Nie wie czy coś czuje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wie czy coś czuje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Nie wie czy coś czuje

Witam wszystkich
Proszę pomóżcie mi,bo już sama nie wiem co myśleć,chłopak mi powiedział,że potrzebuje czasu,na przemyslenia,wyciszenie sie,ze nie wie co czuje,kocha mnie ale nie czuje emocji,mowi ze ma uraz po porzednim zwiazku moze to tez dlatego ale nie wiem co robic,mowi ze bylam,jestem i bedę jego miloscia,ale nie ma tych emocji w slowie kocham,nie wiem co mam myslec,nie chce go stracic,pomozcie co mam zrobic?. pomoc mu w odbudowaniu emocji..,by byl szczesliwy,co mam robic sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wie czy coś czuje
kiniulka123456 napisał/a:

Witam wszystkich
Proszę pomóżcie mi,bo już sama nie wiem co myśleć,chłopak mi powiedział,że potrzebuje czasu,na przemyslenia,wyciszenie sie,ze nie wie co czuje,kocha mnie ale nie czuje emocji...
co mam zrobic?. pomoc mu w odbudowaniu emocji..,by byl szczesliwy,co mam robic sad

Tak sie składa ,ze miłosc to uczucie i w zwiazku z nim ma sie emocje niestety smile
Z reguły miłe,a nawet euforyczne ,ale kto to wie jakie emocje maja inni...
Szczescie zalezy tylko i wyłacznie od nas samych.Jezeli sami ze soba nie bedziemy szczesliwi to nikt nas nie uszczesliwi.

Po prostu bądź sobą...niczego na siłę nie wskórasz.

4

jeśli on coś takiego mówi to związek powoli chyli się ku upadkowi, niestety
kocha się albo się nie kocha
tak samo jak nie można być trochę w ciąży
on Cię po prostu nie kocha ale boi się to przynać

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wie czy coś czuje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności