeis tam gleboko to kochajacy i czuly chlopak, ale teraz boi sie zaangazowac.
Sam stwierdzil, ze nie ma sensu tego ciagnac, bo nie jest pewien, czy bedzie w stanie obdarzyc mnie uczuciem, podczay gdy j juy zaczelam cos czuc..
Ale wczoraj do mnie napisal. I prawil komplementy.. Wydaje mi sie, ze chcial, bym go do siebie zaprosila..
Nie wiem, po co do mnie napisal, naprawde..
Dodam, ze mam 19 lat, on 25..
Moze sobie to wmawiam, moze mam omamy, ale.. jak go pierwszy raz zobaczylam to poczulam, ze ´to ten´. Nigdy jeszcze tak nie mialam..
Ale boje sie, bo jak juz wspomnialam, facet mial juz wiele doswiadczen seksualnzch (zwiazkow jedynie 2) i obawiam sie, ze ta mentalnosc nawet w relacji ze mna moze ´nie uleciec´..Ponadto czuje, ze to wlasnie z nim chcialabym stracic dziewictwo, ale z drugiej strony nie mam jeszcze pewnosci co do jego JAKICHKOLWIEK uczuc (moze poza tym, ze mnie ´bardzo bardzo lubi´) a by te sie narodzily trzeba czasu, a nie wiem, czy on poczeka na mnei z seksem..
Zamgmatwanie to napisalam! Chodzi mi o to, ze bedzeimz sie spotykac, ale bez seksu. W czasie, gdy ja bede sie w nim coraz bardziej zakochiwac i oczekiwac na to samo z jego strony, jego potrzeby seksualne moga wzrastac szybciej niz uczucie i w koncu mnie zostaiw, zebz je zapokoic a ja zostane sama ze zlamanym sercem.
Nie wiem, czy jest warto ryzykowac, naleze do osob, ktore przez komicznie wrecz dlugi czas nie potrafia sie pozbierac po rozstaniu.

8

Nie warto.

Kociak, on Ci dość jasno dał do zrozumienia, że szuka KOCHANKI, a Ty nie szukasz kochanka, tylko PARTNERA. Wymijacie się kompletnie w kluczowej sprawie. Ja bym sobie podarowała całkowicie i jak najszybciej. Całkowicie czyli po prostu powiedziałabym mu, że skoro on nie chce ze mną byc na poważnie, to niestety nie możemy się spotykać, bo jeśli się zakocham, to nic z tego nie będzie i będę tylko cierpieć.

9

Faktycznie nie warto. Nawet jesli cos do niego czujesz to i tak nie spotykałabym sie z nim na twoim miejscu-chyba ze jestes gotowa psychicznie na to, że podczas swojego pierwszego razu bedziesz ciągle myslała ze potraktował cie jak zabawke

10

On wciaz do mnie pisze.. PO CO`? ;(

11

Bo czuje ,ze latwa i kuszaca zarazem zdobycz wymyka mu sie ........i boi sie ,ze go olejesz ,nie zwracaj uwagi na to ,ze pisze,to nie objaw milosci czy tesknoty czy zaangazowania tylko strachu.

12 Ostatnio edytowany przez ban (2013-02-25 19:02:03)

Zakochujesz się, osoba w której się zakochałaś do Ciebie pisze, a Ty masz wątpliwości? Przecież miłość to nie dziecko -- może zgasnąć za jakiś czas albo się rozwinąć, a Ty już to uczucie chcesz zabić. Podejdź do tego ostrożnie i zobacz co się będzie działo. A może planujesz znaleźć innego chłopaka i myśleć jakby to było z tym przez resztę życia?

Zauważ, że jeśli on chce tylko seksu i będziesz się mu długo opierać, to on się wkurzy, bo poniesie duże "koszty", a mały z tego "zysk". Tak jak on Tobie powiedział szczerze, to tak samo Ty mu powiedz -- że możecie się spotykać, ale seksu mu nie dasz -- może za dwa lata.

PS. a moim zdaniem szkoda młodości aby odmawiać sobie seksu

PPS. dziewca wcale nie jest "fajną zdobyczą"

13

Musze uaktualnic temat i prosic Was o rade.. Czuje sie jak smarkula targana wylacznie emocjami.
Ten sam facet po prawie miesiacu od ´rozstania´ zaprosil mnie na kawe. O co mu moze chodzic? Wpadalismy na siebie na uniwersytecie, za kazdym razem rozmowa nam sie zupelnie nie kleila.. ostatnia byla nieco lepsza (czwartek). Zaskoczyl mnie, bo zakradl sie od tylu i objal za szyje, gdy sie uczylam.. Na te kilka sekund poczulam sie tak, jakbym miala wszystko.. Cholera! Ja wiem, ze to niebezpieczne miec chlopaka, ktory czesciowo studiuje ten sam kierunek, ktorego czesto spotyka sie na uni.. Bo jak sie naprawde zejdziemy i pozniej naprawde zerwiemy, to bedzie za kazdym razem bolalo, gdy go zobacze.. Ale.. gdy go ujrzalam po raz pierwszy.. pomyslalam, ze to ten jedyny. Wiem, moze brzmi to banalnie, naiwnie, kiczowato.. Ale tak bylo. To facet, ktorego zawsze pragnelam tak ..na serio. Podroznik, z otwarta glowa..
A z drugiej strony probuje wyjasnic te moja reakcje i wnioskuje, ze to moze strach przed nowym otoczeniem (studia daleeeeko od domu) i chec bycia z kims by po prostu kogos..miec?
Nie wiem po co ta kawa, przeciez sam powiedzial, ze lepiej tego nie ciagnac, bo widzial, ze ja sie w nim zakochuje a on nie mogl tego odwzajemnic.. Nagle chce mnie zranic?

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024